• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

ÜSKÜDAR'DA 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÜSKÜDAR

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen piknik etkinliği, İkinci Bahar Kahvesi çınarlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Kuzguncuk Bostanı’nda düzenlenen etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kaymakam

ÜSKÜDAR'DA 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen piknik etkinliği, İkinci Bahar Kahvesi çınarlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Kuzguncuk Bostanı’nda düzenlenen etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Meclis Üyesi Sevgi Aydın katıldı.

Başımızın tacı büyüklerimizin bir araya gelip keyifli saatler geçirdiği piknikte sanatçı Emre Altınok sevilen şarkılarını seslendirdi.

Etkinlikte konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ‘’İnsan kendini kaç yaşında hissediyorsa gerçek yaşı odur. Dolayısıyla buradaki herkes kendini genç ve zinde hissediyor. Bu güzel günde gençler olarak Dünya Gençler Günü diyoruz, Yaşlılar Gününü kabul etmiyoruz. 1 Ekim Dünya Gençler Günü en güzel Üsküdar'da Kuzguncuk Bostanı'nda olur. Sizlerin bu mutluluğunu bu alana girer girmez görünce bizim de kendimize göre dertlerimiz var kafamızda bin bir türlü işler var ama inanın ki geldim, arabadan indim ve hepsi kapının dışında kaldı. Bütün dertlerimizi unutturuyorsunuz iyi ki varsınız. Ben çok teşekkür ediyorum hem İkinci Bahar Kahvesi sorumlusu Fatma Hanım'a hem de sizlere. Burada çok güzel bir aile ortamı oluştu. Bunlar güzel şeyler. Her şey gidecek bunlar kalacak. Hoş seda, muhabbet, sevgi, saygı çok önemli. Biz bunlara inanıyoruz." şeklinde konuştu. Başkan Türkmen, Uncular Caddesi'nin trafiğe kapanıp tamamen yayaların rahatça kullanabileceği bir cadde haline getirileceği müjdesini de verdi.

İkramlar eşliğinde muhabbet edip şarkılar söyleyen değerli büyüklerimiz etkinlik sonrası Başkan Hilmi Türkmen ile bol bol fotoğraf çektirdi.



İl Afet Risk Azaltma Planları (İRAP) Toplantısı Çekmeköy'de Yapıldı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi Açılış Yemeği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Spor Odaklı Yaşam Kültürü Çekmeköy’de Yaygınlaşıyor

AK Parti İstanbul Teşkilatından Geniş Kapsamlı Gazeteciler Kutlaması

Çekmeköy Esnaf Derneği'nden Gazeteciler Günü Kutlaması

Ümraniye Esnaf Vakfı'dan Mehmet Özdil'e Yalanlama

Başkan Çerkez'den 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlaması

Medivia Sağlık Kuruluşu'ndan Gazeteciler Günü Kutlaması

TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN EL SANATLARINA DESTEK: AMİGURUMİ EĞİTİMİ

TARİHÎ CEVHERAĞA CAMİİ, ASLINA UYGUN ŞEKİLDE YENİDEN HAYAT BULUYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ YÜZME TAKIMINDAN 11 MADALYA!

Misiad Üsküdar Şubesi Türk Kültürü Ahilik Üzerine Çalışma Başlattı

Sarıkamış Şehitleri Unutulmadı

Başkan Çerkez; "2025 yılında Çekmeköy’de Tek Önceliğimiz Komşularımız Oldu"

Kaymakam Çelik'den Müftü Özdere'ye Başarı Belgesi Takdim Edildi

Başkan Sırmacı'ya Doğum Günü Sürprizi

Başkan Sarıcaoğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çekmeköy Belediyesi'nin Mobil İkram Aracı Gönülleri Isıtıyor

Başkan Orhan Çerkez Yılın Son Saatlerini Vatandaşlarla Geçirdi