• BIST 100

    15115,29%-0,17
  • DOLAR

    43,18% 0,07
  • EURO

    50,34% 0,11
  • GRAM ALTIN

    6435,79% 1,15
  • Ç. ALTIN

    10367,47% 0,55

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ

Bugüne kadar gençlere ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle sporun hayatımıza sunduğu mucizeleri yansıtan Üsküdar Belediyesi, Türkiye’de bugüne kadar hiç bir kamu kurumu tarafından yapılmamış bir etkinliğe daha imza attı.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK

Bugüne kadar gençlere ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle sporun hayatımıza sunduğu mucizeleri yansıtan Üsküdar Belediyesi, Türkiye’de bugüne kadar hiç bir kamu kurumu tarafından yapılmamış bir etkinliğe daha imza attı. Türkiye çapından çok sayıda e-sporcunun katıldığı E-SPOR FESTİVALİ sayesinde, gelişen teknolojiyle birlikte sporun dijital ortamda yarattığı etkileşim gözler önüne serildi. Ebeveynlerin de davetli olduğu etkinlikle, e- spora merak duyan babalar ve çocukları birbirleriyle kıran kırana mücadele etti.  

Etkinlik sırasında yaptığı konuşmada Üsküdar Belediyesi olarak kamunun ilk E-spor tesisini kurma hazırlıkları içerisinde olduklarının müjdesini veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın E-Spor takımları var. Biz de Üsküdar’da, Üsküdar E-Spor Takımı kuralım” dedi.

Sosyal medyada Tonbalıklımakarna adıyla tanınan e- spor spikeri Christopher Leo Willekens’ın sunumuyla, E-spor liginin önde gelen takımlarından Galakticos ile oyun dünyasının influencerları Elwind, Thaldrin, Trix ve Duygu Köseoğlu’nun katılımıyla düzenlenen festivalde, genç e-sporcular, birbirleriyle kıyasıya yarışırken, sporun bilinmeyen boyutunu keşfe çıktılar.

Kamu tarihinin ilk e- spor festivaline imza attıklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, şunları söyledi:

Hilmi Türkmen:

“Gençlerimizle aynı dili konuşmamız lazım”

“Festival ile milletimizin ortak isteği olan bir konuya çözüm getirmek istiyoruz. Bugün diyoruz ki hepimiz, ‘Bu gençlik nereye gidiyor? Gençlerle iletişim kanallarını neden bulamıyoruz?’ Hâlbuki gençlerle iletişim kanallarını bulmak, biz yetişkinlerin diliyle olmaz bu işler ki, olmuyor. Görüyoruz da, olmadı. Gençlerimizle aynı dili, aynı heyecanı, aynı sevinci ya da aynı üzüntüyü yaşamamız lazım. Gelişen teknolojiyle bilgisayarlar futbol topu gibi dünyada milletler arasında, gençler arasında bir iletişim kanalı olmaya başladı. Gençlerimizi, çocuklarımızı arkamıza alıp onlarla aynı dili konuşup, onlarla aynı dünyayı yaşamamız lazım. Çocuklarımızın dilini yakalama adına bu festival önemli. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın E-Spor takımları var. Biz de Üsküdar’da, Üsküdar E-Spor Takımı kuralım. İnşallah bu dönemde Üsküdar E-Spor Merkezi kuracağız” dedi.



Üsküdar AK Parti Yerel Basını Unutmadı

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

EntaCars'dan Gazetecilere Sürpriz Kutlama

Çeksiad Bu Yılda Gazetecileri Unutmadı

Çekmeköy AK Parti'den 10 Ocak Buluşması

Kaymakam Çelik'e İstanbul Valisi'nden Başarı Belgesi

Başkan Nezih Mert Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Çerkez'den Soğuk Havada Sıcak İkram!

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDE KAR NÖBETİ

GÜYAD 17. GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy Kültür ve Sanatın Adresi Oldu

İl Afet Risk Azaltma Planları (İRAP) Toplantısı Çekmeköy'de Yapıldı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi Açılış Yemeği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Spor Odaklı Yaşam Kültürü Çekmeköy’de Yaygınlaşıyor

AK Parti İstanbul Teşkilatından Geniş Kapsamlı Gazeteciler Kutlaması

Çekmeköy Esnaf Derneği'nden Gazeteciler Günü Kutlaması

Ümraniye Esnaf Vakfı'dan Mehmet Özdil'e Yalanlama

Başkan Çerkez'den 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlaması

Medivia Sağlık Kuruluşu'ndan Gazeteciler Günü Kutlaması

TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR