• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,30% 0,19
  • EURO

    35,04% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2309,75% 1,43
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Üsküdar Anadolu Erdoğan´dan yardım istiyor

Üsküdar Anadolu Erdoğan´dan yardım istiyor

Üsküdar Anadoluspor Başkanı Mustafa Dereci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan yardım istedi. Dereci, ?Sayın Cumhurbaşkanımız da Üsküdar´da ikamet ediyor. Üsküdar Anadolu´ya yardım edecektir? diye konuştu.

Üsküdar Anadolu Erdoğan´dan yardım istiyor

 Üsküdar Anadoluspor Başkanı Mustafa Dereci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan yardım istedi. Dereci, ?Sayın Cumhurbaşkanımız da Üsküdar´da ikamet ediyor. Üsküdar Anadolu´ya yardım edecektir? diye konuştu.

 Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Dereci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan yardım istediklerini söyledi. Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Dereci, sözlerine kulübün tarihini anlatarak başladı. Dereci, ?Üsküdar Anadolu Spor Kulübü, 1908 yılında Mehmed Burhaneddin yani Burhan Felek ilDr.HüdaiBey ve arkadaşları tarafından kuruldu. Galatasaray ve Fenerbahçe´den sonra Türkiye´nin resmi şekilde futbol oynanan üçüncü kulübüyüz. Beşiktaş, ilk spor kulübümüzdür ancak ilk yıllarında futbol lisansı yoktu. Dile kolay, 111 yıllık bir kulübüz. Dalya diyeli bile tam 11 yıl oldu? dedi.

?Bu 111 yılda çok başarılı ve övünçle bahsedeceğimiz yıllarımız oldu? diyen Dereci, ?Kuruluşumuz Fenerbahçe ile paraleldir. Yani Fenerbahçe ile kuruluşta kardeşiz. Anadolu Spor ismiyle kurulan kulübümüz 1900´lü yılların başında kurulmuş her kulüp gibi Kuvvay-i Milliye döneminde büyük katkı sağladı. O yıllarda kürek takımımız, Anadolu´ya silah ve insan taşıdı. Zaman içerisinde çeşitli nedenlerle ismimiz değişti ve son olarak Üsküdar Anadolu olarak yolumuza devam ediyoruz. Ama kuruluş tarihimiz hiç değişmedi? şeklinde konuştu.

Şu an İstanbul Süper Amatör Küme´de mücadele ettiklerini belirten Dereci, şunları söyledi: ?Şu an için gruptaki yerimizinhiç de iç açıcı değil. Ancak, 5 yıl önce kulübü biz adeta sokaktan aldık. Azmettik, önce ikinci amatörden birinci amatöre, geçen sene de Süper Amatör´e çıktık. Süper Amatör´de kalmak için bütün elimizden geleni yapacağız.?

?Gösterilen arsa verilmedi?

Çok zorluk çektiklerini sözlerine ekleyen Dereci, ?111yıllık kulübümüzün ne sahası var ne idare binası. Süper Amatör´eyükseldiğimizde kupamızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza gitmiştik. Kendisi de futbol oynadığı için Üsküdar Anadoluspor´dan haberdardı ancak hayatını devam ettirdiğini bilmiyordu. Yanındakilere emir verip, Üsküdar Anadolu´ya sahip çıkın´ dedi. Sonrasında bizi İBB Genel Sekreterliği´nden aradılar. Arsa gösterilirse saha ve tesis yapılacaklarını söylediler. Biz de Arsa tahsisi için Üsküdar Belediyesi´ne gittik. Ancak gösterilen arsanın tahsisi çıkmadı. Biz de tekrar Sayın Cumhurbaşkanımıza gidip, yeniden yardım isteyeceğiz. Kendisi de Üsküdarlı olduğu için Üsküdar Anadolu´ya sahip çıkacaktır? diye konuştu.

?Dikey değil yatay büyüyeceğiz?    

Dereci şunları söyledi: ?Biz futbol oynamak, şampiyon olmak değil gençlere spor yoluyla faydalı olmak istiyoruz. Bu sene hentbol takımımızı kurduk. İstanbul Gençler Ligi´nde Beşiktaş´la aynı gruptayız. Genç hentbolcularımızız maçlarına bir gelseniz de amatör ruhu bir görseniz. Şu anda grubumuzda ilk sırada Beşiktaş var, Üsküdar Anadolu ise üçüncü sırada.Biz hentbolde yakaladığımız bu başarıyı bütün amatör branşlara yaymak istiyoruz. Boğazın en uzun kıyı şeride sahip ilçeyiz ama ne kürek takımımız ne de yüzme takımımız var. Yüzmeden küreğe, basketboldan voleybola tüm takım sporlarında ve güreşten eskrime kadar bireysel sporlarda, spor okulu kurmak istiyoruz. Biz lig yükselerek değil, branşlarımızıçoğaltarak büyümek istiyoruz. Yani biz dikey değil yatay büyümek istiyoruz. Üsküdar Anadolu´nun genlerinde her türlü spor var ama imkânımız yok. Biz önce Üsküdarlılardan  sonrada yöneticilerimizden Üsküdar Anadolu´ya sahip çıkmalarını istiyoruz. Üsküdarlıların takımı Üsküdar Anadoludur??  

 

 



İFTAR SOFRASI ŞEHİT AHMET ÜVENÇ PARK'NDA KURULDU

ÇEKMEKÖY TABİAT OKULU ÖĞRENCİLERE KAPILARINI AÇTI

HEKİMBAŞI'NDA YENİ EVLERİNİ GÖREN KADINLAR:EVLERİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor

ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER

Yalçınkaya Ailesi'nden Geleneksel İftara Yoğun Katılım

Sivas Vadi Federasyonu İftarına Yoğun Katılım

BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE'DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI'NDA BULUŞUYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Birlik Dayanışma ve Dostluk iftarı düzenlendi.

Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı

Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

Sancaktepe Kaymakamlığı'dan Yetim ve Öksüz çocuklara Özel İftar

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Tuzla'da gençlere müjde: Genç Kart'ın 13. yılına özel çekiliş heyecanı

ÇEKMEKÖY NECATİ ALKAN SPOR VE KÜLTÜR MERKEZİ YENİLENDİ

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

Bir İnsan Bir Fikir Derneği Şehitler İçin İftar Programı Düzenledi

Dilaver Koç'un Annesi Hakka Uğurlandı

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları Soner Çiçekli ve Azîz Fidan İftarında İzdiham Oluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Tuzla’da Bingöl hemşehri buluşmasına katıldı