• BIST 100

    10903,91%1,63
  • DOLAR

    42,35% 0,06
  • EURO

    48,96% -0,19
  • GRAM ALTIN

    5615,43% 1,40
  • Ç. ALTIN

    9301,82% 0,93

Ümraniye'de Otizmli Öğrenciler Doyasıya Gezip Eğlendiler

Ümraniye

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, otizmli çocuklar ve aileleri doyasıya gezerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ümraniye'de Otizmli Öğrenciler Doyasıya Gezip Eğlendiler

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, otizmli çocuklar ve aileleri doyasıya gezerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ümraniye’de çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, otizmli çocuklara yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı. Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda eğitim gören 20 otizmli öğrenci ve ailelerini bir araya getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, çocukları önce botanik parkına götürdü daha sonra da doyasıya eğlendirdi. İlk olarak Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne götürülen çocuklar, çok sayıda bitkinin bulunduğu bahçede doğal ortamın keyfini çıkardı. Sabah kahvaltılarını yapan çocuklar, toprağın üzerinde resim yaparak stres attı. Bahçede hayvanlarla da vakit geçiren otizmli çocukların mutluluğu yüzlerinde okunuyordu.

Aileleri ile birlikte düzenlenen gezinin keyfini çıkaran otizmli çocuklar daha sonra Gülden Soyak Engelli Merkezi’ne geçerek burada düzenlenen ritim etkinliğine katıldı.  Ritim etkinliğinin ardından müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, söylenen türkülerle halay çekti. 20 otizmli çocuğun aileleri ile birlikte katıldığı ve 12 eğitmenin eşlik ettiği etkinlik, gün boyunca sürdü.

Etkinliğe katılan veliler, “Çok güzel bir etkinlikti. Güzel bir gün geçirdik. Ümraniye Belediyesine teşekkür ederiz. Bu tür programların devamını da bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.



Kızılay İstanbul Merkez Şube Ana Okulu Açılışlarına Devam Ediyor

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na STK’lardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çerkez Ekşioğlu Mahallesi’nde Derindere Ailesine Misafir Oldu

NİŞANTEPE’DE 7 İETT HATTININ KALKIŞ NOKTASI DEĞİŞTİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK TERAPİSİYLE GELİŞİME DESTEK

‘’KAZANCIM GAZZE İÇİN” KAMPANYASI TANITIM PROGRAMI ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Hedef Ağız ve Diş Kliniği 3. Şubesi İle Büyümeye Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi'nden Şehitler İçin Mevlid ve Lokma İkramı

Başkan Çerkez Sultançiftliği Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Sarıcaoğlu Küplüce Pazarında Esnaflarla Hasbihal Etti

ÜSKÜDAR MİSİAD'IN YENİ BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

ÇEKMEKÖY’DE 8 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Ekşioğlu Mahalle Teşkilatı Şehitler İçin Kur'an Okuttu

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYATA DEĞER KATAN DESTEK: ENES’İN AZİM DOLU HİKÂYESİ

ÜMRANİYE’DE ARA TATİL COŞKUSU: ÇOCUKLAR “TENEFFÜS”TE BULUŞUYOR

‘Geleceğe Nefes, Toprağa Umut’ Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu

7 Yaşındaki Poyraz'dan Başkan Çerkez'e Hayal Dünyası Anlatımı

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Anlamlı Bir Etkinlik

ÜMRANİYE KİTAP GÜNLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ