• BIST 100

    10372,00%-0,10
  • DOLAR

    41,38% 0,05
  • EURO

    48,53% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4845,44% 0,01
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

ÜMRANİYE

Başkan İsmet Yıldırım, bir Ümraniye Belediyesi projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesinin kapanış törenine katıldı.

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

Başkan İsmet Yıldırım, bir Ümraniye Belediyesi projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesinin kapanış törenine katıldı.
Ümraniye Belediyesi, bugüne kadar spor ve sporculara yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Sporda farklı branşlarda çalışmalar yapan Ümraniye Belediyesi, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan bireyi spora yönlendirmek için faaliyetler yürüttü. Özellikle çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaçlayan Ümraniye Belediyesi, bu kez de "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesini hayata geçirdi. Ağustos ayında başlayan eğitimlerin sona ermesi nedeniyle Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir kapanış programı düzenlendi.
"Değişen onlarca hayata dokunmanın mutluluğu ve gururu bizim için bambaşkaydı"
Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, "Sistemli Spor Yapan Gençler projesi bu yıl başladığımız, geleceğimizin teminatı gençlerimiz için hayata geçen önemli bir çalışmadır. Gençlerimizi sporun evrenselliğiyle kucaklayan ve her türlü kötülükten korumayı amaçlayan bu farkındalık girişimiyle, geleceğimiz artık daha emin ellerde ilerleyecektir. Bu kıymetli proje çalışmasında ortağımız olan  Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ve emek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.
Sporun her yaşta insan sağlığına fayda sağlayan bir aktivite olmasının yanı sıra, gençlerin de kötü alışkanlıklardan kurtarılması için güçlü bir değer olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Projemizde, bağımlılıkla mücadele veya devlet korumasında bulunan gençlerimize yönelik çok başarılı bir süreci geride bıraktık. Projeyle birlikte değişen onlarca hayata dokunmanın mutluluğu ve gururu bizim için bambaşkaydı" dedi.
"Her eğitim programını keyifle, verimli bir şekilde tamamlayarak bugüne ulaştığımız projemizin sürekli hale gelerek gençlere uzanan bir şefkat eli olarak devam etmesini gönülden niyaz ediyorum" diyen Yıldırım, "İnşallah, bu proje daha geniş bir ulaşım ağıyla ülkemizin dört bir yanına yayılır ve hayatına dokunduğumuz gençlerin sayıları artar ve başarılarına şahit olmak bizlere  nasip olur. Bu güzel temennilerle sözlerime son verirken projede iş birliği içerisinde emek veren tüm yetkilere şükranlarımı sunuyor, projede kendi yaşamları için en doğru kararı veren genç kardeşlerimize hayatlarında başarılar diliyorum" sözleriyle konuşmasına son verdi.
"Sistemli Spor Yapan Gençler" Projesi Nedir?
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan proje yarışmasında 4.800 başvuru içerisinden onay alarak hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesine 90 öğrenci kabul edildi. 7 ila 14 yaş arasındaki öğrencilere 4 aylık süre zarfında; futbol, kort tenisi ve geleneksel okçuluk dersleri verildi. Ayrıca, özel gereksinimli öğrencilerle de yüzme eğitimleri gerçekleştirildi. Bunun yanında, öğrenciler sosyalleşmeleri için gezi, seminer ve konferanslara da katıldı. Projeye dahil edilen öğrencilerin 30'u Sevgi Evleri'nden, 30'u madde bağımlılığı risk grubunda olanlardan, diğer 30 kişi ise yetenekli tenis öğrencileri arasından seçildi. Eğitimlere katılan her öğrenciye; forma, çanta, ayakkabı, havlu ve tenis raketi hediye edildi.



ÇEKMEKÖY’DE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ DÖNEMİ BAŞLADI

OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ

2. SOSYAL MARKET MERKEZ MAHALLESİ’NDE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA GÜVENLİ BAŞLANGIÇ

ÜMRANİYE’DE 21 PARKTA DÜZENLENEN ÇOCUK FESTİVALİNE 44.500 KİŞİ KATILDI

ÜMRANİYE’DE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRAN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI YENİ DÖNEME BAŞLADI

RİZE KALKANDERE'DE MİLLETVEKİLİNDEN TALEPTE BULUNAN MÜDÜRE TAYİN ŞOKU

Çekmeköy KAISİAD’ın Ziyaret Trafiği Devam Ediyor

ÇEKMEKÖY KAISİAD’DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

ÜTED'den İyilik İyidir Kampanyası

ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ

ÜMRANİYE’DE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ŞEHİT MÜHENDİS ZAHİDE GÜÇLÜ EKİCİ BİLİM MERKEZİ’NDEN İLK ROKET DENEMESİ

Ümraniye AK Parti'den Esnafa Bayrak Hediyesi Devam Ediyor

ASİAD'DAN ZİYARET ZİNCİRİ

Çekmeköylü Muhtarlardan Fatih Sırmacı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ

ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU