• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

ÜMRANİYE

Başkan İsmet Yıldırım, bir Ümraniye Belediyesi projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesinin kapanış törenine katıldı.

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

Başkan İsmet Yıldırım, bir Ümraniye Belediyesi projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesinin kapanış törenine katıldı.
Ümraniye Belediyesi, bugüne kadar spor ve sporculara yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Sporda farklı branşlarda çalışmalar yapan Ümraniye Belediyesi, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan bireyi spora yönlendirmek için faaliyetler yürüttü. Özellikle çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaçlayan Ümraniye Belediyesi, bu kez de "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesini hayata geçirdi. Ağustos ayında başlayan eğitimlerin sona ermesi nedeniyle Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir kapanış programı düzenlendi.
"Değişen onlarca hayata dokunmanın mutluluğu ve gururu bizim için bambaşkaydı"
Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, "Sistemli Spor Yapan Gençler projesi bu yıl başladığımız, geleceğimizin teminatı gençlerimiz için hayata geçen önemli bir çalışmadır. Gençlerimizi sporun evrenselliğiyle kucaklayan ve her türlü kötülükten korumayı amaçlayan bu farkındalık girişimiyle, geleceğimiz artık daha emin ellerde ilerleyecektir. Bu kıymetli proje çalışmasında ortağımız olan  Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ve emek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.
Sporun her yaşta insan sağlığına fayda sağlayan bir aktivite olmasının yanı sıra, gençlerin de kötü alışkanlıklardan kurtarılması için güçlü bir değer olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Projemizde, bağımlılıkla mücadele veya devlet korumasında bulunan gençlerimize yönelik çok başarılı bir süreci geride bıraktık. Projeyle birlikte değişen onlarca hayata dokunmanın mutluluğu ve gururu bizim için bambaşkaydı" dedi.
"Her eğitim programını keyifle, verimli bir şekilde tamamlayarak bugüne ulaştığımız projemizin sürekli hale gelerek gençlere uzanan bir şefkat eli olarak devam etmesini gönülden niyaz ediyorum" diyen Yıldırım, "İnşallah, bu proje daha geniş bir ulaşım ağıyla ülkemizin dört bir yanına yayılır ve hayatına dokunduğumuz gençlerin sayıları artar ve başarılarına şahit olmak bizlere  nasip olur. Bu güzel temennilerle sözlerime son verirken projede iş birliği içerisinde emek veren tüm yetkilere şükranlarımı sunuyor, projede kendi yaşamları için en doğru kararı veren genç kardeşlerimize hayatlarında başarılar diliyorum" sözleriyle konuşmasına son verdi.
"Sistemli Spor Yapan Gençler" Projesi Nedir?
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan proje yarışmasında 4.800 başvuru içerisinden onay alarak hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesine 90 öğrenci kabul edildi. 7 ila 14 yaş arasındaki öğrencilere 4 aylık süre zarfında; futbol, kort tenisi ve geleneksel okçuluk dersleri verildi. Ayrıca, özel gereksinimli öğrencilerle de yüzme eğitimleri gerçekleştirildi. Bunun yanında, öğrenciler sosyalleşmeleri için gezi, seminer ve konferanslara da katıldı. Projeye dahil edilen öğrencilerin 30'u Sevgi Evleri'nden, 30'u madde bağımlılığı risk grubunda olanlardan, diğer 30 kişi ise yetenekli tenis öğrencileri arasından seçildi. Eğitimlere katılan her öğrenciye; forma, çanta, ayakkabı, havlu ve tenis raketi hediye edildi.



ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi