• BIST 100

    17850,22%0,75
  • DOLAR

    47,18% 0,04
  • EURO

    53,87% -0,19
  • GRAM ALTIN

    6082,41% -0,16
  • Ç. ALTIN

    9710,37% -0,50

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

Başkan İsmet Yıldırım, bir Ümraniye Belediyesi projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesinin kapanış törenine katıldı.

ÜMRANİYE "SİSTEMLİ SPOR YAPAN GENÇLER" PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI 

Başkan İsmet Yıldırım, bir Ümraniye Belediyesi projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesinin kapanış törenine katıldı.
Ümraniye Belediyesi, bugüne kadar spor ve sporculara yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Sporda farklı branşlarda çalışmalar yapan Ümraniye Belediyesi, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan bireyi spora yönlendirmek için faaliyetler yürüttü. Özellikle çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaçlayan Ümraniye Belediyesi, bu kez de "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesini hayata geçirdi. Ağustos ayında başlayan eğitimlerin sona ermesi nedeniyle Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir kapanış programı düzenlendi.
"Değişen onlarca hayata dokunmanın mutluluğu ve gururu bizim için bambaşkaydı"
Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, "Sistemli Spor Yapan Gençler projesi bu yıl başladığımız, geleceğimizin teminatı gençlerimiz için hayata geçen önemli bir çalışmadır. Gençlerimizi sporun evrenselliğiyle kucaklayan ve her türlü kötülükten korumayı amaçlayan bu farkındalık girişimiyle, geleceğimiz artık daha emin ellerde ilerleyecektir. Bu kıymetli proje çalışmasında ortağımız olan  Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ve emek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.
Sporun her yaşta insan sağlığına fayda sağlayan bir aktivite olmasının yanı sıra, gençlerin de kötü alışkanlıklardan kurtarılması için güçlü bir değer olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Projemizde, bağımlılıkla mücadele veya devlet korumasında bulunan gençlerimize yönelik çok başarılı bir süreci geride bıraktık. Projeyle birlikte değişen onlarca hayata dokunmanın mutluluğu ve gururu bizim için bambaşkaydı" dedi.
"Her eğitim programını keyifle, verimli bir şekilde tamamlayarak bugüne ulaştığımız projemizin sürekli hale gelerek gençlere uzanan bir şefkat eli olarak devam etmesini gönülden niyaz ediyorum" diyen Yıldırım, "İnşallah, bu proje daha geniş bir ulaşım ağıyla ülkemizin dört bir yanına yayılır ve hayatına dokunduğumuz gençlerin sayıları artar ve başarılarına şahit olmak bizlere  nasip olur. Bu güzel temennilerle sözlerime son verirken projede iş birliği içerisinde emek veren tüm yetkilere şükranlarımı sunuyor, projede kendi yaşamları için en doğru kararı veren genç kardeşlerimize hayatlarında başarılar diliyorum" sözleriyle konuşmasına son verdi.
"Sistemli Spor Yapan Gençler" Projesi Nedir?
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan proje yarışmasında 4.800 başvuru içerisinden onay alarak hayata geçen "Sistemli Spor Yapan Gençler" projesine 90 öğrenci kabul edildi. 7 ila 14 yaş arasındaki öğrencilere 4 aylık süre zarfında; futbol, kort tenisi ve geleneksel okçuluk dersleri verildi. Ayrıca, özel gereksinimli öğrencilerle de yüzme eğitimleri gerçekleştirildi. Bunun yanında, öğrenciler sosyalleşmeleri için gezi, seminer ve konferanslara da katıldı. Projeye dahil edilen öğrencilerin 30'u Sevgi Evleri'nden, 30'u madde bağımlılığı risk grubunda olanlardan, diğer 30 kişi ise yetenekli tenis öğrencileri arasından seçildi. Eğitimlere katılan her öğrenciye; forma, çanta, ayakkabı, havlu ve tenis raketi hediye edildi.



SULTANÇİFTLİĞİ MAHALLESİ’NE YENİ PARK MÜJDESİ

SULTANÇİFTLİĞİ MAHALLESİ’NE YENİ PARK MÜJDESİ

ÜMRANİYE’DE 15 TEMMUZ’A ÖZEL FOTOĞRAF SERGİSİ

BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİ BAŞINDA YÂD ETTİ

Heybeliada Ruhban Okulu İle İlgili Tartışmalara Bir Açıklamada Sabri Şenel'den Geldi

Geleceğin Siyasetçisinden TBMM'ne Ziyaret

Çekmeköy MHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

15 Temmuz'da Ümraniye’de Binlerce Kişi Tek Yürek Oldu

ÜTED, 15 Temmuz Ruhunu Şehitler Köprüsü’nde Yaşattı

Başkan Taha Sarıcaoğlu'dan 15 Temmuz Mesajı

Çekmeköy'de Şehitler Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camii’nde Dualarla Yâd Edildi

Üsküdar AK Parti Ailesi Piknikte Buluştu

Salim Çetinkaya'nın Mutlu Günü

Çekmeköy Belediyesi'nin ‘Mahallemde Şenlik Var’ Etkinlikleri Sürüyor

Sancaktepe AK Parti'den Piknik Şöleni

EBRU AÇIKGÖZ: HAT SANATI MANEVİ BİR YOLCULUKTUR

BAŞKAN YILDIRIM AKİT TV’DE SORULARI YANITLADI, PROJELERİ ANLATTI

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR PROGRAMI ATAKENT MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

ÇEKMEKÖY AKADEMİ’DEN LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

Çekmeköy'de ‘Mahallemde Şenlik Var’ coşkusu

Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Osman Nuri Taşkın'dan 15 Temmuz Mesajı