• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

ÜMRANİYE KİTAP FUARININ HER GÜNÜ DOLU DOLU

ÜMRANİYE KİTAP FUARININ HER GÜNÜ DOLU DOLU

Ümraniye Kitap Fuarı 4. gününde de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Kitapseverler Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin stantlarını ziyaret ederek, alışveriş yaptı.

ÜMRANİYE KİTAP FUARININ HER GÜNÜ DOLU DOLU

Ümraniye Kitap Fuarı 4. gününde de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Kitapseverler Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin stantlarını ziyaret ederek, alışveriş yaptı.

Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı, haftanın her günü on binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Her yaş grubuna hitap eden ve her kategoride yüz binlerce eserin yer aldığı 2. Ümraniye Kitap Fuarı 4. gününde de okuyucuların ilgisiyle karşılandı. Günün her saati dolu olan fuar alanında minik okuyucular da dikkat çekti. Ebeveynleriyle Ümraniye Kitap Fuarı’nı ziyaret eden çocuklar; rengârenk masal, hikâye ve boyama kitapları satın aldı.  

Yazar ve Okuyucular Bir Araya Geliyor

Fuarda, yazarlar okuyucularla da bir araya geliyor. Türkiye’nin önde gelen isimleri fuar alanındaki konferans salonunda birçok farklı konuda söyleşi gerçekleştiriyor. Ayrıca yazarlar yayınevlerinin stantlarında okuyucularıyla buluşarak, kitaplarını imzalıyor. Çağrı Cebeci, Figen Yaman Coşar, Nazlı Aspay Şener, Pelin Korkmaz Sevim, Melek Çe, Naci Bayburt, Nehir Aydın Gökduman, Ünsal Ünlü, Yusuf Asal, Elif Santur, Vahdettin İnce, Gülsüm Cengiz ve Sevda Kıdeyş fuarda okurları için eserlerini imzaladı.

Kapılarını her gün 10.00’da açıp 20.00’da kapatan 2. Ümraniye Kitap Fuarı, 28 Kasım Cumartesi günü sona erecek.

  



Sivas Vadi Fedarasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkiniik

Başkan Salim Çetinkaya'dan Muhtarlara özel İmzalı Cumhurbaşkanı Portresi

Başkan Çerkez'den Giyim Kursu'na Ziyaret

Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel: Biz Gönül Hırsızlığından Yanayız

Çekmeköy Kent Konseyi, AFAD'la Stretejik Toplantı Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi'nden Müzelere Gezi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Çeksiad'dan Gelenek Haline Gelen Çağ Kebap İkramı

Kaymakam Çelik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Sırmacı Öğrencilerin Yerli Malı Günü'ne Katıldı

ÜMRANİYE KORU PROJESİ İLE MODERN VE GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI YÜKSELİYOR

HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çekmeköy'den Konya'ya Kültür Köprüsü

ÇEKMEKÖY’DEN TÜM YURDA ÖRNEK PROJE

Ayyıldız Derneği'nden Mobil Aşevi Hizmeti

Başkan Çerkez Park'ta Spor Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Esat Kalay Ünalan Mahallesi'nde Hasta Ziyareti Gerçekleştirdi

YEŞİLAY'DAN TÜTÜN BAĞIMLILIĞINA KARŞI ACİL EYLEM ÇAĞRISI “BİZE BAŞVURAN ALTI DANIŞANIMIZDAN BEŞİNE SİGARAYI BIRAKTIRIYORUZ”

İstanbul Kızılay Merkez Şubesi'ne 2 Ödül Birden

TÜRK KIZILAY’IN İYİLİK GEMİSİ YARDIMLARI GAZZE’DE SICAK YEMEK DAĞITIMI GÜNLÜK 35 BİNE YÜKSELDİ

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI