• BIST 100

    14769,06%2,12
  • DOLAR

    43,03% 0,05
  • EURO

    50,33% -0,27
  • GRAM ALTIN

    6198,57% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10159,23% 0,51

Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları sona erdi.

Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları sona erdi. Yaklaşık dört ay süren oyunların ardından dereceye giren öğrencilere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı bir programla kupa ve madalyaları verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından bir zamanların geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için hayata geçirilen Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları sona erdi. Ümraniye’deki tüm ilkokul ve ortaokullar ile 18 lise olmak üzere toplam 80 okulun katıldığı Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları’nın sona ermesi nedeniyle bir program düzenlendi. Erkut Soyak Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, veliler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni öncesinde Ümraniye Belediyesi’nin sporcuları tarafından nefes kesen bir jimnastik ve judo gösterisi sunuldu. Ayrıca Ümraniye Belediyesi’nin halk oyunları ekipleri tarafından sunulan halk oyunları gösterileri ise hayranlıkla izlendi.

Program sırasında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Sizin şuan oynadığınız geleneksel oyunları biz çocukken oynuyorduk. Sek sek, mendil kapmaca, yakan top, hepsi bir arada çok güzel bir birliktelik çıkmış ortaya. Bu yıl düzenlediğimiz etkinliklere de 80 okulumuzdan 6 bin 200 öğrencimiz, ilkokul, ortaokul ve liselerden yarışmalara 387 takımla katıldı. Şimdi bu okullardan dereceye giren 92 tanesine kupa vereceğiz. Ben bu oyunlara katılan herkesi tebrik ediyorum. Öncelikle öğretmenlerimizi, spor yapan gençlerimizi tebrik ediyorum. Ben bugün buradan çok keyif aldım. Okullarımıza birçok yatırım yapıyoruz. Çeşitli branşlar, futbol okullarına, yatırım yapıyoruz. Helalı hoş olsun. Az bile yapıyoruz. Devam edeceğiz ve çok daha güzellerini yapacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, konuşmasının ardından Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları’nda farklı branşlarda dereceye giren öğrencilere kupaları ile madalyalarını verdi.



Kaymakam Çelik'den Müftü Özdere'ye Başarı Belgesi Takdim Edildi

Başkan Sırmacı'ya Doğum Günü Sürprizi

Başkan Sarıcaoğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çekmeköy Belediyesi'nin Mobil İkram Aracı Gönülleri Isıtıyor

Başkan Orhan Çerkez Yılın Son Saatlerini Vatandaşlarla Geçirdi

ÇEKSIAD'dan Geleneksel Tavla Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Başkan Çerkez'den Teşekkür Mesajı

AK Parti'den Aile Haftasında Aile Ziyareti

ÇEKMEKÖY AK PARTİ'DEN KAMUOYUNA MÜJDE!

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRE DOSTU MODA DEFİLESİ: ATIKLARDAN GERİ DÖNÜŞÜM ŞIKLIĞI

Çekmeköy Kaymakamı Çelik İşyeri Ziyaretlerini Sürdürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN İSMİ HAYALİ OLAN KREŞDE ÖLÜMSÜZLEŞECEK

AK Parti İstanbul Milletvekili Çelik ve İlçe Başkanı Sırmacı'dan Kaymakam Çelik'e ziyaret

Beyhuder'in Ödül Töreni Rumeli Üniversitesi Anadolu Yerleşkesinde Gerçekleşti

Esat Kalay STK Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de Hastane Açtı

AK Parti Çekmeköy Reğaip Kandili'nde Camiilerde Vatandaşlara Lokum İkram Etti

Esat Kalay'dan MASSİAD'a Ziyaret

Bahadır Yıldız'dan Anlamlı Ziyaret

ÇEKMEKÖY AK PARTİ YKM BAŞKANLIĞI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMUYOR

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Program