• BIST 100

    17708,99%-1,22
  • DOLAR

    47,04% 0,09
  • EURO

    53,57% -0,04
  • GRAM ALTIN

    6086,86% 0,68
  • Ç. ALTIN

    9776,92% 0,00

Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları sona erdi.

Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları sona erdi. Yaklaşık dört ay süren oyunların ardından dereceye giren öğrencilere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı bir programla kupa ve madalyaları verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından bir zamanların geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için hayata geçirilen Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları sona erdi. Ümraniye’deki tüm ilkokul ve ortaokullar ile 18 lise olmak üzere toplam 80 okulun katıldığı Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları’nın sona ermesi nedeniyle bir program düzenlendi. Erkut Soyak Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, veliler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni öncesinde Ümraniye Belediyesi’nin sporcuları tarafından nefes kesen bir jimnastik ve judo gösterisi sunuldu. Ayrıca Ümraniye Belediyesi’nin halk oyunları ekipleri tarafından sunulan halk oyunları gösterileri ise hayranlıkla izlendi.

Program sırasında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Sizin şuan oynadığınız geleneksel oyunları biz çocukken oynuyorduk. Sek sek, mendil kapmaca, yakan top, hepsi bir arada çok güzel bir birliktelik çıkmış ortaya. Bu yıl düzenlediğimiz etkinliklere de 80 okulumuzdan 6 bin 200 öğrencimiz, ilkokul, ortaokul ve liselerden yarışmalara 387 takımla katıldı. Şimdi bu okullardan dereceye giren 92 tanesine kupa vereceğiz. Ben bu oyunlara katılan herkesi tebrik ediyorum. Öncelikle öğretmenlerimizi, spor yapan gençlerimizi tebrik ediyorum. Ben bugün buradan çok keyif aldım. Okullarımıza birçok yatırım yapıyoruz. Çeşitli branşlar, futbol okullarına, yatırım yapıyoruz. Helalı hoş olsun. Az bile yapıyoruz. Devam edeceğiz ve çok daha güzellerini yapacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, konuşmasının ardından Ümraniye 7. Geleneksel Çocuk Oyunları’nda farklı branşlarda dereceye giren öğrencilere kupaları ile madalyalarını verdi.



Üsküdar AK Parti Ailesi Piknikte Buluştu

Salim Çetinkaya'nın Mutlu Günü

Çekmeköy Belediyesi'nin ‘Mahallemde Şenlik Var’ Etkinlikleri Sürüyor

Sancaktepe AK Parti'den Piknik Şöleni

EBRU AÇIKGÖZ: HAT SANATI MANEVİ BİR YOLCULUKTUR

BAŞKAN YILDIRIM AKİT TV’DE SORULARI YANITLADI, PROJELERİ ANLATTI

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR PROGRAMI ATAKENT MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

ÇEKMEKÖY AKADEMİ’DEN LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

Çekmeköy'de ‘Mahallemde Şenlik Var’ coşkusu

Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Osman Nuri Taşkın'dan 15 Temmuz Mesajı

MECLİS ÜYESİ CEMİL ÖZDEMİR: “ÇEKMEKÖY’DE SOSYAL BELEDİYECİLİK, ZAMLA DEĞİL ADALETLE OLUR”

MAHALLEMDE ŞENLİK VAR BAŞLADI

ÇEKMEKÖY’DE MUHARREM AYININ BEREKETİ MAHALLELERE TAŞINDI

SREBRENİTSA’NIN ACISI BELGESELLE BİR KEZ DAHA HAFIZALARA KAZINDI

Çekmeköy Belediyesi'nden Çoçuklara Masal Dinletisi

Asiad'dan Uluslararası Atılım

ÇEKMEKÖY'ÜN İKİNCİ EMEKLİ KÜLTÜREVİ KAPILARINI AÇTI

BALKAN TARIH VE KÜLTÜRÜNÜ KAYIT ALTINA ALACAK “BALKAN ANSIKLOPEDİSİ” PROJESİ HAYATA GEÇIYOR

Ayyıldız Derneği'nden Kadınlara Özel Atölye Çalışması

Başkan Çetinkaya Üye Buluşmalarına Devam Ediyor

AK Parti Çekmeköy Ailesi Piknikte Buluştu