• BIST 100

    10216,65%-0,49
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,78% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2402,17% -0,28
  • Ç. ALTIN

    3900,15% 0,14

ÜMRANİYE İL DERNEKLERİNDEN SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI

ÜMRANİYE İL DERNEKLERİNDEN SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI

Ümraniye İl Dernekleri platformu üyeleri adaylarla ilgili basın açıklaması yaptı.

 ÜMRANİYE İL DERNEKLERİNDEN PARTİLERE ÇAĞR !

Ümraniye İl Dernekleri Platformu Ak Parti Ümraniye adayı ile ilgili basında dolaşan bazı isimlerle ilgili olarak görüşlerini ortaya koymak üzere basın toplantısı düzenlediler.                                                                                                                                                                                                        Gümüşhane İl Derneğinde gerçekleştirilen toplantı Platform Başkanı Tahsi Söğüt?ün sözcülüğü ile basına açıklandı. Kamuoyunda dolaşan bazı isimlere itiraz eden STK Başkanları, diğer siyasi partilere de çağrıda bulunarak Ümraniye?yi bilem tanıyan ve Ümraniye ile içime olan kişilerin aday yapılmasını istediler. Platform Başkanı Tahsin Söğüt?ün yaptığı açıklamada şöyle denild:                                                                                                                          ?Değerli Basın Mensupları ve Kıymetli Ümraniyeliler..

Ümraniyelilere Hizmet etmek anlayışıyla gönüllülük esası ile milletin ve memleketin menfaatleri için çalışan ÜMRANİYE İL DERNEKLER PLATFORMU ve ÜMRANİYE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI olarak bizler, bir bütün ve tek vücut halinde Arakan´dan 15 Temmuz´a, hain terör olaylarından Anayasa Referandumu´na kadar birçok Memleket ve Millet meselesinde Milli bir duruş sergiledik. Bundan sonraki süreçte de sergilemeye devam edeceğiz.

Devletine ve bilhassa İstanbul´a aşık Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN´ın  2019 Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler Seçimleri ile alakalı vermiş olduğu demeçte belirttiği ?GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ? deyimi ve ?BİZ MİLLETİN AKLINI ÇELMEYİ DEĞİL, GÖNLÜNÜ KAZANMAK İSTİYORUZ´  söylemi ile Ümraniye ilçemiz özelinde oluşan aday listelerinin bu duygu ve düşüncelerle uyuşmadığını üzülerek gözlemliyoruz. 

Bizler, Ümraniye İlçemizde faaliyet gösteren gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları olarak, Ümraniye´mizde tanınmayan, Ümraniye ile yakından uzaktan bir bağı olmayan, Ümraniye Halkının tanımadığı, hatta ismini dahi hiç duymadığı, Ümraniye Halkı ile hemhal olmayan, Ümraniyelilerin düğün-cenaze gibi sevinç ve üzüntüsünü paylaşmayan bir Belediye Başkan Adayı istemiyoruz.

Bizler Ümraniye´mizde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN´ın belirlediği hedeflere ve ufuklara öncelikle gönülden sahip çıkarak bağlı olacak, Ümraniye´yi ve Ümraniyelileri çok iyi tanıyan, Ümraniyelilerin de kendisini tanıdığı liyakat sahibi ve hâlihazırda MEVCUT ADAY ADAYLARINDAN                           bir ismin ?Belediye Başkanı Adayı´ gösterilmesini istiyor ve bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kıymetli vakitlerini bizlere ayırarak Basın Toplantımıza iştirak eden en başta siz değerli Basın Mensuplarımıza, Ümraniye için gönül birliği yapmış ÜMRANİYE İL DERNEKLER PLATFORMU ÜYESİ KIYMETLİ YÖNETİCİLERİMİZE ve ÜMRANİYE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU ÜYELERİNE sonsuz teşekkür ediyor, saygı , sevgi ve muhabbetlerimizi arz ediyoruz. ÜMRANİYE İL DERNEKLER PLATFORMU veÜMRANİYE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU?



HALK İSTEDİ BAŞKAN YAPTI! SOĞUKPINAR KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI KURULMAYACAK

Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ