• BIST 100

    12270,18%0,17
  • DOLAR

    49,07% 0,08
  • EURO

    55,24% -0,02
  • GRAM ALTIN

    6541,91% -0,76
  • Ç. ALTIN

    10600,05% 0,96

Tuzlalı Gençlerden 19 Mayıs’ta Dünyanın En Büyük Resim Rekoru

Tuzlalı Gençlerden 19 Mayıs’ta Dünyanın En Büyük Resim Rekoru

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek bir araya gelen 19 Tuzlalı genç, 15 bin 130 metrekarelik alanda yeryüzünün “Zemine Çizilen En Büyük Resmi” ile dünya rekorunun sahibi oldu.

Tuzlalı Gençlerden 19 Mayıs’ta Dünyanın En Büyük Resim Rekoru

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek bir araya gelen 19 Tuzlalı genç, 15 bin 130 metrekarelik alanda yeryüzünün “Zemine Çizilen En Büyük Resmi” ile dünya rekorunun sahibi oldu.
Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 4 günlük bir emeğin sonucu ortaya konan dünyanın en büyük zemine çizilen resmi hakkında şunları söyledi: “Sevgili gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Tuzlalı 19 gencimizin ülkemize armağanı olan bu güzel rekor, günümüzü daha da anlamlı kıldı. Tuzla Belediyesi olarak her konuda gençlerimizin yanındayız.”
Tuzla Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hem renkli hem gururlu hem de coşkulu bir etkinliğe imza attı. Tuzla Belediyesi, 19 Mayıs’ı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyen gençlerin “Zemine Çizilen En Büyük Resim” kategorisinde aldığı dünya rekoruyla bir arada kutladı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasının söyleminin bir araya getirildiği resim, 15 bin 130 metrekarelik alanda, 4 günlük bir emek sonucu oluşturuldu.

“Tuzla Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız”

Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilen törende “Zemine Çizilen En Büyük Resim” rekorunun sertifikası Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural tarafından Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya takdim edildi. Yazıcı, törende yaptığı konuşmada,  “Sevgili gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının gençlere armağanı olan bu anlamlı günde, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek harekete geçen Tuzlalı 19 gencimizin ülkemize armağanı olan bu güzel rekor günümüzü daha da anlamlı kıldı. Tuzla Belediyesi olarak her konuda gençlerimizin yanındayız. Salgın globalken mücadelemiz ulusal zeminde, her kesimden insanın küçük büyük destekleri sürerken biz de her aşamada bu mücadeleye omuz vermeye,  vatandaşlarımızın bu zor günlerde moral ve motivasyonunu arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Dünyanın dört bir tarafındaki gençlik adına kırılan rekor

Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural da 19 Mayıs ruhunu yaşatan bu rekoru dünyanın dört bir tarafındaki gençlik adına kırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, bu anlamlı çalışma için Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.



ÇEKMEKÖY KENT KONSEYİ'NDEN İSTİŞARE VE DİYALOG TOPLANTISI

ÇEKMEKÖY KENT KONSEYİ'NDEN İSTİŞARE VE DİYALOG TOPLANTISI

Çekmeköy'de Dünya Yürüyüş Günü'ne Özel Yürüyüş

Cumhurbaşkanı Çekmeköy Heyetini Kabul Etti

Çekmeköy Yeşilay'dan ‘Sevgi Ağacı’

Çekmeköy AK Parti'den Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Çekmeköy'de Yaşlılar İçin Anlamlı Program

ÇEKMEKÖY’DE “TÜRKİYE YÜZYILI” BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSMAİL TÜRÜT’LE ÇEKMEKÖY’DE KARADENİZ RÜZGÂRI

İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ’DEN ÜMRANİYE’YE ZİYARET

AK Parti İstanbul’dan bir günde 1494 program

İçişleri Bakanı Ümraniye'de Ağırlandı

Üsküdar'da Türkiye Yüzyılı Buluşması

Sancaktepe'de AK Parti Rüzgarı Esti

Ümraniye AK Parti'den Gövde Gösterisi

Çekmeköy'de AK Parti'den ‘Türkiye Yüz Yılı' Saha Çalışması

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden Çay Festivali

Çekmeköy Belediyesi'nden Muhtarlara Bilgilendirme Semineri

*Bilal Erdoğan: “İslam dünyasının birlikte güçlü olmasına öncülük edebiliriz”*

Çekmeköy Yeni Bir Kalıcı Eser Daha Kazandı

ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ

L’ÉTAPE TÜRKİYE BY TOUR DE FRANCE HEYECANI ÜMRANİYE’DE YAŞANDI