• BIST 100

    18012,67%-0,46
  • DOLAR

    46,43% 0,18
  • EURO

    53,48% -0,01
  • GRAM ALTIN

    6436,51% 1,46
  • Ç. ALTIN

    10477,03% 0,00

Tuzla'dan 'Sınırları Aşan İyilik Neferleri'

Tuzla

Sosyal yardımları tek çatı altında toplayıp alan el ile veren eli buluşturan Gönül Elleri Çarşısı giyimden beyaz eşyaya, mobilyadan kırtasiye malzemesine kadar birçok konu da ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi ve hayırseverler tarafınd

Tuzla'dan 'Sınırları Aşan İyilik Neferleri'

Sosyal yardımları tek çatı altında toplayıp alan el ile veren eli buluşturan Gönül Elleri Çarşısı giyimden beyaz eşyaya, mobilyadan kırtasiye malzemesine kadar birçok konu da ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi ve hayırseverler tarafından oluşturan Gönül Elleri Çarşısı Tuzla’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine birçok konuda destek oluyor.

Sınırları aşan iyilik neferleri, dünyanın her yerinde var olmaya devam ediyor. Almanya’dan Tuzla’ya kurulan yardımlaşma köprüsü ile Almanya’da yaşayan Zeynep Kablan ve 45 kişilik yardım ordusu Almanya’daki yardımseverlerle görüşerek Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı için bağış topladılar.

Almanya’dan gelen Zeynep Kablan ve arkadaşları; Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerden 32 aileye gıda, 3 aileye beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır makinesi vb.), 1 aileye ise çeyiz yardımında bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Zeynep Hanım ve arkadaşları her yıl Almanya’da bağışlar toplayarak Tuzlalı ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürüyor. Ailelerimiz mutlu oldukça biz daha çok mutlu oluyoruz. Bizlerle kurdukları gönül köprüsü için Almanya’daki bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri, Zeynep Kablan ve arkadaşlarına Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde üretilen ürünlerden hediye etti.

Zeynep Kablan ve arkadaşları, ‘’Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ile ailelerimizi yakından tanıma imkanı buluyoruz. Belediyemizin desteği ile aileleri tek tek ziyaret ediyoruz. Bu güzel duyguyu yaşamamıza imkan sağlayan herkese çok teşekkür ederiz ”dedi.

Sosyal yardımları tek çatı altında toplayıp alan el ile veren eli buluşturan Gönül Elleri Çarşısı giyimden beyaz eşyaya, mobilyadan kırtasiye malzemesine kadar birçok konu da ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi ve hayırseverler tarafından oluşturan Gönül Elleri Çarşısı Tuzla’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine birçok konuda destek oluyor.
Sınırları aşan iyilik neferleri, dünyanın her yerinde var olmaya devam ediyor. Almanya’dan Tuzla’ya kurulan yardımlaşma köprüsü ile Almanya’da yaşayan Zeynep Kablan ve 45 kişilik yardım ordusu Almanya’daki yardımseverlerle görüşerek Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı için bağış topladılar.Almanya’dan gelen Zeynep Kablan ve arkadaşları; Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerden 32 aileye gıda, 3 aileye beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır makinesi vb.), 1 aileye ise çeyiz yardımında bulundu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Zeynep Hanım ve arkadaşları her yıl Almanya’da bağışlar toplayarak Tuzlalı ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürüyor. Ailelerimiz mutlu oldukça biz daha çok mutlu oluyoruz. Bizlerle kurdukları gönül köprüsü için Almanya’daki bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz” dedi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri, Zeynep Kablan ve arkadaşlarına Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde üretilen ürünlerden hediye etti.
Zeynep Kablan ve arkadaşları, ‘’Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ile ailelerimizi yakından tanıma imkanı buluyoruz. Belediyemizin desteği ile aileleri tek tek ziyaret ediyoruz. Bu güzel duyguyu yaşamamıza imkan sağlayan herkese çok teşekkür ederiz ”dedi.



Çekmeköy Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

ÇEKMEKÖY’DE SPORUN YILDIZLARI MADALYALARINA KAVUŞTU

Şehit ve Gaziler İçin Önemli Bir Dernek Faaliyete Geçiyor

Ayyıldız Derneği'nden Gazze Duyarlılığı

Başkan Salim Çetinkaya Yeni Üye Kayıtları İçin Kolları Sıvadı

ÇEKİMDER'in Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Çekmeköy Kaymakamlığı’nda Görev Değişimi

Yeşilay Çekmeköy Şubesi Yerel Basın Mensuplarını Ağırladı

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR PİKNİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU

Asiad'ın Kentsel Dönüşüm Programına Yoğun İlgi

Çekmeköy Ordulular Derneği'nden Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Eski Başbakanlardan Davutoğlu İncimercan Diş Polikliniği'ni Açtı

Çekmeköy Belediyesi'nden LGS'lilere Destek

Abdullah Özdemir’den Kuzguncuk’ta birlik ve kardeşlik mesajı

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden Kaymakam Çelik'e Ziyaret

Ayyıldız Derneği Mısır'a Zorunlu Gitmek Zorunda Kalan Gazzeli Ailelere Yardım Eli Uzattı

Ayyıldız Derneği'nden Kur'an Bağışı Kampanyası

Çekmeköy Rizeliler Derneği Siyasi Parti Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elmalıkent Mahallesi Muhtar Adayı Seyit Dalgıç Gümüşhane Yayladere Dernek Toplantısına Katıldı

İASKF 19. OLAĞAN KONGRESİ PERŞEMBE GÜNÜ YAPILIYOR

GENÇ MUCİTLER PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU