• BIST 100

    18328,31%-0,49
  • DOLAR

    46,41% -0,02
  • EURO

    53,25% 0,15
  • GRAM ALTIN

    6204,69% -1,30
  • Ç. ALTIN

    10047,25% -1,83

TUZLA’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ORGANİK TARIM EĞİTİMİ VERİLDİ

TUZLA’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ORGANİK TARIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için ilkokul, ortaokul ve liselerde farkındalık eğitimleri düzenleyen Tuzla Belediyesi, Evliya Çelebi Ortaokulu’nda da ‘Organik Tarım’ eğitimi düzenledi.

TUZLA’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ORGANİK TARIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için ilkokul, ortaokul ve liselerde farkındalık eğitimleri düzenleyen Tuzla Belediyesi, Evliya Çelebi Ortaokulu’nda da ‘Organik Tarım’ eğitimi düzenledi.

Tuzla Belediyesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için ilkokul, ortaokul ve liselerde farkındalık eğitimleri düzenliyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatlarıyla düzenlenen eğitimlere bir yenisi daha eklendi. Evliya Çelebi Ortaokulu’ndaki 8’inci sınıf öğrencilerine ‘Organik Tarım’ eğitimi verildi. Verilen eğitim ile organik tarımın önemi vurgulandı. Ayrıca Evliya Çelebi Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan organik tarım yapılan bahçe de gezildi. Eğitimler hakkında bilgi veren Tuzla Belediyesi personeli Resul Günerhan,” Organik tarımın neden önemli olduğunu anlattık. Çevre kirliliği gittikçe artıyor. Çocukların da teknolojiye olan ilgisi artıyor. Bu sebeplerden dolayı çocukların kulağına organik tarım ile alakalı bir kar suyu kaçırmak istedik” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ YAPARAK, YAŞAYARAK VE GÖRELİK ÖĞRENİYORLAR”

Evliya Çelebi Ortaokulu Müdürü Sedat Altay,” 2 yıldır, bu projemiz uygulanıyor. Pandemi dolayısıyla bir yıl ara vermiştik. Projemizin bir ayağı da organik tarım. Bu güzel projeyi okulumuzun İngilizce Öğretmeni Ayşegül Kaşıkçı Çam hocamız yazdı. Bizler de kendisine yardımcı oluyoruz. Tabi ki, en büyük yardımcımız, Tuzla Belediyesi’dir. Şu an okulumuzda organik tarım ile ilgili bir bahçemiz oluşturduk. Çocuklarımız, yaparak, yaşayarak ve görelik daha canlı bir şekilde olayı anlamaya çalışıyorlar” dedi.  Okulda eğitim alan öğrencilerden Zeynep Karabacak,” Organik tarım, diğer tarım türlerine göre doğaya çok daha fazla katkı sağlıyor. İlaçlar hem insan sağlığına hem de çevre üzerinde olumsuz etkileri bulunurken, organik tarım hem insan sağlığına hem de çevre sağlığı için daha iyidir” dedi.



Çekmeköy Ordulular Derneği'nin Kan Bağış Kampanyasına Yoğun İlgi

Ümraniye Saadet Partisi Halk Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Sırmacı'dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Ayyıldız Derneği'nden Babalar Günü'ne Özel Anlamlı Kampanya

Çekmeköy Tabiat Okulu'nda Hasat Zamanı

Kaymakam Çelik Şehit Babaları İle Buluştu

ÇEKMEKÖY ORDULULAR DERNEĞİ'NDEN ‘BİR KAN, BİR CAN’ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Çekmeköy'de Öğrenci Meclisi Toplandı

KIZILAY VE YEŞİLAY'DAN ‘BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ!’ KAN BAĞIŞ KAMPANYASI

Başkan Terlan Kaya'dan Sanatçı Kanun Teklifi İçin Siyasi Partilere Ziyaret

ÇEKMEKÖY GİRESUNLULAR DERNEĞİ'NDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Ümraniye AK Parti'de Büyük Buluşma

Başkan Ormancı Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

KIZILAY YILIN İLK 5 AYINDA 1,2 MİLYON ÜNİTE KAN BAĞIŞI ALDI 14 HAZİRAN'DA HAYAT KURTARAN KAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR

Çekmeköy Müftülük Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi

Çekmeköy Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

ÇEKMEKÖY’DE SPORUN YILDIZLARI MADALYALARINA KAVUŞTU

Şehit ve Gaziler İçin Önemli Bir Dernek Faaliyete Geçiyor

Ayyıldız Derneği'nden Gazze Duyarlılığı

Başkan Salim Çetinkaya Yeni Üye Kayıtları İçin Kolları Sıvadı

ÇEKİMDER'in Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Yapıldı