• BIST 100

    17595,91%0,48
  • DOLAR

    44,70% -0,04
  • EURO

    52,82% 0,12
  • GRAM ALTIN

    6903,99% 0,17
  • Ç. ALTIN

    11086,28% 0,00

Tuzla'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Paketi

Tuzla

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Tuzla'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Paketi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bağışçılar ve hayırsever iş insanlarının destekleriyle, Ramazan ayı içerisinde toplanan 2 milyon 500 bin Türk Lirası değerinde market çeki, giyim çeki ve gıda kolisi, Gönül Elleri Çarşısı bünyesinde oluşturulan 14 komisyon tarafından belirlenen ve sürekli takibi yapılan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.

 Yıl boyunca alan el ile veren eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, yaptığı yardım çalışmalarını Ramazan ayında da artırarak sürdürüyor. Gönül Elleri Çarşısı’nın 14 komisyonu tarafından tüm yıl boyunca ihtiyaçları giderilen ailelere toplam değeri 2 Milyon 500 bin Türk Lirası market çeki, giyim çeki ve temel gıda malzemelerinin olduğu yardım kolisi dağıtımı aralıksız devam ediyor.  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da çalışmalarına bizzat destek verdiği Gönül Elleri Çarşısı, 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma sürecinde olası mağduriyetlerin giderilmesi için tüm ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalacak.

Tuzla’nın tüm sokaklarında her bir kapıya uğrayıp ihtiyaç sahipleri için çalışmalarını sürdüren Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tam kapanma sürecinde çocukların da yanında. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da Gönül Elleri Çarşısı görevlileri tarafından oyuncaklar ve resim defteri hediye ediliyor.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllülerinden Tuğba Muslu, “Her yıl Ramazan ayında yardım organizasyonumuzu yapıyoruz. Ramazan boyunca, Gönül Elleri Çarşısı’na yapılan başvuruların incelenmesi neticesinde, ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen tüm ailelerimize kişi sayısına göre gıda yardımı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı ailelerimizin ihtiyaçlarını giderebilmeleri için hassasiyet içinde kesintisiz sürdürüyoruz. Yine her Ramazan ayı içerisinde gelenekselleştirdiğimiz bir diğer çalışma da yaklaşık 3 bine çocuğumuza kıyafet ve bayramlık yardımı yapılmasıdır. Kadın Kent Gönüllülerimizin hassas çalışması İle engelli, yetim çocuklarımızın da olduğu miniklerimizin sevincine ortak okuyoruz. Bu vesile ile çocuklarımız kendilerine hediye edilen çeklerle gönüllerince gidip alışveriş yapabiliyor. Onların mutluluğunu görmek ve bayram sevinçlerini yaşamak bizim için de çok heyecan verici oluyor. Biz Gönül Elleri Çarşısı çatısı altında kocaman bir aile olduk. Öyle ki artık, gün içerisinde bir ihtiyaç sahibinin bir sorunu aklımıza geliyor ve hemen telefona sarılıp o konuda bilgi almaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar ve emekle gittikçe genişleyen bir aile olduk. Bu da dediğim gibi sadece gönül ile yapılacak bir şey. Heyecanla yapılacak bir şey” dedi.



Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

STK Başkanlarında Terlan Kaya'ya Ziyaret

Büyük Gün Geldi ve Heyecanlı Açılışa Herkes Davetli

Çekmeköy AK Parti'den Şehitlere Vefa

Başkan Orhan Çerkez'den Şehitler Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Çekmeköy'de İRAP Toplantısı Yapıldı

Meslekte 20 Yılı Geçen Gazetecilere Onur Belgesi Verildi

Çekmeköy'de Yollara Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Ümraniye İl Dernekler Platformu’ndan İkinci Büyük Proje: Su Kuyusu Hamlesi

Şerif Akdana: Gönül Köprüleri Kurmaya Devam Ediyoruz…

Çekmeköy Bahara Hazırlanıyor

Çekmeköy'e Yeni Yaşam Alanı Müjdesi!

Çekmeköy Belesiyesi Türk Müziği Topluluğu'nun Konseri Dinleyenleri Mest Etti

Yağışlar yanıltmasın kuraklık riski artık kalıcı!

ÜMRANİYE’YE SPOR VE YAŞAM ODAKLI YENİ BİR MERKEZ DAHA KAZANDIRILIYOR

HER YAŞTA ÜRETMENİN VE ÖĞRETMENİN KEYFİ: AKTİF YAŞ ATÖLYESİ

İSKİLİPLİLER İSKİLİP – TOSYA YOLU İÇİN TEK YÜREK OLDU

Çekmeköy’deki Ege Konseri izdihama Neden Oldu

Çekmeköy AK Parti'den Mescid-i Aksa'nın Özgürlüğü İçin Dua

Çekmeköy Belediyesi Asfalt Avcıları İş Başında!

Ayyıldız İlim Yayma ve Yardımlaşma Derneği Afrikalı Yetim Çocukları Sevindirdi