• BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,38% 0,26
  • EURO

    48,74% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4843,18% 0,11
  • Ç. ALTIN

    7935,99% 0,00

TUZLA'DA "EVDE KAL TÜRKİYE İÇİN ÇAL" ETKİNLİĞİ

TUZLA

Tuzla'da Koronavirüs ile mücadele sürecinde genel tedbirlerle beraber alınması gereken insani tedbirlerin de alınmasının ardından, sosyal hayatı destekleyen etkinlikler internet üzerinden evlerimize ulaşmaya devam ediyor.

TUZLA'DA "EVDE KAL TÜRKİYE İÇİN ÇAL" ETKİNLİĞİ

Tuzla'da Koronavirüs ile mücadele sürecinde genel tedbirlerle beraber alınması gereken insani tedbirlerin de alınmasının ardından, sosyal hayatı destekleyen etkinlikler internet üzerinden evlerimize ulaşmaya devam ediyor. Evdeki Kare fotoğraf yarışması, evde kalan vatandaşlara kitap ve kahve hediyesi gibi sürprizlerden birlikte son olarak, herkesin kendi evinden çektiği videolarla katılabileceği şarkı yarışması oldu.

Evde Kal Türkiye İçin Çal etkinliğine katılmak için #EvdeKalTürkiyeİçinÇal ile videoların paylaşılması yeterli. Ödülleri ile de göz dolduran yarışmada birinci akıllı telefon, ikinci dizüstü bilgisayar, üçüncü ise tablet kazanacak.

Evdeki Kare yarışması ile evlerden çekilen fotoğraflara eğlenceli görüntüler yansıdı. Yarışmada her gün üç kişi hijyen paketi kazanırken tebessüm ettiren fotoğraflar güzel bir etkileşim oluşturdu. Halen devam eden etkinliğe katılmak için #EvdekiKare etiketiyle fotoğraf paylaşmanız yeterli.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından başlatılan kitap kampanyası ile evlerinde kalarak mücadeleye destek olan vatandaşlara talebe göre kitap ve Türk Kahvesi dağıtımı yaptırıldı. Bir anda katılımlarla büyüyen etkinliğe, ünlü yazar ve şairler kitap bağışlarıyla katılırken, elinde okunmuş kitapları olan vatandaşlarda kitap bağışı ve değişimi ile destek vererek paylaşma ruhunu bilgi edinme kampanyasına dönüştürdü.

Tuzla Belediyesi aldığı tedbirlerle çalışmalarını sahaya yayarken insan merkezli tedbirler ile kesintisiz hayatı destekliyor. Evde Kal çağrılarıyla beraber evde kalanların eğitimlerine, işlerine ve sosyokültürel etkinliklerine devam etmesine öncelik veren, dayanışma duygusu ile evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü büyüklerimizin tüm gereksinimlerini karşılayan Tuzla Belediyesi, psikolojik destek sürecini hayatı normal seyrinde tutma çalışmalarıyla destekliyor. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımız evlerinde güvende iken biz sahada mücadelemize devam ediyoruz. Aynı zamanda hemşehrilerimizin evlerinde daha iyi vakit geçirmesi için akıllı şehir tabanlı etkinliklerimizi tüm internet mecraları ile evlere taşımaya devam ediyoruz. Gençlerimizin evde kalarak destek vermesi bizi çok sevindiriyor. Ayrıca gençler etkinlikleri ile bizlere destek oluyor. Katılmak isteyen tüm müzikseverler bu etkinliğe iştirak edebilir. “ diyerek evde kal çağrısıyla beraber evlerde kalarak destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Koronavirüs ile mücadele sürecinde genel tedbirlerle beraber alınması gereken insani tedbirlerin de alınmasının ardından sosyal hayatı destekleyen etkinlikler internet üzerinden evlerimize ulaşmaya devam ediyor. Evdeki Kare fotoğraf yarışması, evde kalan vatandaşlarımıza kitap ve kahve hediyesi gibi etkinliklerle birlikte son olarak, herkesin kendi evinden çektiği videolarla katılabileceği şarkı yarışması yeni bir etkinlik oldu.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından başlatılan kitap kampanyası ile evlerinde kalarak mücadeleye destek olan vatandaşlarımıza talebe göre kitap ve Türk Kahvesi dağıtımı yaptırıldı. Bir anda katılımlarla büyüyen etkinliğe, ünlü yazar ve şairler kitap bağışlarıyla katılırken, elinde okunmuş kitapları olan vatandaşlarda kitap bağışı ve değişimi ile destek vererek paylaşma ruhunu bilgi edinme kampanyasına dönüştürdü.
 



İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

ÜMRANİYE’DE PARK VE YEŞİL ALANLARDA KAPSAMLI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!

Çekmeköy’de Bağımlılıkla İlgili Ortak Çalışmalar İçin Bir Adım Atıldı

Çekmeköy’ Yeşilay'dan Önemli Ziyaretler

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GELECEK NESİLLERE SIFIR ATIK BİLİNCİ!

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ

ÇEKMEKÖY’DE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ DÖNEMİ BAŞLADI

OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ

2. SOSYAL MARKET MERKEZ MAHALLESİ’NDE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA GÜVENLİ BAŞLANGIÇ

ÜMRANİYE’DE 21 PARKTA DÜZENLENEN ÇOCUK FESTİVALİNE 44.500 KİŞİ KATILDI

ÜMRANİYE’DE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRAN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI YENİ DÖNEME BAŞLADI

RİZE KALKANDERE'DE MİLLETVEKİLİNDEN TALEPTE BULUNAN MÜDÜRE TAYİN ŞOKU

Çekmeköy KAISİAD’ın Ziyaret Trafiği Devam Ediyor

ÇEKMEKÖY KAISİAD’DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

ÜTED'den İyilik İyidir Kampanyası

ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ