• BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,11% 0,06
  • EURO

    48,73% 0,72
  • GRAM ALTIN

    5400,89% 0,18
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

Tuzla’da 2020 Yılında 25 Bin 880 Ton Asfalt Serildi

Tuzla’da 2020 Yılında 25 Bin 880 Ton Asfalt Serildi

Tuzla Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Pandemi sürecinde de aralıksız devam etti.

Tuzla’da 2020 Yılında 25 Bin 880 Ton Asfalt Serildi

Tuzla Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Pandemi sürecinde de aralıksız devam etti. Tuzla ilçe sınırları içerisinde bulunan 17 mahallede yapılan asfalt çalışmaları ile toplam 25 bin 880 ton asfalt serimi yapıldı. İlçe genelinde 50 farklı noktada yapılan serim ve yama çalışmaları ilçede memnuniyetle karşıladı.

Tuzla Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Pandemi sürecinde de devam etti. Havaların sıcak gitmesini fırsata çeviren Tuzla Belediyesi’ne bağlı ekipler, Yayla Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Yoğun bir mesai ile yaklaşık bir hafta süren çalışmalar sonucunda yenilenen yollardan mahalle sakinleri de memnun kaldı. Adnan Kuskun isimli vatandaş, “Çalışmaları gördüm çok güzel. Daha önce burası kötüydü. Araba ile geçerken. Şu an çok güzel. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da ne istersek yapıyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Caddede esnaf olan Nihat Kapalı ise, “Çalışmalardan çok memnunuz. Şu an için çok güzel. Asfaltlar yenileniyor. Bu da halka bir hizmettir. Burada esnafız. Yeni asfalt ile birlikte bizim için de kolay olacak” dedi.

Çalışmalar sırasında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa ise çalışmalarda görevli Tuzla Belediye çalışanı yardım etti. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

2020 YILINDA 25 BİN 880 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Tuzla ilçe sınırları içerisinde bulunan 17 mahallede yapılan asfalt çalışmaları ile toplam 25 bin 880 ton asfalt döküldü. 50 farklı noktada yapılan çalışmalar ile vatandaşların ihtiyaçları karşılandı. Dökülen asfaltlardan 22 bin 180 ton serim olurken, 3 bin 700 tonu ise yama çalışması olarak yapıldı.



MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

21. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI’NDA ÖDÜL ALAN ESERLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU

DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ DESTEĞİYLE HER ÇOCUK KENDİ SESİNİ BULUYOR

AVRUPA’DA ZİRVEYE ADIM: ÜMRANİYE JUDODA KUPAYI KALDIRDI

Çekmeköy AK Parti'den Yaşlılara Şefkat ve Hürmet

Başkan Çerkez Yapımı Devam Camii İnşaatını İnceledi

MESAM YENİDEN REKOR BİR OYLA RECEP ERGÜL DEDİ

Üsküdar AK Parti'den Kan Bağış Kampanyası

ÜMRANİYE’DE ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR İÇİN EBEVEYNLİK REHBERİ SEMİNERLERİ BAŞLIYOR

ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI

ÜMRANİYE’DE PARKLAR VE OYUN ALANLARI DÜZENLİ OLARAK YENİLENİYOR

Çekmeköy AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyası

Kızılay İstanbul Merkez Şubesi'nden Anaokulu Açılışı

ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ

ÜMRANİYE’DE KADINLARIN TASARIM YOLCULUĞU BAŞLIYOR: MODA VE STİL OKULU AÇILDI

ÇEKMEKÖY’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Cemil Özdemir'den Başkan Çerkez'e Anlamlı Hediye

CUMHURİYET’İN 102. YILINA KOŞTULAR

Çekmeköy İYİ Parti Doğu Türkistan Zulmüne Dikkat Çekti

Saadet Partisi'nden ‘Gezici Soykırım Müzesi’ Etkinliği