• BIST 100

    16798,36%4,31
  • DOLAR

    44,44% -0,08
  • EURO

    51,87% 0,03
  • GRAM ALTIN

    6760,13% 0,07
  • Ç. ALTIN

    11017,69% 0,00

Tuzla´da Kültürlerin Dansı, Birlik ve Beraberliği Sahneye Taşıdı

Tuzla´da Kültürlerin Dansı, Birlik ve Beraberliği Sahneye Taşıdı

Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından hazırlanan ve sahnelenen ?7´den 77´ye Halk Oyunları Kültürlerin Dansı 6? programı İdris Güllüce Kültür Merkezi´nde izleyiciler ile buluştu.

Tuzla´da Kültürlerin Dansı, Birlik ve Beraberliği Sahneye Taşıdı

Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından hazırlanan ve sahnelenen ?7´den 77´ye Halk Oyunları Kültürlerin Dansı 6? programı İdris Güllüce Kültür Merkezi´nde izleyiciler ile buluştu.
Tuzla Belediyesi tarafından kurulan, birçok festivalde ve etkinlikte önemli dereceler alan Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 13. Yıl özel programında Kültürlerin Dansı 6 gösterisini sahneye taşıdı. Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Muğla, Adıyaman, Artvin, Antep, Bitlis, Karadeniz (Horon), Ankara (Seymen), Kırklareli, Üsküp, Kafkas ve Fethiye (Teke) yörelerine ait halk oyunlarını sahneledi. 52 kadın, 31 erkek, 63 çocuk ve 2 minik dansçıdan oluşan 148 kişilik ekip gösterisi ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
Birbirinden güzel halk oyunları başarılı bir şekilde sahneleyen tüm ekipler programın sonunda sahneye gelerek konukları toplu halde selamladı.

Tuzla´da Kültürlerin Zenginliğini Yaşıyoruz
Tuzla Belediyesi Başkanı Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı´yı temsilen ekipler adına eğitmenlere çiçek vererek teşekkür etti. Özcan, ?Ben bu muhteşem kadroyu yürekten kutluyorum. Kültürlerin aslında insanlara belki kelimelerin dışında figür ve danslarla, ses ve müziklerle neler anlatabildiğini görmüş olduk. Tuzla´da da, Anadolu´dan ve Rumeli´den gelen vatandaşlarımız müziğini, kültürünü, folklorunu birlikte getirdi.  Tuzla´da Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı´nın desteğiyle kültürlerin zenginliğini yaşıyoruz. Bu zenginliğin devam edip yaşaması, gençlerimizin bunu devam ettirmesi için böyle bir zemin hazırlandı ve sürdürüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.



Çekmeköy AK Parti ‘Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Var’ Deyip Roman Vatandaşlara Kahve İkram Etti

“ÖZGÜRLÜĞÜN RENKLERİ” SERGİSİ ÜMRANİYE’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Başkan Sırmacı STK Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şerif Akdana'dan Ahde Vefa Örneği

Başkan Hüseyin Çakmak'tan Çoçuk Katillerine Tepki

Çekmeköy AK Parti'den Çeksiad'a Ziyaret

Meclis Üyelerinden Başkan Çerkez'e Doğum Günü Kutlaması

Başkan Çerkez'e Anlamlı Doğum Günü Kutlaması Yapıldı

Çekmeköy AK Parti'de Siyaset Üstü İstişare

Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün

DÜNYA ETNOSPOR KONFEDERASYONU BAŞKANI NECMEDDİN BİLAL ERDOĞAN GENÇLERLE ÜMRANİYE’DE BULUŞTU

Ayyıldız Derneği Mart Ayı Faaliyetlerini Açıkladı

Başkan Makıroğlu'ndan Başkan Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Çekmeköy Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Merkezi Açılışa Hazır

Üsküdar Belediyesi'ne Yosuzluk Operasyonu Birçok İsim Gözaltına Alındı

Cemil Özdemir'den Basın Açıklaması

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPORCULARINDAN MİLLİ TAKIM BAŞARISI

HEKİMBAŞI’NDA KENTSEL DÖNÜŞÜM TAMAM: KURALAR ÇEKİLDİ, DAİRELER SAHİPLERİNİ BULDU

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KÜTÜPHANE HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Karaismailoğlu Sancaktepe'de Başkan Torlak'la İstişarelerde Bulundu

Çekmeköy Belediyesi Bahar Ayı Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor