• BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Tuzla´da Kültürlerin Dansı, Birlik ve Beraberliği Sahneye Taşıdı

Tuzla´da Kültürlerin Dansı, Birlik ve Beraberliği Sahneye Taşıdı

Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından hazırlanan ve sahnelenen ?7´den 77´ye Halk Oyunları Kültürlerin Dansı 6? programı İdris Güllüce Kültür Merkezi´nde izleyiciler ile buluştu.

Tuzla´da Kültürlerin Dansı, Birlik ve Beraberliği Sahneye Taşıdı

Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından hazırlanan ve sahnelenen ?7´den 77´ye Halk Oyunları Kültürlerin Dansı 6? programı İdris Güllüce Kültür Merkezi´nde izleyiciler ile buluştu.
Tuzla Belediyesi tarafından kurulan, birçok festivalde ve etkinlikte önemli dereceler alan Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 13. Yıl özel programında Kültürlerin Dansı 6 gösterisini sahneye taşıdı. Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Muğla, Adıyaman, Artvin, Antep, Bitlis, Karadeniz (Horon), Ankara (Seymen), Kırklareli, Üsküp, Kafkas ve Fethiye (Teke) yörelerine ait halk oyunlarını sahneledi. 52 kadın, 31 erkek, 63 çocuk ve 2 minik dansçıdan oluşan 148 kişilik ekip gösterisi ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
Birbirinden güzel halk oyunları başarılı bir şekilde sahneleyen tüm ekipler programın sonunda sahneye gelerek konukları toplu halde selamladı.

Tuzla´da Kültürlerin Zenginliğini Yaşıyoruz
Tuzla Belediyesi Başkanı Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı´yı temsilen ekipler adına eğitmenlere çiçek vererek teşekkür etti. Özcan, ?Ben bu muhteşem kadroyu yürekten kutluyorum. Kültürlerin aslında insanlara belki kelimelerin dışında figür ve danslarla, ses ve müziklerle neler anlatabildiğini görmüş olduk. Tuzla´da da, Anadolu´dan ve Rumeli´den gelen vatandaşlarımız müziğini, kültürünü, folklorunu birlikte getirdi.  Tuzla´da Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı´nın desteğiyle kültürlerin zenginliğini yaşıyoruz. Bu zenginliğin devam edip yaşaması, gençlerimizin bunu devam ettirmesi için böyle bir zemin hazırlandı ve sürdürüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.



RAMAZAN’DA FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM

Fevzi Varlı Alemdağ'da Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan Ramazan Seferberliği

Başkan Çetinkaya, ‘Siz İftara Yetişemezseniz Biz Size Yetişiriz’ Dedi

Başkan Çetinkaya Yukarı Dudullu Mahallesi'nde Vatandaşları Ziyaret Etti

Çekmeköy Belediyesi'nden İftara Yetişemeyenlere Çorba İkramı

Başkan Ormancı'dan Özel Bireylere Ramazan Desteği

Başkan Çerkez Balparmak'ı Ziyaret Etti

Çekmeköy AK Parti'den Vatandaşlara Lokum İkramı

SULTANÇİFTLİĞİ MAHALLESİ'NDE RAMAZAN BEREKETİ

Çekmeköy AK Parti İhtiyaç Sahibi Kimseleri Unutmuyor

H&M Finans Gayrimenkul'den Anlamlı İftar Programı

Order İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Başkan Sırmacı Çatalçeşme Mahallesi'nde Hasta Ziyareti Yaptı

Başkan Güleç'ten Kaymakam Küçük'e Ziyaret

Sigorta sektöründen unutulmaz vefa: Ercüment Güvenç anısına anlamlı buluşma

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Ramazan Ayı Çalışma Programını Görüştü

Ümraniye AK Parti Komisyon Üyelerini Ramazan Mesaisi İçin Topladı

22. GELENEKSEL RESİM, HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR BAŞLADI

ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR

Başkan Çerkez Doğa Parkta Vatandaşların Sıcak İlgisi İle Karşılaştı