• BIST 100

    12270,18%0,17
  • DOLAR

    49,14% 0,11
  • EURO

    55,32% 0,02
  • GRAM ALTIN

    6532,57% -0,90
  • Ç. ALTIN

    10600,05% 0,96

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, Şehit ve Gazi Aileleri İftarı Düzenledi

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, Şehit ve Gazi Aileleri İftarı Düzenledi

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında ilk iftarı Şehit ve Gazi Aileleri onuruna düzenledi.

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, Şehit ve Gazi Aileleri İftarı Düzenledi

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında ilk iftarı Şehit ve Gazi Aileleri onuruna düzenledi.
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen iftara Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Müftüsü Ali Erhun, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. İftar, Tuzla Fatih Camii İmam Hatibi Selahattin Pala´nın Kur´an Kerim tilaveti ile başladı.

Ramazan´da İlk İftarı Ailemizle Açıyoruz;
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şehit ve Gazi Aileleri ile aynı aileden olduklarını belirterek ?Ramazan´ın ilk gününde ilk iftarı ailemizle açıyoruz? dedi. Başkan Yazıcı, ?İlk iftarımızda Şehit ve Gazi Aileleri ile buluşmaktan onur ve gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ramazan ayının birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olmasını Allah´tan niyaz ediyorum. Ramazan ayı mübarek bir ay. Ramazan ayı bizim için birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, bölüşmenin, paylaşmanın önemli olduğu bir ay. Ramazan ayının bütün İslam alemi için hayırlara vesile getirmesini Rabbim´den niyaz ediyorum. Bu mübarek ayda yapmış olduğunuz ibadetleri ve tutmuş olduğunuz oruçları yüce katında en makbul şekilde kabul etmesini Rabbim´den niyaz ediyorum. Sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyduğumu ifade ederek hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, Allah´a emanet olun? dedi.

Millet Olarak Zor Zamanların Üstesinde Hep Beraber Geliyoruz
Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal da konuşmasında şehit ve gazilerimize minnetini ifade etti. Tuğamiral Payal, ?Belediye Başkanımızın belirttiği gibi ben de ailemizle beraber Ramazan aynının ilk orucunu açmaktan şeref duyuyorum. Zor dönemlerden geçiyoruz ama tarihi süreç içerisinde bundan daha zor zamanlardan geçtik. O zamanları da milletimizin, devletimizin birlik ve beraberliği ile bütün imkânlarını seferber etmesi ile aştık ve bugünlere geldik. Hiç şüphemiz yok ki bundan sonra geleceğimize aynı inançla taşınacağımıza, devletimizin, milletimizin, çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe ulaşacağına inanıyorum. Tabi bunun mutlaka bir bedeli var. Tarihteki bedelini de zaman zaman çok ağır şartlarla ödemek durumunda kaldık. Bunların en ağır şartını da bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında canları pahasına ödeyen şehitlerimiz oldu, gazilerimiz oldu. Dolayısıyla aynı inançla bu şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi aramızda gördüğümüzde aynı kararlılıkla geleceğe de bu şekilde bakıyoruz. Sizlerden aldığımız güçle bugün Türk Silahlı Kuvvetleri olarak karada, denizde, havada, bayırda, dağda görevlere devam ediyoruz. Hepinize desteklerinizden dolayı özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri´ne bu mücadelede tamamıyla destek olduğunuzdan dolayı şükranlarımı sunuyorum arz ederim? şeklinde konuştu.

Şehitlik, Gazilik İnancı ve Anlayışı Bu Toprakların Sigortasıdır
Tuzla Kaymakamı Ali Akça da Ramazan´ın ilk orucunu Şehit ve Gazi Aileleri ile açmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Kaymakam Akça, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ?Birlik ayı, bereket ayı, rahmet ayı Ramazan´ın ilk gününde siz sevgili arkadaşlarımızla birlikte iftar açtık. Şehitlik ve gazilik inancı ve anlayışı bu toprakların sigortasıdır. 1071 yılında Anadolu´nun kapıları sonsuza dek bu aziz millete açıldıktan sonra, belki de bu aziz vatan için milyonlarca şehit verdik, milyonlarca gazi verdik. Allah onların hepsinden razı olsun. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Şehitlerimiz ve gazilerimizin canı pahasına ödedikleri bedel bugün bizim rahat nefes almamızı sağlamaktadır. Yine Belediye Başkanımız çok ince bir konuya temas etti. Ramazan ayı hepimizde müthiş güzellikler uyandırır. İnancımızda da, geleneklerimizde de biz Ramazan ayını hep ailemizle beraber geçiririz. Ramazanın ilk gününü özellikle çocuklarımıza ayırırız, eşimize ayırırız, kendi evimizde ilk gün orucumuzu açmak isteriz. Aziz şehitlerimizin saygıdeğer yakınları sevgili gazilerimiz bilin ki biz şu anda kendi evimizde oruçlarımızı açtık. Sizler bizlerin ailesinin birer fertlerisiniz. Bizler sizlerin ailesine dahiliz. Davetimize icabet ederek bir aile toplantısı gerçekleştirdik. Katılımlarınızdan dolayı bizleri onurlandırdınız, şereflendirdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum?
İftar, ilçe protokolü ile Şehit ve Gazi Ailelerinin sohbetiyle sona erdi.



Cumhurbaşkanı Çekmeköy Heyetini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Çekmeköy Heyetini Kabul Etti

Çekmeköy Yeşilay'dan ‘Sevgi Ağacı’

Çekmeköy AK Parti'den Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Çekmeköy'de Yaşlılar İçin Anlamlı Program

ÇEKMEKÖY’DE “TÜRKİYE YÜZYILI” BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSMAİL TÜRÜT’LE ÇEKMEKÖY’DE KARADENİZ RÜZGÂRI

İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ’DEN ÜMRANİYE’YE ZİYARET

AK Parti İstanbul’dan bir günde 1494 program

İçişleri Bakanı Ümraniye'de Ağırlandı

Üsküdar'da Türkiye Yüzyılı Buluşması

Sancaktepe'de AK Parti Rüzgarı Esti

Ümraniye AK Parti'den Gövde Gösterisi

Çekmeköy'de AK Parti'den ‘Türkiye Yüz Yılı' Saha Çalışması

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden Çay Festivali

Çekmeköy Belediyesi'nden Muhtarlara Bilgilendirme Semineri

*Bilal Erdoğan: “İslam dünyasının birlikte güçlü olmasına öncülük edebiliriz”*

Çekmeköy Yeni Bir Kalıcı Eser Daha Kazandı

ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ

L’ÉTAPE TÜRKİYE BY TOUR DE FRANCE HEYECANI ÜMRANİYE’DE YAŞANDI

İŞ ARAYANLARIN ADRESİ: ÜMRANİYE İSTİHDAM GÜNLERİ

Başkan Gültekin ve Başkan Sarıcaoğlu Bulgurlu Semt Pazarını Ziyaret Etti