• BIST 100

    17710,75%-0,42
  • DOLAR

    45,95% 0,04
  • EURO

    53,38% -0,19
  • GRAM ALTIN

    6584,36% -0,70
  • Ç. ALTIN

    10654,34% 0,00

TÜRKİYE EN STRESLİ 11. ÜLKE OLDU

TÜRKİYE EN STRESLİ 11. ÜLKE OLDU

2018 yılında 140 ülke baz alınarak hazırlanan rapora göre, Türkiye´nin en stresli 11. ülke olduğu anlaşıldı. Böylelikle Türkiye´deki stres ortalaması yüzde 52 olarak kayıtlara geçti.

TÜRKİYE EN STRESLİ 11. ÜLKE OLDU

2018 yılında 140 ülke baz alınarak hazırlanan rapora göre, Türkiye´nin en stresli 11. ülke olduğu anlaşıldı. Böylelikle Türkiye´deki stres ortalaması yüzde 52 olarak kayıtlara geçti.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, ülke duygularını baz alan araştırmayı inceledi. Ajans Press´in GALLUP verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, Türkiye´nin en stresli 11. ülke olduğu anlaşıldı. Araştırma 140 ülke baz alınarak hazırlanırken, Türkiye´deki stres ortalaması yüzde 52 olarak kayıtlara geçti. Duygu dağılımında en çok stres yaşayan ülke ise yüzde 69 ile Yunanistan olarak görülürken, ikinci sırada yüzde 58 ile Filipinler, üçüncü sırada ise yüzde 57 ile Tanzanya´nın yer aldığı saptandı. Bununla birlikte stres ve endişe duygusunun en fazla 30 ile 49 yaş aralığındaki insanlarda görüldüğü kaydedildi. Maddi gelire oranla yaşanan strese de bakılırken, katılımcılar arasındaki maddi durumu düşük seviye olanların yüzde 68´inin stresli olduğu anlaşıldı.

ITS Medya ve Ajans Press´in gerçekleştirdiği medya incelemesinde, konuyla ilgili yazılı basına yansıyan haber adetleri de belli oldu. Geçtiğimiz yıl stres başlığı altında 43 bin 810 haber yansıması tespit edilirken, geçim sıkıntısının insanlar üzerinde olumsuz etkisi gözden kaçmadı.



Başkan Torlak'tan İş Dünyasına Ziyaret

Çekmeköy AK Parti'den İlçe Millî Eğitim Müdürü Arife Gökkuş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çekmeköy İlçe Müftüsü Özdere'den Başkan Sırmacı'ya Ziyaret

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL SANATLAR VE EL SANATLARINA YOĞUN İLGİ

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, BAYRAMLAŞMA VE FETİH KUTLAMA PROGRAMI’NA KATILDI

ÜMRANİYE’DE KURBANLIK KESİMLERİ HİJYENİK ŞARTLARDA YAPILDI

ÇEKMEKÖY’DE BAYRAM MESAİSİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Misiad Üsküdar Ailesi'nden Kurban Bağışı

Başkan Sırmacı Kurban Bağışını Kızılay'a Yaptı

Başkan Çerkez Kurban Bağışını Kızılay'a Yaptı

Esat Kalay'dan Bayram Öncesi Vatandaşlara Ziyaret

Çekmeköy Belediyesi Bayram Öncesi İbadethaneleri Temizledi

ÇEKMEKÖY AK PARTİ'DEN VATANDAŞLARA BAYRAM ÖNCESİ ZİYARET

Başkanı Hüseyin Çakmak’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Feyzullah Torlak Çoçuklara Milli Forma Hediye Etti

Başkan Torlak Demokrasi Caddesi'nde Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başkan Yalçınkaya Tezgah Başına Geçerek Döner Yaptı

Çekmeköy Belediyesi Bayramda Mezar Ziyaretleri İçin Arçaç Tahsis Etti

Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Yolda

Serkan Çelikel'den Emniyet Müdürü Şen'e Sivas Hatırası İsimlik

Sivas Vadi Federasyonu'ndan Öğerencilere Bayram Harçlığı