• BIST 100

    9931,3%2,21
  • DOLAR

    32,44% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2443,26% 0,31
  • Ç. ALTIN

    4004,11% 0,28

TDP İSTANBUL İL BAŞKANI YUSUF POLAT'TAN AÇIKLAMALAR

TDP İSTANBUL İL BAŞKANI YUSUF POLAT

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığı’nda resmen siyasi hayatına başlayan Türkiye Değişim Partisi’nin İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, partinin hedeflerini anlattı.

TDP İSTANBUL İL BAŞKANI YUSUF POLAT'TAN AÇIKLAMALAR

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığı’nda resmen siyasi hayatına başlayan Türkiye Değişim Partisi’nin İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, partinin hedeflerini anlattı.

Mustafa Sarıgül’ün kurduğu ve Türk siyasetinin yeni aktörü Türkiye Değişim Partisi’nin kurumsal kimliği, İstanbul’da gerçekleştirilen bir organizasyon ile tanıtıldı. Partinin İstanbul İl Başkanı olan Yusuf Polat, burada yaptığı konuşmada hedeflerinin özgür, varlıklı bir Türkiye için iktidara ulaşmak olduğunu vurguladı. Polat şunları söyledi:

“Bu tarihi anlarda sizlere bu kürsüden seslenmek, gözerinize kanlı canlı bakıyor olmak ne büyük bir onur, ne büyük bir gurur benim için, bilemezsiniz. Değişim diyoruz ya bir ağaç bir ormanın başlangıcı olabilir. Bir gülümseme bir dostluğu başlatabilir. Bir el bir ruhu canlandırabilir. Bir kelime amacı şekillendirebilir. Bir mum, karanlığı yok edebilir. Bir yiğit, güçlü bir kadro kurabilir ve o güçlü kadro Türkiyemiz’i değiştirebilir. İşte değişimin lideri, değişimin neferleri… Yoksulluğa karşı varlık için, çaresizliğe karşı umut için, öfkeye karşı sevgi için, haksızlıklara karşı adalet için, ekmek, aş, özgürlükler için… Türkiye Değişim Partisi, insanı odağına almış, yurttaşının hizmetine kendini adamış bir anlayışla yola çıkmıştır. Allah bizi bu yoldan ayırmasın, Allah Cumhuriyetimizin ve Atatürkümüz’ün yolundan ve ülküsünden ayırmasın.”

Türkiye Değişim Partisi’nin kurucu üyelerinden Mehmet Ali Oğuş da tanıtımda bir konuşma gerçekleştirdi. Daha önce Türkiye Değişim Hareketi oluşumunda İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Oğuş, organizasyonda parti mensuplarına seslendi. Oğuş, “Meydanlarda çok olduk, çok çalıştık. Caddelerde, duvarlarda yazı olduk. Bizim için Türkiye Değişim Hareketi bir heves değildir. İdealleri olan, bir düşünceyi gerçekleştirmek hedefi olan yorulmamak üzere yola çıkmış yürekli insanların ait olduğu bir yerdir. Biz bu yolculukta beraber yürüdüğümüz liderle o kadar mutluyduk ki sonumuzun ne olacağı hiç önemli değildi. Biz ona çok güveniyorduk ve bugün o ideali gerçekleştirmemiz için bize bu imkânı sağlayan sayın liderim Mustafa Sarıgül’e minnettarım. Yapamazsınız, başaramazsınız dediler. Bu bir yolculuk. Uzun da sürdü. Ama sayın liderim bize derdi ki ilk başladığımızda; ‘Sizler müşkülat arkadaşları olacaksınız’ ama hep mutlu olduk. Size söz veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep yanınızda hep sizinle beraber olacağız. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.



İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu