• BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,11% 0,06
  • EURO

    48,73% 0,72
  • GRAM ALTIN

    5400,89% 0,18
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

SÜPER STAR'DAN  TEBESSÜM ETTİREN ZİYARET

SÜPER STAR

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak 3 Aralık Engelliler Günü'nde tüm İstanbulluların hizmetine sunduğu Tebessüm Kahvesi, Türkiye’nin süper starını ağırladı.

SÜPER STAR'DAN  TEBESSÜM ETTİREN ZİYARET

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak 3 Aralık Engelliler Günü'nde tüm İstanbulluların hizmetine sunduğu Tebessüm Kahvesi, Türkiye’nin süper starını ağırladı. Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda ikinci şubesi açılan Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret eden Ajda Pekkan, Down Sendromlu gençlerle sohbet ederek en sevilen şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Tebessüm Kahvesi’nin açılış kurdelesini kesen Ajda Pekkan, coşkulu alkışlarla karşılandı.

Başkan Türkmen, “Bizim için çok büyük bir anlam taşıyan sosyal sorumluluk projemize Ajda Pekkan gibi toplumun her kesimi tarafından takdir gören isimlerin verdiği destek çok önemli. Ajda Hanım’a verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ajda Pekkan gibi Türkiye’nin önemli sanatçılarının sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle çok önemli bir farkındalık yaratmayı başaracağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşen ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Tebessüm Kahvesi’nde çalışan gençler tarafından çiçeklerle karşılanan Ajda Pekkan,  hepsiyle tek tek sohbet etti.

Pekkan, “Down Sendromlu gençlerle beraber olmaktan, onlarla sohbet etmekten büyük mutluluk duydum. Onları hayatın merkezinde konumlandıran her projenin destekçisiyim. Katkılarından dolayı Üsküdar Belediyesi’ne minnettarım” dedi.

Ajda Pekkan’ın en sevilen şarkılarına hep birlikte eşlik eden gençler, objektiflere gülümseyerek ziyaretin başrol oyuncusu oldular. Küçüklüklerinden beri Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla büyüyen gençler, hayranlık duydukları sanatçıyla birlikte aynı ortamda buluşmanın heyecanını coşku içinde yaşadılar.



MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

21. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI’NDA ÖDÜL ALAN ESERLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU

DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ DESTEĞİYLE HER ÇOCUK KENDİ SESİNİ BULUYOR

AVRUPA’DA ZİRVEYE ADIM: ÜMRANİYE JUDODA KUPAYI KALDIRDI

Çekmeköy AK Parti'den Yaşlılara Şefkat ve Hürmet

Başkan Çerkez Yapımı Devam Camii İnşaatını İnceledi

MESAM YENİDEN REKOR BİR OYLA RECEP ERGÜL DEDİ

Üsküdar AK Parti'den Kan Bağış Kampanyası

ÜMRANİYE’DE ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR İÇİN EBEVEYNLİK REHBERİ SEMİNERLERİ BAŞLIYOR

ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI

ÜMRANİYE’DE PARKLAR VE OYUN ALANLARI DÜZENLİ OLARAK YENİLENİYOR

Çekmeköy AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyası

Kızılay İstanbul Merkez Şubesi'nden Anaokulu Açılışı

ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ

ÜMRANİYE’DE KADINLARIN TASARIM YOLCULUĞU BAŞLIYOR: MODA VE STİL OKULU AÇILDI

ÇEKMEKÖY’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Cemil Özdemir'den Başkan Çerkez'e Anlamlı Hediye

CUMHURİYET’İN 102. YILINA KOŞTULAR

Çekmeköy İYİ Parti Doğu Türkistan Zulmüne Dikkat Çekti

Saadet Partisi'nden ‘Gezici Soykırım Müzesi’ Etkinliği