• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

SİPAHİ´DEN YOLUMUZA DEVAM MESAJI

SİPAHİ´DEN YOLUMUZA DEVAM MESAJI

31Mart´ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri´ne Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak katılan Hüseyin Avni Sipahi, seçimlerde kendisini destekleyen 32 bin kişiye teşekkür amaçlı bir program düzenledi.

SİPAHİ´DEN YOLUMUZA DEVAM MESAJI

31Mart´ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri´ne Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak katılan Hüseyin Avni Sipahi, seçimlerde kendisini destekleyen 32 bin kişiye teşekkür amaçlı bir program düzenledi.

31 Mart´ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri´ne Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak katılan Hüseyin Avni Sipahi, seçimlerde kendisini destekleyen 32 bin kişiye teşekkür amaçlı bir program düzenledi.

Yoğun bir katılımın yaşandığı programda hem Hüseyin Avni Sipahi hem de vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Yoğun tezahürat altında salona giren Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi´ye vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu Salonu hınca hınç dolduran vatandaşlar Mahsun Kırmızıgül´ün ?Bu Sevda Bitmez´ şarkısını hep birlikte söyleyerek Hüseyin Avni Sipahi´ye destek verdi.

SİPAHİ: ??32 BİN KALBE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM´´

31 Mart´ta sandıkta kendisini destekleyenlere teşekkür eden Hüseyin Sipahi, ?´32 bin kalbe şükranlarımızı sunuyorum. Kampanyamıza kısa süre içerisinde büyük destek veren, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. Bizim milletimizle olan bağımız onların ki gibi menfaat bağı değil, biz milletimizle merhamet bağı ile birlikte bağlandık. Bunun için sizinle olan dostluğumuz mezara kadar değil, ahirete kadardır. Onlar gibi pazara kadar değil. Her zaman söyledim; oyunu verirken oyuna gelme diye. Hepimizin oyu namustur, sandığa gidildikten sonra bu namus artık devletin namusudur. Bugün yaşanan kargaşayı görüyorsunuz.´´ diye konuştu.

??UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ, YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ´´

Çekmeköy´de seçimi kazanan rakiplerine seslenen Hüseyin Avni Sipahi, ??Çekmeköy´e kesinlikle yanlış yapmayın. Eğer yanlış yaparsanız Hak da halk da bunu sizin yanınıza bırakmaz. Dara düşen Çekmeköylüleri kapıdan geri çevirmeyecekler. Adamı olanın işlerini görmeyecekler. Yerli, milli ve vicdani bir yönetim anlayışı sergileyecekler. Bunların takipçisi olacağız. 5 yılı hayırlısı ile geçirecekler. Millet aldıkları oyların hakkını vererek yollarına devam etmeleri gerekiyor. Uzun ince bir yoldayız, yolumuza devam ediyoruz. Bizim şarkılarımız çocuklara ninni, annelere umut oldu, babalara da güven verdi. Hakkınızı helal edin özür diliyorum sizden. Mücadeleyi bırakmayacağız, daha iyi kendimizi anlatacağız ve güneşli günlere kavuşacağız. Desteklerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.Bu kadarını yapabildik, söz konusu Çekmeköy ise millet ise bu sevda bitmez diyorum.´´ şeklinde konuştu.



Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti