• BIST 100

    16698,39%-0,07
  • DOLAR

    43,64% 0,03
  • EURO

    51,88% -0,08
  • GRAM ALTIN

    7119,47% 0,90
  • Ç. ALTIN

    11727,26% 0,35

SANİAD´ın yeni Başkanı Yücel Aydın

SANİAD´ın yeni Başkanı Yücel Aydın

Kısa adı SANİAD olan Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını Sancaktepe Motta Restoranda gerçekleştirdi.

SANİAD´ın yeni Başkanı Yücel Aydın
Kısa adı SANİAD olan Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını Sancaktepe Motta Restoranda gerçekleştirdi.

Kongreye Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama, SANİAD Kurucu Başkanı Alper Yeğin, SANİAD eski Başkanı Murat Işık, Yücel Aydın, Kızılay Sancaktepe Şube Başkanı Hilmi Yazıcı ve SANİAD üyeleri katıldı.

Yeni SANİAD Başkanı Yücel Aydın kongrede yaptığı konuşmada; ?Sanayici ve işadamları olarak ülkemizin ve milletimizin kalkınması için her zaman elimizi taşın altına koyup sorumluluk almaya hazırız? dedi.

Kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Geçmiş dönem gelir gider raporlarının okunarak onandığı kongrede konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, toplumsal kalkınma noktasında sanayici ve işadamlarına önemli görevler düştüğünü kaydetti. Yerel yönetim olarak bölgede faaliyet gösteren tüm yatırımcıların talep ve beklentilerine açık olduklarını ifade eden Dögücü, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir ve CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın da yaptıkları konuşmalarda Sancaktepeli işadamlarına seslendiler. Genel kurulun son maddesi ise yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi oldu. Tek liste halinde tüm üyelerin oyu ile işbaşına getirilen Yücel Aydın ve ekibi 2022 yılına kadar SANİAD´ın yönetimini yürütecek. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Yücel Aydın, ülke ve millet kalkınması için her zaman elini taşın altına koyup sorumluluk almaya hazır olduğunu söyledi.
Yücel Aydın, ?Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Bu güvene en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız. İş dünyası olarak bölgemizin kalkınması ve milletimizin daha yüksek hayat standartlarına kavuşması için üzerimize düşeni her zaman yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu çatı altında iş dünyamızın temsilcilerini bir araya getirip daha güçlü ekonomi modelleri için birlikte çalışmalar yapacağız? şeklinde konuştu.



DMM Temizlik Hizmet ve Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

HEKİMBAŞI MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÜMRANİYE’DE TONLARCA HAMSİ DAĞITILDI

Ormancı, Hayırseverlerin Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine İletiyor

6 ŞUBAT DEPREMİ ÜÇÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE SERGİ VE PROGRAMLA ANILDI

ÇEKMEKÖY’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Türk Kızılay İstanbul Merkez Şubesi Ödüle Doymuyor

Çekmeköy'de Rekor Kan Bağışı

AK Parti Çekmeköy 6 Şubat Şehitlerini Unutmadı

Maksut Yıldırım Van Derneği Programına Katıldı

Üsküdar AK Parti Geçmiş Dönem Meclis Üyelerini Onurlandırdı

Çekmeköy DEVA Muhtarları Dinledi

İmam Hatipliler Hutbe Okuma Yarışması'nda Ter Döktü

Çekmeköy AK Parti KAISİAD'ı Ziyaret Etti

BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ÜMRANİYE BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYOR

6 ŞUBAT DEPREMLERİ ÇEKMEKÖY’DE ANILDI

Yücel Aydın'a Ekonomiye Katkı Ödülü

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Ramazan Ayı Çalışma Programı İçin Toplandı

Başkan Sarıcaoğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Barış Arslan'dan Üniversiteli Gençlerle Çekmeköy Üzerine Sohbet