• BIST 100

    17232,93%-1,08
  • DOLAR

    45,97% 0,02
  • EURO

    53,01% -0,94
  • GRAM ALTIN

    6408,30% -3,23
  • Ç. ALTIN

    10403,63% -2,20

Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Bir Konserle Veda

Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Bir Konserle Veda

Kültür ve sanat etkinlikleri ile birbirinden değerli isimlerin vatandaşla buluşmasına öncülük eden Sancaktepe Belediyesi, 2 gün süren “Yaza Veda” konserleri ile sevilen sanatçıları Sancaktepeli müzikseverlerle buluşturdu.

Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Bir Konserle Veda
Kültür ve sanat etkinlikleri ile birbirinden değerli isimlerin vatandaşla buluşmasına öncülük eden Sancaktepe Belediyesi, 2 gün süren “Yaza Veda” konserleri ile sevilen sanatçıları Sancaktepeli müzikseverlerle buluşturdu.
Sancaktepe Belediye binasının önünde bulunan, Enderun Caddesi’nde birbirinden değerli sanatçılarla müziğin ve eğlencenin zirveye ulaştığı Yaza Veda Konserlerinde 9 Ekim Cumartesi günü İmera ve Derya Uluğ, 10 Ekim Pazar günü ise Sevcan Orhan ve Ferhat Göçer sahne aldı. Ayrıca 2 gün boyunca Ünlü DJ Kaan Gökman sahne performansı ile hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı.
Yaz boyunca birçok kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Sancaktepe’de sezona ünlü sanatçıların katılımı ve Kral FM’in ünlü sunucusu Afrikalı Ali’nin sunumu ile gerçekleşen Yaza Veda konserleri yağan yağmura rağmen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Yaz sezonunun sona ermesine rağmen, geçtiğimiz hafta Hülya Koçyiğit ve Serdar Gökhan gibi isimlerin katılımı ile başlayan yeni kültür sanat sezonu ile birlikte kültür sanat faaliyetlerinin aralıksız süreceğini belirten Başkan Döğücü “Kültür Sanat etkinliklerimizin yaz programlarını 2 gün süresince düzenlediğimiz konserlerle tamamladık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi bizleri uzun bir süre evlerde tutmuştu, bizlerde vatandaşlarımızın keyifli anlar yaşaması için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu gece de birbirinden çok değerli sanatçılarımızın sunduğu müzik ziyafeti veda ediyoruz. Değerli sanatçılarımıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konserler sonunda Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü,  sanatçılara teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. İki gün boyunca vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan sanatçılara tek tek teşekkürlerini sunan Başkan Döğücü önümüzdeki sezonda benzer konserlerin devam edeceğini belirtti.



Başkan İsmet Yıldırım'dan Örnek Uygulama

Başkan Bedri Sanır'dan Asiad'a Teşekkür

Asiad Sahaya İndi

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik'ten İş İnsanı Mehmet Yeşilyurt'a Ziyaret

TBMM İDARE AMİRİ HASAN TURAN’DAN ÇEKMEKÖY GİRESUNLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Başkan Gümüşbaş'dan Kaymakam Çelik'e Ziyaret

ÇEKMEKÖY GİRESUNLULAR DERNEĞİ'NDEN PİKNİK ŞÖLENİNE DAVET

Meslis Üyesi Taşkın'dan AK Nokta'ta Ziyaret

Şahmettin Başkan Üsküdar Küplüce Mahalle Teşkilatı Toplantısına Katıldı

Başkan Sarıcaoğlu Sahaları Terk Etmiyor

Dünya Çevre Günü Çekmeköy'de Kutland

Çekmeköy Halk Eğitim Müdürlüğü Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü

Binfed Başkanı Halis Atar'dan Başkan Bedir Sanır'a Ziyaret

Çekimder'den Milli Eğitim Müdürü Gökkuş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çekmeköy Ordulular Derneği Başkan Çerkez'i Ziyaret Etti

Çekmeköy Çatalmeşe Emekli Kültür Evi’nde Çalışmalar Sona Yaklaştı

Çekmeköylü Ordulular Derneği Siyasi Parti Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Torlak'tan İş Dünyasına Ziyaret

Çekmeköy AK Parti'den İlçe Millî Eğitim Müdürü Arife Gökkuş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çekmeköy İlçe Müftüsü Özdere'den Başkan Sırmacı'ya Ziyaret

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL SANATLAR VE EL SANATLARINA YOĞUN İLGİ