• BIST 100

    10945,49%0,28
  • DOLAR

    42,46% 0,11
  • EURO

    49,21% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5722,21% 0,84
  • Ç. ALTIN

    9240,28% 0,00

Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Bir Konserle Veda

Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Bir Konserle Veda

Kültür ve sanat etkinlikleri ile birbirinden değerli isimlerin vatandaşla buluşmasına öncülük eden Sancaktepe Belediyesi, 2 gün süren “Yaza Veda” konserleri ile sevilen sanatçıları Sancaktepeli müzikseverlerle buluşturdu.

Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Bir Konserle Veda
Kültür ve sanat etkinlikleri ile birbirinden değerli isimlerin vatandaşla buluşmasına öncülük eden Sancaktepe Belediyesi, 2 gün süren “Yaza Veda” konserleri ile sevilen sanatçıları Sancaktepeli müzikseverlerle buluşturdu.
Sancaktepe Belediye binasının önünde bulunan, Enderun Caddesi’nde birbirinden değerli sanatçılarla müziğin ve eğlencenin zirveye ulaştığı Yaza Veda Konserlerinde 9 Ekim Cumartesi günü İmera ve Derya Uluğ, 10 Ekim Pazar günü ise Sevcan Orhan ve Ferhat Göçer sahne aldı. Ayrıca 2 gün boyunca Ünlü DJ Kaan Gökman sahne performansı ile hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı.
Yaz boyunca birçok kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Sancaktepe’de sezona ünlü sanatçıların katılımı ve Kral FM’in ünlü sunucusu Afrikalı Ali’nin sunumu ile gerçekleşen Yaza Veda konserleri yağan yağmura rağmen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Yaz sezonunun sona ermesine rağmen, geçtiğimiz hafta Hülya Koçyiğit ve Serdar Gökhan gibi isimlerin katılımı ile başlayan yeni kültür sanat sezonu ile birlikte kültür sanat faaliyetlerinin aralıksız süreceğini belirten Başkan Döğücü “Kültür Sanat etkinliklerimizin yaz programlarını 2 gün süresince düzenlediğimiz konserlerle tamamladık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi bizleri uzun bir süre evlerde tutmuştu, bizlerde vatandaşlarımızın keyifli anlar yaşaması için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu gece de birbirinden çok değerli sanatçılarımızın sunduğu müzik ziyafeti veda ediyoruz. Değerli sanatçılarımıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konserler sonunda Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü,  sanatçılara teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. İki gün boyunca vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan sanatçılara tek tek teşekkürlerini sunan Başkan Döğücü önümüzdeki sezonda benzer konserlerin devam edeceğini belirtti.



Ümraniye Kent Konseyi'nin Bu Ayki Konuğu İlçe Emniyet Müdürü Adnan Ayhan Oldu

AK Parti Çekmeköy Yaşlılar Komisyonu Toplandı

Üsküdar Hareketi Lideri Cemil Sucu’dan Vakıf ve Derneklerde “Maaşlı Personel” Uyarısı

Çekmeköy İYİ Parti'den Çeksiad'a Ziyaret

Kızılay Merkez Şube'den Yeni Anaokulu Temeli Atıldı

Başkan Çetinkaya'dan Pazar Ziyaretleri Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi Öğretmenleri Unutulmadı

Çekmeköy AK Parti'den 24 Kasım Mesaisi

6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI KAPILARINI KİTAPSEVERLERE AÇTI

GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ DERİ ATÖLYELERİNDE YENİ SEZON HEYECANI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ 18. GELENEKSEL SPOR OYUNLARI İÇİN START VERDİ

Çekmeköy İYİ Parti'den Dünya Çocuk Hakları Günü'ne Özel Etkinlik

ÇANAKKALE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLADI: GENÇLER, TARİHİNİ YERİNDE ÖĞRENİYOR

“MOTİVASYON BULUŞMALARI” GENÇLERLE YENİ SEZONA BAŞLADI

Anadolu Yakası Yeşilay Şube Başkanları Çekmeköy'de Bir Araya Geldi

Çeksiad'ın Geleneksel Seminerleri Devam Ediyor

Ümraniye AK Parti'den Dünya Çocuk Hakları Günü'ne Özel Etkinlik

Çeksiad Yöneticilerinden Kaymakam Çelik’e Ziyaret

Kızılay İstanbul Merkez Şube Ana Okulu Açılışlarına Devam Ediyor

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na STK’lardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çerkez Ekşioğlu Mahallesi’nde Derindere Ailesine Misafir Oldu