• BIST 100

    17534,57%1,65
  • DOLAR

    43,75% 0,07
  • EURO

    51,83% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6929,43% 1,05
  • Ç. ALTIN

    11602,83% 0,42

Sancaktepe’de Vatandaşlar Tapularına Kavuştu

Sancaktepe’de Vatandaşlar Tapularına Kavuştu

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını verdi.

Sancaktepe’de Vatandaşlar Tapularına Kavuştu

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını verdi.

2009'dan bu yana imar problemini çözmeye devam eden Sancaktepe Belediyesi, 33 vatandaşa belediye tapu devrini yaptı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi'nde gerçekleşen törene; Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları ile tapu sahipleri katıldı.

 Törende konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Bizim malumunuz Sancaktepe’de belde dönemlerinden gelen bir mülkiyet sorunu süre gelmekteydi. Bununla alakalı önceki dönemde çok güzel çalışmalar yapıldı ve problemin büyük çoğunluğu halledilmiş olmakla beraber tabi bizede kalan bölümü vardı. Bizde onlarla alakalı 31 Martta vatandaşlarımıza bu tapu problemlerini halledeceğimize dair söz verdik, çalıştık, üstünde çalıştık Çevre Bakanımız ile konuştuk, Maliye hazinesi ile konuştuk bunların hepsinin arasındaki prosedürü hızlandırdık ve bu gün ilk tapularımızı, 33 tane tapumuzu vatandaşımıza verdik. Bunun arkası gelecek, hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Milli Emlaktan devir alıp vatandaşımıza yeniden burada tahsis ediyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız sürecek, bundan sonrası da gelecek. Biz verdiğimiz sözleri yapmak için yerine getirmek için burada bizi seçen Sancaktepelilere layık olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz, çalışıyoruz, vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” diye konuştu.



Sigorta sektöründen unutulmaz vefa: Ercüment Güvenç anısına anlamlı buluşma

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Ramazan Ayı Çalışma Programını Görüştü

Ümraniye AK Parti Komisyon Üyelerini Ramazan Mesaisi İçin Topladı

22. GELENEKSEL RESİM, HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR BAŞLADI

ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR

Başkan Çerkez Doğa Parkta Vatandaşların Sıcak İlgisi İle Karşılaştı

AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI MAHALLE BAŞKANLARINI KAMPA ALDI

Çekmeköy Belediyesi'nden Camilerde Ramazan Temizliği

ORDER'DE CEMAL GENÇ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan STK'lar İle Manevi Buluşma

HANİFE TÜRKOĞLU: ÇEKMEKÖY’DE GİRESUNLULAR BİRLİK VE DAYANIŞMA İLE GÜÇLENİYOR

GİHSAD ÜYELERİ DAYANIŞMA VE İŞTİŞARE İÇİN TOPLANDI

Çekmeköy'de Çedes Toplantısı

Çekmeköy Müftülüğü'nden Afet Eğitimi

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Çalıştay

GÜLŞAH DURBAY’IN ADINI YAŞATACAK ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

Çekmeköy Trabzonlular Saadet Partisini Ağırladı

DMM Temizlik Hizmet ve Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

HEKİMBAŞI MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÜMRANİYE’DE TONLARCA HAMSİ DAĞITILDI

Ormancı, Hayırseverlerin Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine İletiyor