• BIST 100

    17677,72%-1,66
  • DOLAR

    45,06% 0,05
  • EURO

    52,84% 0,19
  • GRAM ALTIN

    6666,76% 0,17
  • Ç. ALTIN

    10615,31% 0,00

Sancaktepe’de Engelliler Gününe Özel Program…

Sancaktepe’de Engelliler Gününe Özel Program…

Faaliyetleri ve projeleriyle engelsiz bir ilçe oluşturmayı amaçlayan Sancaktepe Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne’ özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Sancaktepe’de Engelliler Gününe Özel Program…

Faaliyetleri ve projeleriyle engelsiz bir ilçe oluşturmayı amaçlayan Sancaktepe Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne’ özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
Sancaktepe Belediyesi, Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Belediye bünyesinde hizmet veren Engelli Dinlenme Evi (EDEV) Kursiyerleri, Engelliler Günü dolayısıyla özel bir program hazırladı. Engelli kursiyerlerin hünerlerini sergilediği programda Engelli bireylerden oluşan müzik grubu sahne aldı. Salondakilerin büyük beğenisini toplayan konserde vatandaşlar da şarkılara eşlik etti.
Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde 3 Aralık Cuma günü gerçekleşen programa Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar Sancaktepe EDEV’de hizmet alan engelli vatandaşlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.
Engelli bireylere fırsat verildiğinde başarılı işler ortaya koyduklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Kardeşlerimiz ne kadar yetenekli olduklarını söyledikleri nağmelerle ve el işi göz nuru yaptıkları el işleri ile bize gösterdiler. Ben emeği geçenleri kutluyorum. İnsanlarımıza fırsat verildiğinde neler yaparlar, onu görüyoruz. Yeter ki bizler gönlümüzdeki, kafamızdaki engelleri kaldıralım. Kafadaki engeller kalktıktan sonra bu milletin çocuklarının aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Biz diyoruz ki, hayatımız boyu hiçbir engeli tanımıyoruz. Mücadele ederek, tüm engelleri aşarak hayata tutunuyoruz, mutluca, huzurluca yaşıyoruz. Dünya Engelliler Günü’nü bir güne sığdırıp onları sadece bir gün hatırlamak doğru değil. Biz 365 gün hatırlamak zorundayız. Engelli kardeşlerimizin rahat yaşayabilmeleri adına onların önlerindeki engelleri kaldırmak ta bizlerin görevi” dedi.
Konuşması’nda Sancaktepe EDEV’de yapılan faaliyetlerden de söz eden Başkan Döğücü ayrıca engelli vatandaşlarımız için Engelli Sarayı projesi olduğunu ve bu projeyi hayata geçirmek için çalışmalar yapıldığını belirtti.
Konuşmaların ardından etkinlik Gitar dinletisi, 90’lı şarkıların söylendiği  konser,piyano dinletisi ve folklor gösterisi ile devam etti.Programda ayrıca EDEV’de eğitim gören vatandaşlarımızın el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği sergi katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Protokol konuşmalarının ardından Başkan Döğücü ve Kaymakam Ahmet Karakaya tüm masaları tek tek gezerek engelli vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Şehit Babasından Kaymakam Resul Çelik'e Ziyaret

Başkan Terlan Kaya Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

SP Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak'tan Sanatçıya Destek

Başkan Ormancı'dan Şehit Mezarlarına Bakım Onarım

Çekmeköy'deki Uçurtma Şenliğinde Renkli Görüntüler

Çekmeköy Ordulular Derneği’nde Nazif Kartal Dönemi

Çekmeköy Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çerkez Halk Günlerini Sürdürüyor

Avrasya Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız Misiad'ı Konuk Etti

Çekmeköy Belediyesi'nden Sıfır Atık Eğitimlerine Destek

Çekmeköy AK Parti'den Bingöllüler Derneği'ne Ziyaret

Çekmeköy'de 23 Nisan Bayramı Coşkusu

ASİAD'dan Ankara Çıkarması

Çekmeköy Kaymakamlığı'nda Çocukların 23 Nisan Kutlaması

Esnaf Dostu Başkan Çetinkaya'dan Esnaflara Ziyaret

Ayyıldız Derneği Afrika Yolunda

ÇEKSİAD’dan Geleneksel 23 Nisan Kutlaması

Başkan Çakmak'tan Başkan Makıroğlu'na İadei Ziyaret

Çekmeköy'de “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Eğitimi”

HM Finans Gayrimenkul Ekibi Anadolu Dernek TV'deki "Bize Her Yer Vadi” programına Konuk Oldu

Başkan Terlan Kaya Sanatçı Kanun Teklifi Çalışmalarını Sürdürüyor