• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

Sancaktepe’de 66 Hak Sahibi Daha Tapusuna Kavuştu

Sancaktepe’de 66 Hak Sahibi Daha Tapusuna Kavuştu

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Abdurrahmangazi, Akpınar, Osmangazi,Merve,Mevlana,Safa veVeysel Karani Mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen 66 vatandaşa düzenlenen törenle tapularını takdim etti.

Sancaktepe’de 66 Hak Sahibi Daha Tapusuna Kavuştu

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Abdurrahmangazi, Akpınar, Osmangazi,Merve,Mevlana,Safa veVeysel Karani Mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen 66 vatandaşa düzenlenen törenle tapularını takdim etti.

29 Eylül Perşembe günü Sancaktepe Belediye Başkanlığında düzenlenen ve Başkan Şeyma Döğücü ve AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar’ın  da hazır olduğu programda 7 mahallen toplamda 66  hak sahibi tapularına kavuştu.
 
DÖĞÜCÜ: ‘‘SANCAKTEPE’DE TAPUSUZ MÜLK KALMAYACAK’’

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunu altını çizerek “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik. Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün, 93 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır.Bu zamana kadar görev süremiz boyunca 1165 hak sahibine tapularını teslim ettik. Tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak” şeklinde konuştu.

Tapu dağıtım töreni, yapılan konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi. Konu ile düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’ye teşekkürlerini iletti.



Başkan Salim Çetinkaya'dan Muhtarlara özel İmzalı Cumhurbaşkanı Portresi

Başkan Çerkez'den Giyim Kursu'na Ziyaret

Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel: Biz Gönül Hırsızlığından Yanayız

Çekmeköy Kent Konseyi, AFAD'la Stretejik Toplantı Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi'nden Müzelere Gezi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Çeksiad'dan Gelenek Haline Gelen Çağ Kebap İkramı

Kaymakam Çelik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Sırmacı Öğrencilerin Yerli Malı Günü'ne Katıldı

ÜMRANİYE KORU PROJESİ İLE MODERN VE GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI YÜKSELİYOR

HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çekmeköy'den Konya'ya Kültür Köprüsü

ÇEKMEKÖY’DEN TÜM YURDA ÖRNEK PROJE

Ayyıldız Derneği'nden Mobil Aşevi Hizmeti

Başkan Çerkez Park'ta Spor Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Esat Kalay Ünalan Mahallesi'nde Hasta Ziyareti Gerçekleştirdi

YEŞİLAY'DAN TÜTÜN BAĞIMLILIĞINA KARŞI ACİL EYLEM ÇAĞRISI “BİZE BAŞVURAN ALTI DANIŞANIMIZDAN BEŞİNE SİGARAYI BIRAKTIRIYORUZ”

İstanbul Kızılay Merkez Şubesi'ne 2 Ödül Birden

TÜRK KIZILAY’IN İYİLİK GEMİSİ YARDIMLARI GAZZE’DE SICAK YEMEK DAĞITIMI GÜNLÜK 35 BİNE YÜKSELDİ

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI

ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ