• BIST 100

    17794,97%0,75
  • DOLAR

    45,18% 0,16
  • EURO

    52,87% 0,06
  • GRAM ALTIN

    6741,89% 2,30
  • Ç. ALTIN

    10737,46% 2,14

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti 

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İngiltere seyahati sırasında terör örgütü yandaşlarının taciz ve saldırısına uğraması nedeniyle Sancaktepe’deki STK temsilcileri ortak bir basın açıklamasında bulundular. Sancaktepe Samandıra meydanındaki

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti                                                            

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İngiltere seyahati sırasında terör örgütü yandaşlarının taciz ve saldırısına uğraması nedeniyle Sancaktepe’deki STK temsilcileri ortak bir basın açıklamasında bulundular. Sancaktepe Samandıra meydanındaki yapılan programda şu açıklamalarda bulunuldu:

 

“Tarih sahnesine çıktığı günden bu yana sürekli bir mücadele içerisinde olan ve bin yılı aşkın süredir Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele eden ecdadın torunları olarak bizler de Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele ediyoruz.


Son iki yüz yıldır; birçok ülkenin açıktan veya gizli saldırısına uğrayan ve her saldırıyı büyük fedakârlıklarla bertaraf edip zaferler kazanan milletimiz, son dönemde uluslararası güçlerin maşası olan terör örgütlerinin saldırılarına maruz kalmaktadır.


Milletimizin bütünlüğünü, ülkemizin bekasını, insanımızın huzurunu hedef alan terör örgütleri maddi, manevi; sosyal, siyasi, ekonomik vb. birçok alanda ülkemize zarar vermek için saldırmakta; çocuk, kadın, yaşlı demeden insanlarımızı katletmekte; dinimizin ve uluslararası hukukun korunmasını zorunlu kıldığı nesil, can, mal, akıl ve dine zarar vermektedir.


Yurt içinde ve yurt dışında ülkemize saldırılarda bulunan terör örgütlerinden biri olan pkk terör örgütü, bu hafta başında Londra’da düzenlenen Uluslararası Belediyeler Birliği Toplantısına katılmak üzere giden Sancaktepe İlçe Belediye Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü hanımefediye saldırıda bulundu.


Sancaktepe’de eğitim, kültür, sanat, spor, insani yardım gibi alanlarda çocuk, genç, yaşlı; kadın, erkek herkese ve her kesime hizmet üreten; topluma faydalı olmak için hiçbir maddi karşılık beklemeden çalışmalar yapan Sivil Toplum Kuruluşları olarak Ülkesine, iline, ilçesine hizmet etmek için yola çıkan ve halkın büyük desteği ile seçilen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü hanımefediye yapılan menfur saldırıyı, barış pınarı harekatını hazmedemediği için Avrupa’nın çeşitli yerlerinde vatandaşlarımıza yapılan saldırıları kınıyor; kim tarafından ve kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü terör eylemini lanetliyoruz. Bu ve benzeri her türlü terör saldırısına karşı olduğumuzu Sancaktepe halkına ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.



AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 39 İlçe Sekterleri İle Toplandı

Osman Erkan: “Sosyal Aile Olun, Yalnızlık Sanal Bağımlılığı Tetikler”

Başkan Çerkez'den Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor

Sabri Şenel'den Türkistan Seyahati Notları..

Roman Ormanı Yarınlara Umut, Doğaya Nefes Olacak

Seyit Karakaya'dan Yeni Kitap Okuyucuyla Buluştu

Çekmeköy Belediyesi Beton Bank Üretimine Başladı

TÜM YEREL-SEN İSTANBUL 1 NO’LU ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Çekmeköy Çatalmeşe Emekli Kültür Evi’nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Muhtar Olmadan Muhtar Gibi Çalışıyor

Çekmeköy'de ‘Bilinçli Gençlik, Güvenli Gelecek’ Eğitimi

Şehit Babasından Kaymakam Resul Çelik'e Ziyaret

Başkan Terlan Kaya Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

SP Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak'tan Sanatçıya Destek

Başkan Ormancı'dan Şehit Mezarlarına Bakım Onarım

Çekmeköy'deki Uçurtma Şenliğinde Renkli Görüntüler

Çekmeköy Ordulular Derneği’nde Nazif Kartal Dönemi

Çekmeköy Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çerkez Halk Günlerini Sürdürüyor

Avrasya Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız Misiad'ı Konuk Etti

Çekmeköy Belediyesi'nden Sıfır Atık Eğitimlerine Destek