• BIST 100

    9931,3%2,21
  • DOLAR

    32,44% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2443,26% 0,31
  • Ç. ALTIN

    4004,11% 0,28

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti 

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İngiltere seyahati sırasında terör örgütü yandaşlarının taciz ve saldırısına uğraması nedeniyle Sancaktepe’deki STK temsilcileri ortak bir basın açıklamasında bulundular. Sancaktepe Samandıra meydanındaki

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti                                                            

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İngiltere seyahati sırasında terör örgütü yandaşlarının taciz ve saldırısına uğraması nedeniyle Sancaktepe’deki STK temsilcileri ortak bir basın açıklamasında bulundular. Sancaktepe Samandıra meydanındaki yapılan programda şu açıklamalarda bulunuldu:

 

“Tarih sahnesine çıktığı günden bu yana sürekli bir mücadele içerisinde olan ve bin yılı aşkın süredir Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele eden ecdadın torunları olarak bizler de Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele ediyoruz.


Son iki yüz yıldır; birçok ülkenin açıktan veya gizli saldırısına uğrayan ve her saldırıyı büyük fedakârlıklarla bertaraf edip zaferler kazanan milletimiz, son dönemde uluslararası güçlerin maşası olan terör örgütlerinin saldırılarına maruz kalmaktadır.


Milletimizin bütünlüğünü, ülkemizin bekasını, insanımızın huzurunu hedef alan terör örgütleri maddi, manevi; sosyal, siyasi, ekonomik vb. birçok alanda ülkemize zarar vermek için saldırmakta; çocuk, kadın, yaşlı demeden insanlarımızı katletmekte; dinimizin ve uluslararası hukukun korunmasını zorunlu kıldığı nesil, can, mal, akıl ve dine zarar vermektedir.


Yurt içinde ve yurt dışında ülkemize saldırılarda bulunan terör örgütlerinden biri olan pkk terör örgütü, bu hafta başında Londra’da düzenlenen Uluslararası Belediyeler Birliği Toplantısına katılmak üzere giden Sancaktepe İlçe Belediye Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü hanımefediye saldırıda bulundu.


Sancaktepe’de eğitim, kültür, sanat, spor, insani yardım gibi alanlarda çocuk, genç, yaşlı; kadın, erkek herkese ve her kesime hizmet üreten; topluma faydalı olmak için hiçbir maddi karşılık beklemeden çalışmalar yapan Sivil Toplum Kuruluşları olarak Ülkesine, iline, ilçesine hizmet etmek için yola çıkan ve halkın büyük desteği ile seçilen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü hanımefediye yapılan menfur saldırıyı, barış pınarı harekatını hazmedemediği için Avrupa’nın çeşitli yerlerinde vatandaşlarımıza yapılan saldırıları kınıyor; kim tarafından ve kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü terör eylemini lanetliyoruz. Bu ve benzeri her türlü terör saldırısına karşı olduğumuzu Sancaktepe halkına ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.



İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu