• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti 

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İngiltere seyahati sırasında terör örgütü yandaşlarının taciz ve saldırısına uğraması nedeniyle Sancaktepe’deki STK temsilcileri ortak bir basın açıklamasında bulundular. Sancaktepe Samandıra meydanındaki

Sancaktepe STK’ları Teröre Karşı Birleşti                                                            

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye İngiltere seyahati sırasında terör örgütü yandaşlarının taciz ve saldırısına uğraması nedeniyle Sancaktepe’deki STK temsilcileri ortak bir basın açıklamasında bulundular. Sancaktepe Samandıra meydanındaki yapılan programda şu açıklamalarda bulunuldu:

 

“Tarih sahnesine çıktığı günden bu yana sürekli bir mücadele içerisinde olan ve bin yılı aşkın süredir Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele eden ecdadın torunları olarak bizler de Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele ediyoruz.


Son iki yüz yıldır; birçok ülkenin açıktan veya gizli saldırısına uğrayan ve her saldırıyı büyük fedakârlıklarla bertaraf edip zaferler kazanan milletimiz, son dönemde uluslararası güçlerin maşası olan terör örgütlerinin saldırılarına maruz kalmaktadır.


Milletimizin bütünlüğünü, ülkemizin bekasını, insanımızın huzurunu hedef alan terör örgütleri maddi, manevi; sosyal, siyasi, ekonomik vb. birçok alanda ülkemize zarar vermek için saldırmakta; çocuk, kadın, yaşlı demeden insanlarımızı katletmekte; dinimizin ve uluslararası hukukun korunmasını zorunlu kıldığı nesil, can, mal, akıl ve dine zarar vermektedir.


Yurt içinde ve yurt dışında ülkemize saldırılarda bulunan terör örgütlerinden biri olan pkk terör örgütü, bu hafta başında Londra’da düzenlenen Uluslararası Belediyeler Birliği Toplantısına katılmak üzere giden Sancaktepe İlçe Belediye Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü hanımefediye saldırıda bulundu.


Sancaktepe’de eğitim, kültür, sanat, spor, insani yardım gibi alanlarda çocuk, genç, yaşlı; kadın, erkek herkese ve her kesime hizmet üreten; topluma faydalı olmak için hiçbir maddi karşılık beklemeden çalışmalar yapan Sivil Toplum Kuruluşları olarak Ülkesine, iline, ilçesine hizmet etmek için yola çıkan ve halkın büyük desteği ile seçilen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü hanımefediye yapılan menfur saldırıyı, barış pınarı harekatını hazmedemediği için Avrupa’nın çeşitli yerlerinde vatandaşlarımıza yapılan saldırıları kınıyor; kim tarafından ve kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü terör eylemini lanetliyoruz. Bu ve benzeri her türlü terör saldırısına karşı olduğumuzu Sancaktepe halkına ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.



AK Parti Ataşehir Vefa İftarında Birlik Damgası

Çekmeköylü Karslılar İftarda Buluştu

Çekmeköy AK Parti'den Roman Vatandaşlara Ziyaret

Başkan Sırmacı Sağlık Çalışanlarının Günü'n Kutladı

Başkan Çetinkaya'dan Hane Ziyaretlerine Devam

Mustafa Ekşi Ekşioğlu Mahallesi'nde Hane Ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediyesi'nden Alemdağ Mahallesi'ne Yeni Projeler

Sancaktepe AK Parti Vefa İftarında Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Çekmeköy MHP İftarına Yoğun Katılım

Üsküdarlılardan Yeni Hastane Müjdesine Teşekkür

Ormancı'dan Sevgi Yalçın'a Jest

Şerif Akdana Ramazan Mesaisine Devam Ediyor

Çekmeköy Saadet'ten 12 Mart Etkinliği

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı İftar Programı

AK Parti Teşkilatı'nın Sevilen İsmi Mustafa Ekşi'ye Yoğun Ziyaret

İstanbul DEVA'dan Geniş Katılımlı İftar Programı

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Üsküdar'da Büyük Buluşma

Başkan Çerkez Alemdağ 1877 Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Şerif Akdana "Çorum–İskilip–Tosya Yolu Projesi Hakkında Konuştu

Kadın Oda Başkanlarından Sürpriz Kadınlar Günü Kutlaması