• BIST 100

    17188,13%4,69
  • DOLAR

    45,73% 0,33
  • EURO

    52,99% -0,22
  • GRAM ALTIN

    6630,00% -0,42
  • Ç. ALTIN

    10609,64% 0,36

Sancaktepe Belediyesi Personeli’nden Örnek Davranış

Sancaktepe Belediyesi Personeli’nden Örnek Davranış

Sancaktepe Belediyesi personeli Nejla Altundaş, Orhan Tan isimli vatandaş’ın parasını çalan hırsızı  etkisiz hale getirerek olası büyük bir hırsızlık olayının önüne geçti.

Sancaktepe Belediyesi Personeli’nden Örnek Davranış

Sancaktepe Belediyesi personeli Nejla Altundaş, Orhan Tan isimli vatandaş’ın parasını çalan hırsızı  etkisiz hale getirerek olası büyük bir hırsızlık olayının önüne geçti.

Geçtiğimiz Salı günü Çekmeköy’de gerçekleşen olayda Orhan Tan isimli Vatandaş üzerinde bulunan 16.000 tl para önceden kendisini takip eden hırsıza çaldırdı.Olay anında durakta otobüs bekleyen Sancaktepe Belediyesi Personeli Nejla Altundaş ise olayı farkedip  duraktan kaçmaya çalışan hırsızı etkisiz hale getirdi.Hırsız korkudan parayı bırakıp kaçarken, 16.000 lirayı geri alan genç kadın parayı sahibi Orhan Tan’a verdi.

Sancaktepe’de ssnaflık yapan ve Belediye’ye gelen Orhan Tan parasını hırsızlardan kurtaran Nejla Altundaş’ın Sancaktepe Belediyesi’nde çalıştığını öğrenerek, konu ile alakalı Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’ye mektup yazarak görüşme talebinde bulundu.Talebin ardından gerçekleşen görüşmede Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’ye ve Belediye Personeli Nejla Altundaş’a teşekkür eden Orhan Tan “ Öncelikle belediye’de görev yapan ve sorumlu bir vatandaş bilinciyle hareket ederek paramın çalınmasına engel olan Nejla kardeşime ve başkanım Şeyma Döğücü’ye teşekkür ederim. Başkanımın seçim öncesi söylediği “Canla, Başla” sözü o gün tecelli etti” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü ise makamında kabul ettiği Orhan Tan’a ve personel Nejla Altundaş’a teşekkürlerini sunarak “ Belediyecilik gönül işi, Belediyecilik hayatın her alanında vatandaşa karşı sorumluluk içinde olunması gereken bir iş.Nejla Kardeşimiz yaptığı işin sorumluluğu içinde Orhan Bey’e yardımcı oldu ve onu çok zor bir durumda kalmaktan kurtardı.Bu işin belediyemiz bünyesinde çalışan bir bayan tarafından yapılması ise bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu.Nejla kardeşime huzurlarınızda teşekkürlerimi sunarım.Belediye Başkanı olarak kendini riske atarak yapmış olduğu insani davranıştan ötürü tebrik ederim” şeklinde sözlerini tamamladı.



Başkan Yalçınkaya Tezgah Başına Geçerek Döner Yaptı

Çekmeköy Belediyesi Bayramda Mezar Ziyaretleri İçin Arçaç Tahsis Etti

Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Yolda

Serkan Çelikel'den Emniyet Müdürü Şen'e Sivas Hatırası İsimlik

Sivas Vadi Federasyonu'ndan Öğerencilere Bayram Harçlığı

Başkan Çerkez Personelle Bayramlaştı

Ahmet ziyauddin Gümüşhanevi Hazretleri Güyad tarafından Anıldı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatından İlçeler Arası Veleybol Turnuvası

ÜMRANİYE’DE 19 MAYIS BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI’NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Çekmeköy İYİ Parti'den 19 Mayıs Yürüyüşü

Ekrem Karaçöl ve Esma Tiryakioğlu Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Genç Bilardocular Derneği Çalışmalara Başladı

İstanbul Valisi Çekmeköy Kitap Fuarının Açılışını Yaptı

“YÜNDEN YÜREK” KEÇE İŞLEME SERGİSİ TAKSİM’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Ayyıldız Derneği Su Hayrı Çalışmalarına Devam Ediyor

MİSİAD Üsküdar'dan Gençliğe Tam Destek: "Geleceğin Mimarları Sizlersiniz

Kaymakam Resul Çelik Çekmeköy Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nde Bayrak Değişimi

Çekmeköy'de Kurumlar Arası İş Birliği ve Güvenlik Toplantısı

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu Firma Ziyaretlerini Sürdürüyor