• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Şahmettin Yüksel: “AK Parti olarak 2009’da Çekmeköy’de aldığımız hizmet bayrağını, 2024 seçimlerinden sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz

Şahmettin Yüksel: “AK Parti olarak 2009’da Çekmeköy’de aldığımız hizmet bayrağını, 2024 seçimlerinden sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz

Yüksel “AK Parti olarak 2009’da Çekmeköy’de aldığımız hizmet bayrağını, 2024 seçimlerinden sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşarak yerel seçimlere yönelik iddiasını sürdürdü.

Şahmettin Yüksel: “AK Parti olarak 2009’da Çekmeköy’de aldığımız hizmet bayrağını, 2024 seçimlerinden sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz
Ak Parti Çekmeköy belediye başkanı aday adaylarından Şahmettin Yüksel “AK Parti olarak 2009’da Çekmeköy’de aldığımız hizmet bayrağını, 2024 seçimlerinden sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşarak yerel seçimlere yönelik iddiasını sürdürdü. 
Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkanı Aday Adayı Şahmettin Yüksel, Instagram hesabında yaptığı paylaşımında da 2009 seçimlerini hatırlatarak şöyle yazdı: “2009 Yerel Seçimlerinde Çekmeköy’ümüzde kazandığımız tarihi seçim zaferi sonrasında, Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ile AK Parti’mizin bayrağını zirveye ulaştırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığımız, mazbatamızı teslim aldığımız o an… Selam olsun o yıllara…”
Şahmettin Yüksel bu arada 8 Aralık 2023 Cuma günü Ömerli Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi Açılışına katılarak sporcularla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılış töreninde penaltı atışı da yapan Yüksel, gençlerin taleplerini de dinleyerek not aldı. 
Şahmettin Yüksel, önceki günlerde ise, davet üzerine Reşadiye Mahallesine giderek, gençlerle yemekte buluştu. Davetin gençlerden geldiğini “Gençlerimizin daveti üzerine bu akşam aynı sofrada buluştuk, aşımızı, sohbetimizi paylaştık” diye belirten Yüksel mesajının devamında şunları yazdı: “Çekmeköyümüzün yarınlarının söz sahibi genç kardeşlerimiz, her daim en büyük güç ve güven kaynağımız olmuştur.Gençlerimize her zaman bir dost, bir ağabey olduk ve olmaya devam edeceğiz.Bizleri misafir eden genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, muhabbetimizi ve dostluğumuzu daim etsin.” Şahmettin Yüksel’in bu paylaşımına “Gençlerin ağabeyi” şeklinde cevaplar verildiği görüldü.  
 



Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti