• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Şahin Gürz'den Basın Toplantısı

Şahin Gürz

MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Şahin Gürz, birinci bölgede faaliyet gösteren yerel basın mensupları ile Maltepe'de biraraya gelerek çalışmaları ve seçilmesi halinde yapacağı öncelikli işler ile ilgili bilgi vererek genel

MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Şahin Gürz, birinci bölgede faaliyet gösteren yerel basın mensupları ile Maltepe'de biraraya gelerek çalışmaları ve seçilmesi halinde yapacağı öncelikli işler ile ilgili bilgi vererek genel siyaset üzerine açıklamalarda bulundu.. 

Gürz gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel basının sorunlarını ve çözüm önerilerini meclise taşıyacağını ifade ederek, “Üreten Cumhur İttifakı’nın karşısında devlet kadrolarını paylaşma derdinde bir ittifak var. Milletimiz beka sorununun farkında. 14 Mayıs’ta kaybedilecek Türkiye Cumhuriyeti devleti bir daha kazanılmaz” dedi.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 4 Eylül 2021 tarihinden itibaren 14 Mayıs seçimleri ile ilgili olarak seçim çalışmalarına Anadolu Yakasındaki tüm ilçelerde önceden başladıklarını dile getiren Gürz, " Yine  İl il mahalle mahalle dolaşarak Türkiye’deki 976 ilçenin 950’sine gittik. Çoğu yerlerde belediye başkanlarının dahi gidemediği köylere gittik.

Şimdi de ‘Komşum Nasılsın?’ Programlarıyla ev ev dolaşıyoruz. Seçim süreci öncesinde Anadolu yakasında memleketin gerçek durumunu anlatıyoruz. Normal seçim süreci geçirmiyoruz. Normal ittifaklarla karşı karşıya değiliz. Cumhur ittifakı olarak üreten, vaat eden vaat ettiğini de hayata geçiren bir planlayan bir ekip var ve bir tarafta da Cumhurbaşkanlığı kadroları başta olmak üzere devletin bütün kadrolarını pay etme mücadelesi veren değişik pazarlıklarla kurulmuş bir yapı var. 14 Mayıs seçimlerini güçlü bir şekilde kazanacağımıza inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kimsenin tahmin etmediği bir oy oranıyla meclisteki milletvekili sayısını beklenenin çok üzerine çıkaracağımıza inanıyoruz. Bunu sahada, seçim ziyaretlerimiz sırasında çok açık bir şekilde görüyoruz. İnsanlardan aldığımız karşılıklardan bunu görüyoruz. Sahte anketler, ısmarlama yapılan anketler oy oranımızı bilerek düşük gösteriyor 2018’de oy oranımızı yüzde 6.5 olarak gösteriyorlardı yüzde 11.2 oy aldık. Bugünde yüzde 7.5 gösteriyorlar. 2018’den bu yana neyi köü yaptık da bizim oyumuz düştü. Bunların tamamen yalan olduğunun milletimiz de farkında." Dedi.

“Ekonomide bazı sıkıntılar ve hatalar olabilir. Bunları düzeltmek ve toparlamak için mücadele ediyoruz” diyen Gürz, “Sokakta ekonomi, domates ve soğan konuşulmuyor. Sokakta terör konuşuluyor. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye bölünecek mi? Bölünmeyecek mi? O konuşuluyor. Vatandaş sokakta şunu söylüyor: ”Kurtuluş Savaşı’nda patates soğan konuşulmuyordu." Bugün Kurtuluş Savaşı’ndan daha kötü durumdayız. Ülkemiz gelişme yönünde çaba gösterirken, içimizdeki ve dışımızdaki hainlerin önünü alamıyoruz. 14 Mayıs bunlara çok ciddi bir cevap olacak ve halkımız Cumhur ittifakına çok büyük bir destek verecek. TOGG caddelerde geziyor. İHA ve SİHA’larla, gemilerle dünyanın savunma stratejisini değiştirdik. Bunlara bile kulp bulmaya ve karalamaya çalışıyorlar. Bu milletin temeline, geçmişine düşman bir yapıyla karşı karşıyayız.

Cumhur ittifakı kazandığında Türkiye’nin üniter yapısının bölünmeyeceğini, Anayasanın ilk dört maddesinin değiştirilemeyeceği, yerli ve milli iktidarla 2023ten sonra ekonomide düzelir. Önce içimizdeki safralardan kurtulmamız gerekir.” Dedi.

Bir soru üzerine MHP’ye üye olmak isteyen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Şahin Gürz, “Milletimiz büyük bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğumuzun farkında, o nedenle özellikle CHP ve İYİ Parti’den istifa edip partimize gelen çok sayıda vatandaşımız var. İnsanlarımız şunu biliyor, patates, soğan fiyatları düzeltilir ama 14 Mayıs sonrası ülke kaybedilirse geriye gelmesi çok zor olur” dedi.



MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ