• BIST 100

    15954,59%-0,83
  • DOLAR

    44,18% -0,08
  • EURO

    50,80% 0,54
  • GRAM ALTIN

    7095,15% -0,56
  • Ç. ALTIN

    11534,35% -0,30

PROF. DR. İSKENDER PALA “EZBERLENECEK MISRALAR” SÖYLEŞİSİNDE ÜSKÜDARLILARLA BULUŞTU

PROF. DR. İSKENDER PALA “EZBERLENECEK MISRALAR” SÖYLEŞİSİNDE ÜSKÜDARLILARLA BULUŞTU

Edebiyat konusundaki uzmanlığı ile Edebiyat Profesörü ve Divan Edebiyatı Uzmanı olarak anılan Prof. Dr. İskender Pala, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ezberlenecek Mısralar” söyleşisinde Üsküdarlılarla buluştu.

PROF. DR. İSKENDER PALA “EZBERLENECEK MISRALAR” SÖYLEŞİSİNDE ÜSKÜDARLILARLA BULUŞTU

Kültür Sanatın kalbi Üsküdar’da atmaya devam ediyor.

Edebiyat konusundaki uzmanlığı ile Edebiyat Profesörü ve Divan Edebiyatı Uzmanı olarak anılan Prof. Dr. İskender Pala, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ezberlenecek Mısralar” söyleşisinde Üsküdarlılarla buluştu.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Zekeriya Şanlıer ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın katılımıyla düzenlenen söyleşiye; edebiyat aşığı kadınlar, gençler ve üniversiteli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Divan Edebiyatı konusundaki uzmanlığını edebiyatseverler ile paylaşan Pala, söyleşi sırasında şairane üslubuyla okuduğu bercesteler ile katılımcıların gönlünü fethetti. Bercesteleri günümüz Türkçesine de çevirerek seslendiren Pala, “Manevi zenginlik, hayata bakış, paylaşmak, Allaha duyulan aşkın fazileti ve büyüklüğü” konularında yol gösterici öğütlerde bulundu.

İskender Pala, “Söyleşi aracılığıyla günümüzde insanların maddiyata büyük önem verdiğine dikkat çeken İskender Pala, “Hazreti Peygamberimizin sayısız kıyafeti, giyeceği yoktu. Bir tane hırkası vardı. Bugün insanların gardırop dolusu kıyafetleri, sayısız ayakkabısı var. Ne gerek var bu kadarına? Başkalarına verin. 3 tane kalsa yeter. Paylaşın, paylaşmanın kıymetini bilin! İnanın paylaştıkça daha da artıyor.'' diye belirtti.

Yaklaşık 1,5 saat süren seminer Pala ve sevenlerinin fotoğraf çektirmesi ile son buldu.



Suat Kahraman'dan Aile İftarı

Çekmeköy Saadet Partisi'den Geleneksel İftar

ASİAD İftarında Büyük Buluşma

Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu

AK Parti Ataşehir Vefa İftarında Birlik Damgası

Çekmeköylü Karslılar İftarda Buluştu

Çekmeköy AK Parti'den Roman Vatandaşlara Ziyaret

Başkan Sırmacı Sağlık Çalışanlarının Günü'nü Kutladı

Başkan Çetinkaya'dan Hane Ziyaretlerine Devam

Mustafa Ekşi Ekşioğlu Mahallesi'nde Hane Ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediyesi'nden Alemdağ Mahallesi'ne Yeni Projeler

Sancaktepe AK Parti Vefa İftarında Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Çekmeköy MHP İftarına Yoğun Katılım

Üsküdarlılardan Yeni Hastane Müjdesine Teşekkür

Ormancı'dan Sevgi Yalçın'a Jest

Şerif Akdana Ramazan Mesaisine Devam Ediyor

Çekmeköy Saadet'ten 12 Mart Etkinliği

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı İftar Programı

AK Parti Teşkilatı'nın Sevilen İsmi Mustafa Ekşi'ye Yoğun Ziyaret

İstanbul DEVA'dan Geniş Katılımlı İftar Programı

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor