• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

KILIÇDAROĞLU: "ÖZGEN NAMA SANCAKTEPE´YE EŞİT HİZMET GETİRECEK!"

KILIÇDAROĞLU:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul´da ilk seçim mitingini Sancaktepe´de yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında Sancaktepelilere ?Kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun her insan değerlidir, başımızın üstünde yeri vardır.

KILIÇDAROĞLU: "ÖZGEN NAMA SANCAKTEPE´YE EŞİT HİZMET GETİRECEK!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul´da ilk seçim mitingini Sancaktepe´de yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında Sancaktepelilere ?Kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun her insan değerlidir, başımızın üstünde yeri vardır. Sancaktepe Belediye Başkan adayımız Özgen Nama, ayrımcı olmayacak, herkesin başkanı olacak, eşit hizmet getirecek? dedi. 

Miting öncesi Sancaktepeli iş insanları ve STK temsilcileriyle de buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun toplantılarına İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Aykut Erdoğdu ve İstanbul milletvekilleri Akif Hamzaçebi ve Mahmut Tanal da katıldı. Mitingin bitiminde ise, Kılıçdaroğlu, AKP´den CHP´ye geçen gençlere rozet taktı.

NAMA: "BÜTÜN SANCAKTEPELİLERİN BAŞKANI OLACAĞIM"

Binlerce kişinin katıldığı ve Sarıgazi´de gerçekleşen mitingte konuşan ve konuşması sık sık coşkulu sloganlara kesilen Sancaktepe Belediye Başkan adayı  Özgen Nama, ?Sancaktepe´de eşit hizmet, temiz siyaset için değişim şart. Yoksullukla, işsizlikle, imar adaletsizliğiyle mücadele edeceğiz, ayrımcılığa ve eşitsizliğe son vereceğiz, Sancaktepe´ye marka değeri kazandıracağız? mesajı verdi.

Özgen Nama´nın söylediklerinden öne çıkan diğer başlıklar da şunlar oldu:

"Bu kardeşiniz 30 yıldır Sancaktepe´de yaşayan sizden biri, içinizden biri. Sevgili kardeşlerim, biz Sancaktepe´de yoksullukla mücadele etmek için, işsizlikle mücadele etmek için, imar adaletsizliğini ortadan kaldırmak için geliyoruz.
Bütün Sancaktepelilerin Belediye Başkanı olmak için geliyorum.
Kamucu ve halkçı bir belediye olacağız. Sancaktepe´de bir caddenin sağ tarafı 3 kat, öbür tarafı 7 kat olmayacak.
Sancaktepe´de kooperatifçiliği öne çıkaracağız. Kooperatif marketleri kuracağız.
Her mahalleye kreş, her bölgeye Tıp Merkezleri kuracağız. 
Sancaktepe´yi üniversiteyle buluşturacağız, beton yerine yeşile önem vereceğiz."

KILIÇDAROĞLU: "SANCAKTEPE´Yİ TÜRKİYE MARKASI YAPACAĞIZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yaptığı konuşmada ?Herkese eşit hizmet götüreceğiz ama yoksula daha fazla hizmet götürerek pozitif ayrımcılık da yapacağız. Özgen Nama ile Sancaktepe´yi bir Türkiye markası yapacağız? dedi.

Kılıçdaroğlu´nun öne çıkardığı başlıklar şunlar oldu:

"Sancaktepe küçük bir Anadolu. 80 ilden insanların olduğu bir yer. Anadolu´yu nasıl büyütmek istiyorsak, Sancaktepe´yi de öyle büyüteceğiz. Özgen Nama, belediye başkanı seçildiği andan itibaren oy versin vermesin Sancaktepe´nin her metrekaresine hizmet götürecek. Bu bizim kültürümüzün emrettiği bir şeydir.
Hep birlikte, yeniden bu ülkede demokrasiyi inşa edeceğiz, birlikte çalışacağız, sen - ben demeyeceğiz, hep birlikte Türkiye´de demokrasinin güçlenmesi için mücadele edeceğiz.

Her şeye rağmen Sancaktepe´yi kendi kimliği ve kültürüyle İstanbul´un bir yüzük taşı haline getireceğiz. Sancaktepe´yi bir Türkiye markası yapacağız. 

Biz diğerleri gibi değiliz, vatandaşlarımız arasında ayrım yapmayız. Kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun her insan değerlidir, başımızın üstünde yeri vardır. Onlar vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar. Biz Aşık Veysel´in, Mevlana´nın kültüründen geliyoruz. Kimseyi ayırmıyoruz. Kimseyi bölmüyoruz, kimseye hakaret etmiyoruz."

"BİZ KAVGANIN DEĞİL, HUZURUN ADRESİYİZ"
 
"Bütün AKP´li kardeşlerime şunu söylemek istiyorum; Bu memlekette huzura ihtiyacımız var. Biz huzurun adresiyiz, kavganın değil. Biz bereketin adresiyiz, yoksulluğun değil.

Kavgadan kaçınacağız, herkesi seveceğiz, hizmet etmeyi bir vatanseverlik olarak düşüneceğiz. Özgen kardeşimizi dinlediniz, herkesin başkanı olacağım dedi. Eşit hizmet getirecek, Özgen Bey´den beklediğim bir şey var; bir mahallede yoksulluk varsa, fakirler varsa o mahalleye pozitif ayrımcılık yapacaksın. Onlara daha fazla hizmet götürüp yaşam standartlarını yükselteceksin. Sancaktepe´de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

Çocuklar bizim evlatlarımız, daha iyi okullar da okuyacaklar. Gece yatarken karınları tok olacak. Normalde bir sınıfta 25-26 öğrenci olması lazım. Sancaktepe´deki okullarda neden 50 kişi var? Buranın da Kadıköy, Bakırköy gibi olma hakkı yok mu?

Bizim belediyelerde net asgari ücret 2200 olacak dedim. Bizim belediyelerde, 1 Ocak 2019´dan bu yana asgari ücret net 2200 lira. Özgen Başkan seçilecek, Sancaktepe Belediye Başkanı olacak ve asgari ücret net 2200 lira olacak 2020 lira değil. Nasıl bizim belediyelerde 1 Ocak´tan itibaren geçerliyse, Nisan aydına kadar 2020 ? 2200 lira arasındaki farkı da ödeyecek." dedi.



İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı