• BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,41% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

KAYMAKAM AKPINAR VE BAŞKAN BAYINDIR MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

KAYMAKAM AKPINAR VE BAŞKAN BAYINDIR MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “19 Ekim Muhtarlar günü” münasebetiyle mahalle muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

KAYMAKAM AKPINAR VE BAŞKAN BAYINDIR MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “19 Ekim Muhtarlar günü” münasebetiyle mahalle muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Adil Bayındır’ın ev sahipliğinde, Beyşehir Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen programa, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, belediye birim amirleri ve muhtarlar katıldı.

Kahvaltı programında söz alan Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, “Muhtarlar, bizim vatandaşla doğrudan, köprü olarak gördüğümüz bir birimdir. Vatandaşlarımızın dertlerini, sorunlarını bize ileten kolumuzdur. Muhtarlarımızın görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerine inanıyorum. Muhtarlarımızın önünde yeni bir seçim var, bu dönemin kazasız belasız şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.
“SİZLERİN YERİ BENDE HEP AYRI OLACAKTIR”
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, mahalle muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek, hep birlikte güzel işler başardıklarını ifade etti.
Başkan Bayındır konuşmasında; “Bizim emektar, halkın ta kendisi olan, halkla aramızdaki köprüleri kuran, halkın kalbine bizi taşıyan, şehrimin bütün sorunlarını, bölgesinin sorunlarını bizlere getiren değerli muhtarlarımız, ben bu heyetin 2019’dan beri şahidiyim. Dünya’yı kasıp kavuran Covid-19 salgınında yaptıklarınızdan ve çalışmalarımıza katkılarınızdan ötürü sizleri kahraman olarak gördüğümü özellikle belirtmek istiyorum. 
19 Ekim muhtarlar gününde, önümüzde bir seçim var, kaderde görev olur olmaz, birlikte olabiliriz, olamayız. Siz olursunuz, biz olamayız, biz oluruz, siz olmazsınız ama benim nezdimde, benim gözümde şu heyetin ayrı bir yeri olacaktır. Benim diyaloglarım pazara kadar değil, mezara kadardır. O yüzden sizlerle içimizde görev anında sıkıntılar olabilir ama sizler benim gözümde benim kadim dostlarımsınız. Bir ömür nerede olursam olayım, sizler benim için birer hatırasınız. Geçmişte görev yaptığım dönemde de bu böyleydi. Bu vesileyle 1989-2004 yılları arasındaki muhtarlarımızı da buradan anıyor, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler, vefat edenlere ise Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum. Allah devletimize zeval vermesin, birliğimiz bozulmasın gününüz kutlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü ise muhtarlar ile koordineli çalıştıklarını belirterek, “Muhtarlarımızı müfettiş olarak görüyoruz. Onlar bazen bizim elimiz kolumuz kulağımız oluyor. Bu güzel gününüzde sizlerle beraber olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu anlamlı gününüz kutlu olsun.”
Programdan sonra mahalle muhtarlarına UNESCO Dünya Miras Listesine giren Beyşehir Eşrefoğlu Camisi’nin minyatürü hediye edildi.



HALK İSTEDİ BAŞKAN YAPTI! SOĞUKPINAR KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI KURULMAYACAK

Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ