• BIST 100

    16345,82%-0,38
  • DOLAR

    43,60% 0,16
  • EURO

    51,57% 0,37
  • GRAM ALTIN

    6942,61% 3,13
  • Ç. ALTIN

    11654,37% 0,11

İLKLERİN ŞEHRİ TUZLA "MARTI" İÇİN HAZIR

İLKLERİN ŞEHRİ TUZLA

Şehirlerin kalabalığı içinde zamanı verimli kullanarak mesafeleri ortadan kaldıran “ Mikromobilite “ MARTI, şimdi Tuzla sokaklarını eğlenceli ve pratik ulaşımla tanıştırmaya hazırlanıyor.

İLKLERİN ŞEHRİ TUZLA "MARTI" İÇİN HAZIR

Şehirlerin kalabalığı içinde zamanı verimli kullanarak mesafeleri ortadan kaldıran “ Mikromobilite “ MARTI, şimdi Tuzla sokaklarını eğlenceli ve pratik ulaşımla tanıştırmaya hazırlanıyor.

Her geçen gün yaygınlaşan ve 18 yaş üstü herkes tarafından kullanılabilen konseptiyle MARTI Tuzla’da yine ilklere imza atacak. Farklı sürüş seçenekleri için değişik modellerinin yanısıra geliştirilen sepetli modelleri ile ilk defa Tuzla’da kullanılmış olacak. Böylece elektrikli scooter anlayışı farklı bir ruh kazanacak.

“UCUZ, EĞLENCELİ VE ÇEVRE DOSTU”

Elektrikli Scooter’lar kullanım kolaylığı ve avantajlarıyla beraber birçok gözde özelliği de bir araya getiriyor. Elektrikle çalışan bu araçlar çevre dostu, aynı zamanda eğlenceli bir sürüşü ucuz fiyatla sunuyor. MARTI uygulaması kullanım kolaylığı ile uygun fiyatları birleştirerek günün her anında ulaşım imkanını sunmuş olacak.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

Yeni nesil ulaşım araçlarından olan Elektrikli Scooter, geliştirilen sepetli modelleri ile ilk kez Tuzla’da kullanılmış olacak. İlk olarak Tuzlada kullanılacak olan Elektrikli Scooter, bataryası dışında %100 milli ve yerli teknoloji ile üretildi. Temiz elektrik enerjisi ile çalışan yeni ulaşım araçları Tuzla sokaklarında ve günün her anında vatandaşlara ulaşım imkanı sağlayacak.

Uygun fiyatları neşeli sürüş keyfi ile birleştiren çevreci Elektrikli Scooter, sunduğu kullanım kolaylığı ile kısa zamanda vazgeçilmez bir ulaşım aracı olacak.

Saniyeler içinde yapılacak kısa bir işlem ile tüm akıllı telefonlar üzerinden kullanım ve ulaşım bilgilerine ulaşılabilecek olan Elektrikli Scooter, en uygun yerde kullanıcılarını beklerken haritada kendi yerini gösteriyor olacak.

“AYAKLARINIZI YERDEN KESECEK EĞLENCE”

Kullanımı kolay, doğa dostu, eğlenceli ve ekonomik Elektrikli Scooter Tuzla sokaklarında günün her anında kullanılabilme özgürlüğünü de sunuyor olacak. Trafik derdini en aza indirecek, park problemini bitirecek.

Yeni nesil Elektrikli Scooter projesine destek veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çevre dostu elektrikli araçlar ile hemşerilerimize hizmet verirken hem daha temiz bir doğa hedefi, hem de düşük ulaşım maliyetleri ile vatandaşlarımıza yıllardır hizmet veriyoruz. Elektrikli Scooter projemiz ile şehrimizin sokaklarında, günün her vaktinde ulaşım imkanı ile beraber, park derdi olmadan, doğaya zarar vermeden ve sıkılmadan seyahat etmenin keyfini vatandaşlarımıza sunmuş olacağız. Yeni ve yerli teknoloji ile üretilen araçlarımız ile fark yaratacak bu yeni ulaşım aracının kısa zamanda günlük hayatımızı kolaylaştıracağına inanıyoruz.” dedi.

Elektrik Scooterlar ilk olarak E-5 altı alanında bulunan tüm mahalleler ile, Şelale Eğitim Parkı dahil olan bölgelerde kullanılabilecek Elektrikli Scooterlar kısa süre içinde tüm Tuzla’da hizmet veriyor olacak.

 



Çekmeköy AK Parti KAISİAD'ı Ziyaret Etti

BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ÜMRANİYE BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYOR

6 ŞUBAT DEPREMLERİ ÇEKMEKÖY’DE ANILDI

Yücel Aydın'a Ekonomiye Katkı Ödülü

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Ramazan Ayı Çalışma Programı İçin Toplandı

Başkan Sarıcaoğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Barış Arslan'dan Üniversiteli Gençlerle Çekmeköy Üzerine Sohbet

AK Parti Çekmeköy Ramazan Mesaisine Erken Başladı

Çekimder'den Kaymakam Çelik'e Ziyaret

Başkan Orhan Çerkez Zeynep Bozkurt'u Ağırladı

Çekmeköy Belediyesi'nden Psikolojik Danışmanlık Merkezleri Hizmet Sunmaya Başladı

Çekmeköy Saadet Partisi'den Yeşilay'a Ziyaret

ÇEKMEKÖY’E İKİ YENİ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Çekmeköy Belediyesi'nden Berat Gecesi'nde Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Edildi

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Berat Gecesi'nde Camilerde lokum ve imsakiye Dağıttı

Ersoy Özbek Kan Bağışına Katılanlara Teşekkür Etti

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Ramazan'ı Erken Karşıladı

Esat Kalay Yeşilay Çekmeköy Şubesi'ni Ziyaret Etti

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ, MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’DEN HAMİDİYE MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET