• BIST 100

    17472,61%1,29
  • DOLAR

    43,75% 0,07
  • EURO

    51,80% -0,11
  • GRAM ALTIN

    6920,79% 0,93
  • Ç. ALTIN

    11638,97% 0,73

İLKLERİN ŞEHRİ TUZLA "MARTI" İÇİN HAZIR

İLKLERİN ŞEHRİ TUZLA

Şehirlerin kalabalığı içinde zamanı verimli kullanarak mesafeleri ortadan kaldıran “ Mikromobilite “ MARTI, şimdi Tuzla sokaklarını eğlenceli ve pratik ulaşımla tanıştırmaya hazırlanıyor.

İLKLERİN ŞEHRİ TUZLA "MARTI" İÇİN HAZIR

Şehirlerin kalabalığı içinde zamanı verimli kullanarak mesafeleri ortadan kaldıran “ Mikromobilite “ MARTI, şimdi Tuzla sokaklarını eğlenceli ve pratik ulaşımla tanıştırmaya hazırlanıyor.

Her geçen gün yaygınlaşan ve 18 yaş üstü herkes tarafından kullanılabilen konseptiyle MARTI Tuzla’da yine ilklere imza atacak. Farklı sürüş seçenekleri için değişik modellerinin yanısıra geliştirilen sepetli modelleri ile ilk defa Tuzla’da kullanılmış olacak. Böylece elektrikli scooter anlayışı farklı bir ruh kazanacak.

“UCUZ, EĞLENCELİ VE ÇEVRE DOSTU”

Elektrikli Scooter’lar kullanım kolaylığı ve avantajlarıyla beraber birçok gözde özelliği de bir araya getiriyor. Elektrikle çalışan bu araçlar çevre dostu, aynı zamanda eğlenceli bir sürüşü ucuz fiyatla sunuyor. MARTI uygulaması kullanım kolaylığı ile uygun fiyatları birleştirerek günün her anında ulaşım imkanını sunmuş olacak.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

Yeni nesil ulaşım araçlarından olan Elektrikli Scooter, geliştirilen sepetli modelleri ile ilk kez Tuzla’da kullanılmış olacak. İlk olarak Tuzlada kullanılacak olan Elektrikli Scooter, bataryası dışında %100 milli ve yerli teknoloji ile üretildi. Temiz elektrik enerjisi ile çalışan yeni ulaşım araçları Tuzla sokaklarında ve günün her anında vatandaşlara ulaşım imkanı sağlayacak.

Uygun fiyatları neşeli sürüş keyfi ile birleştiren çevreci Elektrikli Scooter, sunduğu kullanım kolaylığı ile kısa zamanda vazgeçilmez bir ulaşım aracı olacak.

Saniyeler içinde yapılacak kısa bir işlem ile tüm akıllı telefonlar üzerinden kullanım ve ulaşım bilgilerine ulaşılabilecek olan Elektrikli Scooter, en uygun yerde kullanıcılarını beklerken haritada kendi yerini gösteriyor olacak.

“AYAKLARINIZI YERDEN KESECEK EĞLENCE”

Kullanımı kolay, doğa dostu, eğlenceli ve ekonomik Elektrikli Scooter Tuzla sokaklarında günün her anında kullanılabilme özgürlüğünü de sunuyor olacak. Trafik derdini en aza indirecek, park problemini bitirecek.

Yeni nesil Elektrikli Scooter projesine destek veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çevre dostu elektrikli araçlar ile hemşerilerimize hizmet verirken hem daha temiz bir doğa hedefi, hem de düşük ulaşım maliyetleri ile vatandaşlarımıza yıllardır hizmet veriyoruz. Elektrikli Scooter projemiz ile şehrimizin sokaklarında, günün her vaktinde ulaşım imkanı ile beraber, park derdi olmadan, doğaya zarar vermeden ve sıkılmadan seyahat etmenin keyfini vatandaşlarımıza sunmuş olacağız. Yeni ve yerli teknoloji ile üretilen araçlarımız ile fark yaratacak bu yeni ulaşım aracının kısa zamanda günlük hayatımızı kolaylaştıracağına inanıyoruz.” dedi.

Elektrik Scooterlar ilk olarak E-5 altı alanında bulunan tüm mahalleler ile, Şelale Eğitim Parkı dahil olan bölgelerde kullanılabilecek Elektrikli Scooterlar kısa süre içinde tüm Tuzla’da hizmet veriyor olacak.

 



AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Ramazan Ayı Çalışma Programını Görüştü

Ümraniye AK Parti Komisyon Üyelerini Ramazan Mesaisi İçin Topladı

22. GELENEKSEL RESİM, HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR BAŞLADI

ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR

Başkan Çerkez Doğa Parkta Vatandaşların Sıcak İlgisi İle Karşılaştı

AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI MAHALLE BAŞKANLARINI KAMPA ALDI

Çekmeköy Belediyesi'nden Camilerde Ramazan Temizliği

ORDER'DE CEMAL GENÇ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan STK'lar İle Manevi Buluşma

HANİFE TÜRKOĞLU: ÇEKMEKÖY’DE GİRESUNLULAR BİRLİK VE DAYANIŞMA İLE GÜÇLENİYOR

GİHSAD ÜYELERİ DAYANIŞMA VE İŞTİŞARE İÇİN TOPLANDI

Çekmeköy'de Çedes Toplantısı

Çekmeköy Müftülüğü'nden Afet Eğitimi

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Çalıştay

GÜLŞAH DURBAY’IN ADINI YAŞATACAK ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

Çekmeköy Trabzonlular Saadet Partisini Ağırladı

DMM Temizlik Hizmet ve Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

HEKİMBAŞI MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÜMRANİYE’DE TONLARCA HAMSİ DAĞITILDI

Ormancı, Hayırseverlerin Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine İletiyor

6 ŞUBAT DEPREMİ ÜÇÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE SERGİ VE PROGRAMLA ANILDI