• BIST 100

    17825,31%0,92
  • DOLAR

    45,16% 0,00
  • EURO

    52,95% -0,11
  • GRAM ALTIN

    6702,45% -0,19
  • Ç. ALTIN

    10688,04% 0,00

HİLMİ TÜRKMEN´DEN İSTANBULLULARA 5 YENİ MİLLET BAHÇESİ VE 4 YENİ NEVMEKAN MÜJDESİ!

HİLMİ TÜRKMEN´DEN İSTANBULLULARA 5 YENİ MİLLET BAHÇESİ VE 4 YENİ NEVMEKAN MÜJDESİ!

Üsküdar, Babalar Günü´nde tüm çocukların en büyük kahramanı babaların katılımıyla yılın ?En Baba Buluşması?na sahne oldu.

HİLMİ TÜRKMEN´DEN İSTANBULLULARA 5 YENİ MİLLET BAHÇESİ VE 4 YENİ NEVMEKAN MÜJDESİ!

Üsküdar, Babalar Günü´nde tüm çocukların en büyük kahramanı babaların katılımıyla yılın ?En Baba Buluşması?na sahne oldu. Üsküdar Belediyesi tarafından, Boğaz´ın en güzel manzarasına sahip, İstanbul´un en gözde millet bahçesi olan Nakkaştepe Millet Bahçesi´nde gerçekleştirilen buluşmada, babalar, çocukları ve aileleriyle birlikte doğayla iç içe eğlenceli bir gün geçirdi.

Tebessüm Kahvesi´nin mimarı down sendromlu çocuklar, Engelsiz Yaşam Merkezi´nde eğitim gören engelli çocuklar ve Bilim Merkezi´ndeki dahi ve yaratıcı çocuklar da babalarıyla birlikte, buluşmanın başrol oyuncusu oldu. Çocukların hayatlarının kahramanı olan babalar, etkinliğin çok özel sürprizleriyle unutulmaz bir Babalar Günü yaşadı.

Hilmi Türkmen:

?İstanbul´a 5 millet bahçesi, 4 Nevmekan daha geliyor?

Üsküdar Belediyesi olarak en özel günlerde imza attıkları etkinliklerle 7´den 70´e tüm İstanbulluları bir araya getirdiklerini, Nakkaştepe Millet Bahçesi´nde Babalar Günü´ne özel düzenledikleri yılın ?En Baba Buluşması? ile de çocukların ilk kahramanı olan babalara, çocuklarıyla birlikte doğanın içinde unutulmaz bir Babalar Günü yaşattıklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´ın öncülüğünde, yeni yapılacak 5 millet bahçesi ve 4 Nevmekan´ın daha müjdesini verdi. Türkmen şunları söyledi:

?Türkiye´nin örnekle gösterilen millet bahçesi olan Nakkaştepe Millet Bahçesi´nde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle, çocuklarımızı babalarıyla buluşturmanın ötesine geçtik. Belediyemizin en önemli projelerinden biri olan Nakkaştepe Millet Bahçesi´nin İstanbulluları bir araya getiren geniş ölçekli etkinlikler için ne kadar uygun bir atmosfer sunduğunu da gösterdik. Yeni yapacağımız projeler arasında yer alan 5 millet bahçesi, 4 farklı Nevmekan ile tüm İstanbulluları buluşturduğumuz etkinliklerimizi giderek genişleteceğiz. Sayın Binali Yıldırım öncülüğünde şehrimize kazandıracağımız yeni projelerimizle, Üsküdar´ı sadece İstanbulumuzun değil, Türkiye´nin kültür ve sanat merkezine dönüştüreceğiz.?

Hilmi Türkmen:

?Babalar, dünyaya gelen her çocuğun ilk kahramanı!?

Hilmi Türkmen, Babalar Günü etkinliğine ilişkin şu ifadelerde bulundu:

Çocukların gözlerinde kahraman olan babalar, onların en kıymetlileri aynı zamanda? Bugün gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin yılın ?En Baba Buluşması? olmasını, etkinliğimizin başrol oyuncusu olan Tebessüm Kahvesi´nin mimarı down sendromlu çocuklar, Engelsiz Yaşam Merkezi´nde eğitim gören engelli çocuklar ve Bilim Merkezi´ndeki dahi ve yaratıcı çocukların katılımıyla destekledik. Her koşulda hayata karşı dik durmayı ve mücadele etmeyi başaran çocuklarımıza, babalarıyla birlikte çok özel sürprizler yaşattık. Üsküdar Belediyesi Başkanı ve bir baba olarak bu etkinlik sayesinde onların yüzlerindeki gülümsemeye şahit olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Dünyaya gelen her çocuğun ilk kahramanı olan babaları, başlarından eksik olmasın.?



EMEKÇİLERLE OMUZ OMUZA 1 MAYIS KUTLAMASI

Sabri Şenel'den Türkistan Gezi Notları..

Sahaların Aranan Sempatik İsmi Ekrem Başkan Çalışmalarını Sürdürüyor

Gerçek Urfa Lezzetleri Çekmeköylü İle Buluştu

Çekmeköy AK Parti'den Engelli Bireylere Destek Devam Ediyor

Hanife Türkoğlu'na Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Başkan Taha Sarıcaoğlu Saha Çalışmalarını Hız Kemeden Sürdürüyor

DOĞAÇEV'DEN BASINA BRİFİNG

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 39 İlçe Sekterleri İle Toplandı

Osman Erkan: “Sosyal Aile Olun, Yalnızlık Sanal Bağımlılığı Tetikler”

Başkan Çerkez'den Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor

Sabri Şenel'den Türkistan Seyahati Notları..

Roman Ormanı Yarınlara Umut, Doğaya Nefes Olacak

Seyit Karakaya'dan Yeni Kitap Okuyucuyla Buluştu

Çekmeköy Belediyesi Beton Bank Üretimine Başladı

TÜM YEREL-SEN İSTANBUL 1 NO’LU ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Çekmeköy Çatalmeşe Emekli Kültür Evi’nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Muhtar Olmadan Muhtar Gibi Çalışıyor

Çekmeköy'de ‘Bilinçli Gençlik, Güvenli Gelecek’ Eğitimi

Şehit Babasından Kaymakam Resul Çelik'e Ziyaret

Başkan Terlan Kaya Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor