• BIST 100

    17341,87%1,13
  • DOLAR

    45,89% 0,16
  • EURO

    53,41% -0,12
  • GRAM ALTIN

    6589,95% -1,45
  • Ç. ALTIN

    10546,88% -1,69

HACI BEKTAŞİ VELİ ANADOLU KÜLTÜR VAKFI ÇEKMEKÖY ŞUBESİNDEN MUHARREM İFTARI

HACI BEKTAŞİ VELİ ANADOLU KÜLTÜR VAKFI ÇEKMEKÖY ŞUBESİNDEN MUHARREM İFTARI

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Şubesi Kültür Merkezi'nde Muharrem ayı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. CHP Çekmeköy Önceki dönem ilçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, bir önceki dönem (2014- 2019) Çekmeköy Belediye meclis üyesi Yusuf Pol

HACI BEKTAŞİ VELİ ANADOLU KÜLTÜR VAKFI ÇEKMEKÖY ŞUBESİNDEN MUHARREM İFTARI                                                                      

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Şubesi Kültür Merkezi'nde Muharrem ayı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. CHP Çekmeköy Önceki dönem ilçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, bir önceki dönem (2014- 2019) Çekmeköy Belediye meclis üyesi Yusuf Polat ve Cemil Özdemir’in ortaklaşa düzenledikleri programa Tokat- Kınık Belediye Başkanı Güven Aslan’da katıldı.                                                      

Ayrıca programa CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cahit Barutçu, Çekmeköy Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Keleş ve Eşi, Ulus Pazarı Esnaf kooperatifi (UPEK) Başkanı Bülent Reisoğlu, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Sertif Yılmaz, CHP Çekmeköy İlçe yöneticileri, eski ve yeni meclis üyeleri ve çok sayıda Alevi vatandaş katıldı.

PROGRAMDAN KARDEŞLİK MESAJLARI

Yusuf Polat kardeşlik ve dostluk mesajları verdi. ‘’Muharrem ayı'nın 5'inci gününde matem orucu tutan canlarımızla oruç açma lokmamızı paylaştık’’ diyen Yusuf Polat, bu iftarımız CHP Çekmeköy ilçe tabanında, birlik ve dirlik adına çok olumlu karşılanmıştır’’ dedi.
Yusuf Polat; ‘’Muharrem orucu, Kerbela' da şehit edilenler ve Hz. Hüseyin adına, on iki gün boyunca özellikle Alevi vatandaşlarımız tarafından tutulan saygı, anma ve matem orucudur. Aslında ta öteden biri tutulan matem orucu, son yıllarda sadece Alevi- Bektaşi değil, toplumun her kesiminden inançlı vatandaşlarımız tarafından da tutulmaktadır. Sessiz sedasız tutulan bir oruçtur. İftar sofralarımız oldukça mütevazidir. Burada abimiz Mehmet Yıldız’ ın başkanlığını yaptığı Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Cem evinde her yıl elimizden geldiğince lokmalarımızı, canlarımızla paylaşıp, birlikte oruç açıyoruz. Güzel şeyler bunlar. Çatısı altında olduğumuz bu cem evi yıllardır bu inşaatı bitirmek için büyük gayretler sarf ediyorlar. Bizler bu cem evine sahip çıkmalıyız. Ve bu inşaat artık bir an önce bitmeli ve tam faaliyete geçmelidir’’ dedi.
“Artık birlik ve dirlik içinde olmalıyız’’ 
Hünkâr Hacı Bektaşi Veli; “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” demiştir. Felsefemiz bu olmalı, diyen Yusuf Polat, “Ama her travma, devamında büyük bir başarı hikayesinin habercisidir. Bundan sonra hepimiz büyük bir siyasi olgunlukla, kardeşlik ve sevgi hukuku ile birbirimizi kırmadan, incitmeden bir mücadele vereceğiz. Vermek zorundayız’’ dedi.



BAŞKAN İSMET YILDIRIM, BAYRAMLAŞMA VE FETİH KUTLAMA PROGRAMI’NA KATILDI

ÜMRANİYE’DE KURBANLIK KESİMLERİ HİJYENİK ŞARTLARDA YAPILDI

ÇEKMEKÖY’DE BAYRAM MESAİSİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Misiad Üsküdar Ailesi'nden Kurban Bağışı

Başkan Sırmacı Kurban Bağışını Kızılay'a Yaptı

Başkan Çerkez Kurban Bağışını Kızılay'a Yaptı

Esat Kalay'dan Bayram Öncesi Vatandaşlara Ziyaret

Çekmeköy Belediyesi Bayram Öncesi İbadethaneleri Temizledi

ÇEKMEKÖY AK PARTİ'DEN VATANDAŞLARA BAYRAM ÖNCESİ ZİYARET

Başkanı Hüseyin Çakmak’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Feyzullah Torlak Çoçuklara Milli Forma Hediye Etti

Başkan Torlak Demokrasi Caddesi'nde Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başkan Yalçınkaya Tezgah Başına Geçerek Döner Yaptı

Çekmeköy Belediyesi Bayramda Mezar Ziyaretleri İçin Arçaç Tahsis Etti

Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Yolda

Serkan Çelikel'den Emniyet Müdürü Şen'e Sivas Hatırası İsimlik

Sivas Vadi Federasyonu'ndan Öğerencilere Bayram Harçlığı

Başkan Çerkez Personelle Bayramlaştı

Ahmet ziyauddin Gümüşhanevi Hazretleri Güyad tarafından Anıldı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatından İlçeler Arası Veleybol Turnuvası

ÜMRANİYE’DE 19 MAYIS BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI