• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, ÖMERLİ SPORCU KAMP VE EĞİTİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, ÖMERLİ SPORCU KAMP VE EĞİTİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çekmeköy Belediyesi tarafından yapılan Ömerli Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Bak, daha sonra ilçede hizmet veren spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, ÖMERLİ SPORCU KAMP VE EĞİTİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çekmeköy Belediyesi tarafından yapılan Ömerli Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Bak, daha sonra ilçede hizmet veren spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Çekmeköy Belediyesi tarafından Ömerli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ömerli Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış programına; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, İstanbul Gençlik Ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, ilçedeki amatör spor kulüpleri temsilcileri  ve sporcular ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Aşkın Bak; FİFA standartlarında yapılan futbol sahası, 1500 kişi kapasiteli tribünü, basketbol ve halı sahası, tenis kortu, konaklama için 40 kişilik otel odası, cafeterya, yemekhane ve çeşitli hizmet odalarının bulunduğu spor tesisini gezerek incelemelerde bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın ev sahibi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptığı selamlama konuşmasında “Açılışını yapacağımız bu tesislerde öncelikle bakanlığımızın çok emeği var. Rabbim sizlerden razı olsun. Bu ülkeyi 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emeği var Allah razı olsun. Çekmeköy'de inşa edilen spor komplekslerinde yılda 85 bin kardeşimiz faydalanıyor.

Neredeyse her mahallesinde halı sahaları,  bölgesel havuzları olan bir Çekmeköy’ümüz var. Dr. Kadir Topbaş Kapalı Yüzme Havuzlu Spor Kompleksimiz var. Orada da bakanlığımızın emeği çok büyük. Bizler buraları omuz omuza ortaklaşa yapıyoruz. Bir kısmını Bakanlığımız bir kısmını da Çekmeköy Belediyesi olarak bizler karşılayarak bu tesisleri hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Bakanlığımızla işbirliği ve uyum için Çekmeköy Belediyesi olarak şehrimize hizmet vermeye devam edeceğiz inşallah" dedi.

 

Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; “Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi 40 tane sporcunun kamp yapabileceği, müsabakaların düzenleneceği UEFA standartlarında bir tesis var. Halı sahaları, kapalı salonları var. Bu tesisler bu bölgenin gençlerine hayırlı uğurlu olsun.Ben başkana ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tesisler herkes için yapılıyor. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile başkanımızın da bahsettiği gibi her mahallede bir havuz var. Kardeşlerimiz yüzme öğreniyor. Türkiye genelinde yapılan bu çalışmalarla yaklaşık 10 milyona yakın gencimiz yüzme öğrendi. Başkanımız bizden havuz istedi. Çekmeköy'e havuz feda olsun" dedi.

Bakan Aşkın Bak daha sonra Çekmeköy Belediyesi’ne ait; Dr. Kadir Topbaş Spor Kompleksi ile Celal Erdoğan Spor Tesisini de ziyaret etti. Spor tesislerinde incelemelerde bulunan Bakan Bak, tesiste spor yapan ve eğitim alan vatandaşlar ile sohbet etti.



MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ