• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Nasıl Bir Başkan” söyleşisinde gençler sorularını sordu Başkan Ahmet Poyraz’da soruları samimiyetle cevapladı.

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI
Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Nasıl Bir Başkan” söyleşisinde gençler sorularını sordu Başkan Ahmet Poyraz’da soruları samimiyetle cevapladı. Zamanının büyük bir bölümünü ev ve esnaf ziyaretlerinde halkla iç içe geçiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylü gençler tarafından organize edilen “Nasıl Bir Başkan” söyleşisine katıldı. Gazeteci ve dijital içerik üretici Aysu Mola’nın moderatörlüğünde gerçekleşen programa Çekmeköylü gençler yoğun ilgi gösterdi. Başkan Poyraz gençlerden; kütüphaneler, imar, kentsel dönüşüm, toplanma alanları, sokak hayvanları, meydan ve ulaşım konularında gelen sorulara samimiyetle cevap verdi. Başkan Poyraz’ın verdiği cevaplar ve sergilediği samimi tutum gençler tarafından alkışlarla karışılandı. Program sonunda moderatör Aysu Mola’nın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili yaşadığı bir anınız varsa anlatır mısınız? sorusununu cevaplayan Başkan Poyraz; “ Bir gece geç vakitte kızım baba baba diye evinden içinde heyecanla bana seslendi, gecenin o vakti tabi bir şey mi oldu diye telaşlanıp kalkıp baktım. Kızım; baba Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan telefonda deyince şaşırdım. Beni değil de neden kızımı aradı diye. Meğer telefonumuz o gece sessiz de olduğu için aramasını duymamışım. O gece de Başbakanımız kendisine gelen mektupları okuyormuş. Merkez Mahallemizden bir teyzemiz, annemiz mektup yazmış ve meramını dile getirmiş. Telefonda dedi ki Ahmet bu mahallede böyle bir teyzemiz var, sabah onu ziyaret edip sorununu çözüme kavuşturup güne öyle bismillah diyeceksin. Düşünün ki o dönemin Başbakanı gecenin bir vakti kendine gelen mektupları okuyup çözümü için çalışıyor. Allah ömrünü uzun etsin dualarımız hep kendisiyle” dedi.
Salonda bulunanlar süpriz !
Başkan Poyraz’ın anısını anlatmasının hemen ardından Moderatör Aysu Mola’nın Cumhurbaşkanımızdan size bir mesaj dinleteceğiz demesiyle salonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesi yankılandı. O esnada gençlerin yakından tanıdığı ve sosyal mecralarda Recep Tayyip Erdoğan’ın sesiyle yaptığı videolarla tanınan Muhammed Nur Nahya sahneye çıktı. Başkan Poyraz’ın ve salonda bulunan misafirlerin şaşkınlıklarını gizleyemedi. Muhammed Nur Nahya Cumhurbaşkanın sesiyle hitabetine devam etti. Gençlerin keyifli anlar yaşadığı söyleşinin finalinde ise kapanışı Muhammed Nur Nahya Cumhurbaşkanın sesiyle yaptı.



İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu