• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

DUDULLUSPOR KULÜBÜ OYUNCU VE KULÜP ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

DUDULLUSPOR KULÜBÜ OYUNCU VE KULÜP ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Dudulluspor Kulübü sporcu ve kulüp üyeleri ile iftar programında bir araya geldi.

DUDULLUSPOR KULÜBÜ OYUNCU VE KULÜP ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Dudulluspor Kulübü sporcu ve kulüp üyeleri ile iftar programında bir araya geldi.

Ümraniye Kasr-ı Lena Balo Salonları´nda düzenlenen Dudulluspor iftar programına Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Terzi, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, mahalle muhtarları, Dudulluspor eski yöneticileri, Dudulluspor Bay-Bayan Alt Yapı Kadroları ve A Takımları katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, ??Bizi yalnız bırakmadınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beklediğimizin üzerinde bir katılımla bu iftarımızı yapıyoruz. Öncelikle kulübümüze maddi ve manevi katkıda bulunanlara şükranlarımı sunuyorum. Uzun zamandan beri aramızda görev yapan, aramızdan ayrılan Orhan amcamızdan, Sezgin ağabeyimize, şoförümüz Ekrem beye, malzemecimiz Tamer amcaya, bir menfur saldırıda hayatını kaybeden hocamız Murat Karakuş´a, uzun yıllar A Takımımızda hocalık yapan bu sene kaybettiğimiz Zafer Altun hocamıza da bu vesileyle rahmet diliyorum.´´ Dedi.

??İSTANBUL´DAKİ 660 AMATÖR SPOR KULÜBÜNÜN İÇİNDE İLK 10 GİRDİK"

Yazlı, ?Her sezon olduğu gibi bu sezon da Dudulluspor olarak başarılı bir sezon geçirdik. Ülkemizde erkek ve kadın olmak üzere futbolda toplam 14 tane kategori var. Türkiye´de 14 ayrı kategoride mücadele eden tek takım Dudulluspor´dur. Dudulluspor, bütün liglere katılan tek takımdır. Bunu Futbol Federasyonu da tescil ediyor. Kulübümüzde bu çalışmaları yaparken tam zamanlı olarak 5 tane antrenör görev yapıyor. Önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon A Takımımız Süper Amatör Lig´de mücadele ederek sezonu 3. olarak tamamladı. Minik kategorilerde yeni sporcular yetiştirme çabalarımız spor okullarıyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Kadınlarda ise 3. Lig´de mücadele eden Bayan A Takımımız inşallah 2. Lig´e çıkıyor. 4 takımdan 3 tanesi çıkacak ilk 4 takım arasına girdi. Yine hem Genç Kızlarımız ve Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonası´nda derece yaptılar. Bu sayede Milli Takımımıza da 5 tane oyuncu göndermiş olduk. Minik Kız Takımımız da 3 kez üst üste İstanbul Şampiyonu oldu. Ayrıca benim de oynadığım Veteranlar Takımı var, bu sene Antalya´da Türkiye Şampiyonu olamadık ama ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Çekmeköy´ü yendik 2. olduk. Spor okulumuzda özverili çalışmalarımız neticesinde birçok sporcu kazandırdık. İstanbul´daki 660 Amatör Spor Kulübünün içinde ilk 10 giren takımıyız. Yönetim olarak fiziksel altyapı belirli bir seviyeye getirmiş durumdayız. Bununla ilgili belediyemizin büyük katkıları var. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi de yeni belediye başkanımızla birlikte tamamlayacağız. Bu dönem stadımızı reklamlarıyla güzelleştiren bütün sponsorlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, stadın güzel gözükmesinin bir nedeni de o güzel reklam tabelalarıdır. Dudullu´nun en çok bilinen markası olan Modoko´muzu Türkiye´nin her yerinde temsil etmeye çalışıyoruz. Ayrıca Vakıfbank´a da buradan teşekkür ediyoruz." dedi.

İftar programında konuşan Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Dudullu´da gençlerin özellikle sporda büyük bir başarı gösterdiğini vurgu yaptı. Dervişoğlu, ??Gençlerimizin gösterdiği başarılar çok önemlidir. Dudulluspor, gençlerimize eğilerek, gençlik ve gençlerimizin korunması yönünde gençleri sportif faaliyetlere yönlendirilmesinde büyük bir gayret ve başarı gösteriyor. 2023 Eğitim Vizyonu´nda da aynen böyle diyor; gençlerimizin okul eğitiminin yanında sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerekiyor. Gençlerimizin kendini yetiştirmesi hem bedensel hem de zihinsel olarak başarı göstermesi geleceğimiz için çok önemlidir. Bu vesileyle tekrar bu sofrada toplanan bu güzide davetlileri tebrik ediyorum. Allah niyetlerimizi, ibadetlerimizi kabul eylesin. Gençlerimiz doğru ve güzel bir yolda, başlarında çok değerli kulüp yöneticileri var hem onlar hem gençlerimiz gayret gösteriyor." dedi.



ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi