• BIST 100

    10279,98%0,03
  • DOLAR

    32,31% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2408,92% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21

DEVA ÜMRANİYE YEREL BASINLA BULUŞTU

DEVA ÜMRANİYE YEREL BASINLA BULUŞTU

Deva Partisi Ümraniye ilçe Başkanlığı Basın ve Tanıtım Başkan Yardımcılığı tarafından organize edilen Basınla Buluşma programı Deva Partisi Ümraniye ilçe Binasında gerçekleştirildi.

DEVA ÜMRANİYE YEREL BASINLA BULUŞTU   

Deva Partisi Ümraniye ilçe Başkanlığı Basın ve Tanıtım Başkan Yardımcılığı tarafından organize edilen Basınla Buluşma programı Deva Partisi Ümraniye ilçe Binasında gerçekleştirildi.     

Kahvaltılı basın buluşmasına Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, Kurumsal İletişim Başkanı Serkan Süslü ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Ümraniye Deva Partisi Kurumsal iletişim Başkanı Serkan Süslü'den sonra ilçe Başkanı Mimar Hasan Keleş açıklamalarda bulundu.                                 

Başkan Keleş açıklamasında; "Öncelikle basınla istişare ve faaliyetleri değerlendirme toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Biz 24 Kasım 2021'de kurucu ilçe Başkanı olarak atanmamızın ardından 30 Mart 2022 tarihi itibari ile kongremizi yaparak seçilmiş yönetimle işe koyulduk. Partimizin politikaları ve Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın direktifleri doğrultusunda partimizi ve vizyonumuzu halkımızla tanıştırma ve buluşturma faaliyetlerimiz aralıksız sürdü ve sürmeye de devam edecektir. Biz yeni kurulan bir parti olmanın yanında yeni bir teşkilatız. Teşkilat yapılandırmamızı hızlı bir şekilde devam ettirirken, bir yandan da çeşitli etkinliklerle saha ve sokak çalışmalarını sürdürdük. Ümraniye'nin imar, trafik ve alt yapı gibi ana sorunları üzerinde de ne yapılabilir ve çözümü konusunda ekip olarak çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Biz siyasetin kavga ile değil nezaket ölçüleri içerisinde istişare ile çözüleceğine inanan ve bu vizyonla çalışan bir partiyiz. Bu bakımdan da çalışmalarımıza ilçemizdeki siyasi partileri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk ve bu konuda da olumlu izlenimler elde ettik ve bu konudaki ziyaretlerimizi de aralıksız sürdüreceğiz. Ortak akıl ve istişare kültürünü yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Saha çalışmalarımızda halkın bize gösterdiği teveccühün yansımalarını hep birlikte sandıkta göreceğiz" dedi.                                         

Gazetecilerin sorularını da cevap veren Başkan Keleş, "sizlerle bu tür istişari toplantıları daha sık yapacağız" şeklinde konuştu.                                   

Kurumsal iletişim Başkanı Serkan Süslü ise bazı gazetecilerin sorularına cevap vererek, "sizlerin içinden gelen birisi olarak sizi ben daha iyi anlıyor ve sorunlarınızı da yakinen biliyorum. Birbirimize Umraniye için ne yapabiliriz hassasiyeti ile faydalı olacağımıza inanıyorum" dedi ve toplantıya katılan Doğuş Haber Erdal Yavuz,  Ümraniye Gündemi Kerim Öztürk ,
Metropol Gazetesi Mahmut Boydak,
Gazete Belediye ve merkezdenhaber.com Musa Has , İşte Vizyon Muhterem Yüksel, 
Etraf Gaztesi Zafer Yılmaz , Flashaber Gürhan Demirtaş ,Bizim Bölge Gazetesi Ümit Şener,Habermax Gazetesi Durmuş Acar,İstanbul Gündemi Edanur Aktürk ve  Yerel Gazete Kenan Baylan'a teşekkür ederek başarılar diledi.



HALK İSTEDİ BAŞKAN YAPTI! SOĞUKPINAR KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI KURULMAYACAK

Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ