• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

DEVA Partisi 1.Ümraniye Olağan İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

DEVA Partisi 1.Ümraniye Olağan İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Dün gerçekleştirilen Deva Partisi’nin İBB Atakent Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde 1. Olağan Ümraniye ilçe kongresi yapıldı.

DEVA Partisi 1.Ümraniye Olağan İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Haber: Gazete Belediye ve www.merkezdenhaber.com muhabirleri: Merve Ton ve Ahmet Barış Taştemir

Dün gerçekleştirilen Deva Partisi’nin İBB Atakent Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde 1. Olağan Ümraniye ilçe kongresi, saat 13:00’da yapılan açılışta ilk öncelikle Ümraniye ilçe teşkilatı kültür ve sanat birimi tarafından hazırlanan Anadolu türküleri dinletisi için Özgür Önal sahneye davet edildi. Müzik dinletisinin ardından sayın il başkanı , ilçe başkanı, yöneticiler, teşkilat mensupları, siyasi parti temsilcileri, basın mensuplari ve parti üyelerine hoşgeldiniz denildi. Divan üyeleri sahneye davet edildi. Kongreyi yönetmesi için söz divan başkanı avukat Fatih Mehmet Tercan’a devredildi. Toplumsal sorunlara kadın cinayetlerine, geçim sıkıntılarına değinildi.


"Ülkenin refahı için canla başla çalışmaktayız"


Genel başkan Ali Babacan tarafından kurulan deva partisinin barışı sevgi ve saygıyı desteklediği, adaleti benimsediği söylendi. Divan adına tüm partililer selamlandı.
Sonrasında 1 dakikalık saygı duruşu akabinde istiklal marşı okundu.
İlçenin faaliyet raporu okunmak üzere ilçe teşkilat başkanı başkan yardımcısı Mehmet Muaz Uzun kürsüye davet edildi. Gelen vatandaşları selamladı.
Ümraniye’deki bulunan vatandaşlarla demografik yapısı incelendi, genç yaşlı kadın nüfuslarına bakıldı, her görüşten ve inançtan vatandaşlarla irtibata geçildi, üye kayıtlari gerçekleştirildi. İnsanların düşüncelerini ve fikirlerini özgürce paylaşabilcekleri  Ümraniye ilçe teşkilatında görev alabilecek taslak listeler oluşturuldu. Genel merkez tarafından kurucu üyeleri onaylandı.  Deva partisi adına pazar kuruldu ve etkinlikler yapıldı. Esnaflar ziyaret edildi. Deva partisi olarak var olduğumuzu, Ümraniye ilçesinin geliştirilmesi ve kalkındırılması, Ümraniye halkının huzur ve güven içinde yaşaması sosyal ve kültürel isteklerinin ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda sivil toplum teşkilatları ile karşılıklı dayanışma içerisinde olunacağını, ihtiyaç duyulduğunda destek olunacağı paylaşıldı. Ümraniye ve komşu ilçelerle yerel basın için toplantılar gerçekleştirildi. Partinin tanınabilirliği için nasıl yol izlenmesi gerektiği konusunda fikir alışverişleri yapıldı. Özel ve dini önemli günler sosyal medyada anıldı. Yayınların takibi sağlandı. Esnafların iş yeri açılışına katılındı.

 

8 Mart Dünya Kadinlar Gününe, kadınların yaşamış olduğu zorluklara, uğramış olduğu şiddetler dile getirildi.


14 Mart Tıp Bayramı’nda Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan doktor ve hemşireler ziyaret edildi. Mimar Hasan Keleş konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. İzleyicileri saygıyla selamladı.Partinin kriterlerini dürüst olmak ve yaptığı işi hakikatli bir şekilde yapmak olduğunu söyledi. Bu kriterlere uygun oluşturulmuş yönetim kuruluyla birlikte çalışmalara başlandığını söyledi. Partiye katılma çağrısı yapıldı.Deva Partisinin İstanbul'daki başkanı Doktor Erhan Erol başkan konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi.
Deva Partisinin başarılı olacağına yürekten inandığını dile getirdi. Partinin asıl amacının Türkiye'yi güzel yarınlara hazırlamak olduğunu söyledi. Asıl hedefin partinin tanıtılması olduğunu söyledi. Yapılması gerekeni en uygun şekilde yaptıklarını söyledi.Plaketini vermek üzere il ve ilçe başkanları sahneye davet edildi.
Ekonomist Ömer Rıfat Gencay bey konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktı. Bu etkinlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kimse ötekileştirilmeden ve ayrıştırılmadan tüm vatandaşlarla yola çıktığını söyledi.
Ali Babacan görüntülü bir şekilde yayına katıldı. Ülkenin her yerine ziyarete gittiklerine, sorunların çözüme ulaştırılmaya çalıştıklarına değindi. Toplumun her kesimindeki insanın yaşamak isteyeceği hayatı yaşatmak için çalışacaklarını söyledi. En sonunda salona katılımları için teşekkür edildi.

 



MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ