• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Cumhuriyetin 96. yılında Sancaktepe'de 1000 “Cumhuriyet” fidanı toprakla buluştu

Cumhuriyetin 96. yılında Sancaktepe

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü nedeniyle Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi ilçede bulunan site sakinleri ile birlikte güzel bir işe imza atarak, Bağlar Mevkii’nde 1000 fidanı toprakla buluşturdu.

Cumhuriyetin 96. yılında Sancaktepe'de 1000 “Cumhuriyet” fidanı toprakla buluştu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü nedeniyle Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi ilçede bulunan site sakinleri ile birlikte güzel bir işe imza atarak, Bağlar Mevkii’nde 1000 fidanı toprakla buluşturdu.

29 Ekim Salı günü Paşaköy Bağlar Mevki’nde gerçekleşen etkinlikte 1000 fidan toprakla buluştu.Fidanlqarın dikildiği alana ise Cumhuriyet Ormanı adı verildi.Katılımın yoğun olduğu etkinliğe Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Av.Ümit Şahin, Yüksel Çelik, Kemal Ayyıldız, Ahmet Yılmaz, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Kent Konseyi Başkanı Hakan Çil, STK yöneticileri, muhtarlar, site sakinleri ve çok sayıda vatndaş katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av.Ümit Şahin yaptığı konuşmada Cumhuriyet’in kuruluşunun 96,kuruluş yıldönümünde böylesine anlamlı bir program düzenledikleri için Sancaktepe Kent Konseyi ve site yöneticilerine teşekkür ederek “ “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Anısına 96.yıla özel her siteye 96 fidan etkinliğimiz kapsamında toplam 1000 fidanı Sancaktepe Cumhuriyet Ormanı’nda toprakla buluşturacağız. Cumhuriyetimizin teminatı çocuklarımız gibi, büyüyen her fidanımız da Yükselen Türkiye’mizin simgesi olacaktır. Ülkesini kurtarmak için çabalamış bir milletin torunları olarak ülkeye sahip çıkmanın en iyi değerlerinden bir tanesi de ağaç dikmek olduğuna inanıyoruz. Bugün çok sevgili site sakinleri ve komşularımızda büyük bir heyecan içerisinde fidanları toprakla buluşturarak, hem kendi gelecekleri hem de kendilerinden sonra gelecek olan nesillere önemli bir miras bırakacaklarına canı gönülden inanıyorum. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum."şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, katılımcılar çocuklarla birlikte Cumhuriyet Bayramı'nın 96. Yıldönümü için 1000 adet "Cumhuriyet" fidanı dikti.



Çekmeköy Belediyesi'nden Alemdağ Mahallesi'ne Yeni Projeler

Sancaktepe AK Parti Vefa İftarında Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Çekmeköy MHP İftarına Yoğun Katılım

Üsküdarlılardan Yeni Hastane Müjdesine Teşekkür

Ormancı'dan Sevgi Yalçın'a Jest

Şerif Akdana Ramazan Mesaisine Devam Ediyor

Çekmeköy Saadet'ten 12 Mart Etkinliği

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı İftar Programı

AK Parti Teşkilatı'nın Sevilen İsmi Mustafa Ekşi'ye Yoğun Ziyaret

İstanbul DEVA'dan Geniş Katılımlı İftar Programı

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Üsküdar'da Büyük Buluşma

Başkan Çerkez Alemdağ 1877 Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Şerif Akdana "Çorum–İskilip–Tosya Yolu Projesi Hakkında Konuştu

Kadın Oda Başkanlarından Sürpriz Kadınlar Günü Kutlaması

Esat Kalay'ın Ramazan Mesaisi Aralıksız Devam Ediyor

Fatma Nur Çelik Öğretmen Çekmeköy'de Dualarla Anıldı

ÇEKSİAD’ın Geleneksel İftarında Renkli Görüntüler

Çekmeköy İYİ Parti'den Kadınlar Günü'ne Özel Anlamlı Kutlama

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Kadınlara Özel İftar Buluşması

İYİ Parti İstanbul Teşkilatından Büyük İftar Buluşması