• BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

ÇEKUT'UN TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

ÇEKUT

Çekmeköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ÇEKUT, ilçedeki okul, site ve mahallelerde Temel Afet Bilinci egitimleri ile vatandaşlara afet anında 72 saatin önemini anlatıyor.

ÇEKUT'UN TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ÇEKUT, ilçedeki okul, site ve mahallelerde Temel Afet Bilinci egitimleri ile vatandaşlara afet anında 72 saatin önemini anlatıyor.

Çekmeköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ÇEKUT’un eğitim ekipleri, Temel Afet Bilinci Egitimleri’ne basladi. ÇEKUT ekipleri, egitimlerle 7’den 70’e her yastan Çekmeköylü’nün afet öncesi ve sonrasinda yapilmasi gerekenler konusunda bilinçlendirilmesini hedefliyor. Ilk ve Orta dereceli okullar, liseler, siteler, fabrikalar gibi merkezlerde baslayan egitimlerde; deprem öncesi yapilmasi gerekenler, deprem sirasinda yapilmasi gerekenler, deprem sonrasinda yapilmasi gerekenler ve afetlerde ilk 72 saatin önemi gibi basliklar altinda hayat kurtaran bilgiler paylasiliyor. Sivil savunma uzmanlari tarafindan verilen egitimlerde, teorik ve uygulamali anlatimlarin yani sira videolu anlatimlara da yer veriliyor.  

Subat 2020’de baslayan egitimlerde Subat ayi içerisinde 1.376 kisiye afetlerin en az hasarla atlatilmasi için bilgilendirmeler yapildi. ÇEKUT yetkilileri,  okul ve sitelerde devam edecek egitimlerin, 0216 600 0 600 numarali telefondan talep edilmesi durumunda mahallelerde belirlenen yerlerde de verilebilecegini belirttiler.



İMAM VE DEDE DUASI EŞLİĞİNDE ÇEKMEKÖY’DE AŞURE BEREKETİ

BAŞKAN YILDIRIM, YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BOĞAZ TURU YAPTI

BAŞKAN YILDIRIM, HAC VAZİFESİNİ YERİNE GETİREN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR

SANATLA DOLU BİR YAZ: ÜMRANİYE’DE KARAKALEM KURSU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ÜMRANİYE BELEDİYESİ JUDO TAKIMI’NA AVRUPA KUPASI’NDAN 3 MADALYA

Başkan Gözükızıl'dan Eski Meclis Başkanı Şentop'a Ziyaret

AK Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Arzu Kepenek Terör Saldırıları ve Leman Dergisi'ni Gündeme Taşıdı

ÜMRANİYE’DE AŞURE KAZANLARI KAYNAMAYA BAŞLADI

Ümraniye'de Vatandaşlara Aşure İkramı

Kamuran Kafe Kahvaltı Çekmeköy Nişantepe'de Açıldı

Sabri Şenel’den İklim Yasası İle İlgili Açıklama

YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR

Ayyıldız Derneği Afrika’da İkram Sofraları Kuruyor

Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ASİAD Heyetinden Ziyaret

RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR

YUVAMIZ ÇEKMEKÖY’DE 2025-2026 EĞİTİM YILI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI

SEMANUR YÜKSEL AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

MESUT ÖZİL, TRABZON PARK’TAKİ SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ