• BIST 100

    14169,30%0,02
  • DOLAR

    42,82% 0,02
  • EURO

    50,64% 0,61
  • GRAM ALTIN

    6185,12% 1,24
  • Ç. ALTIN

    9975,22% 2,31

ÇEKMEKÖY’E YENİ CAMİ

ÇEKMEKÖY’E YENİ CAMİ

Çekmeköy Belediyesi hayırsever iş adamlarının destekleri ile ilçeye yeni bir ibadethane daha kazandırdı

ÇEKMEKÖY’E YENİ CAMİ

Çekmeköy Belediyesi hayırsever iş adamlarının destekleri ile ilçeye yeni bir ibadethane daha kazandırdı

Çekmeköy Belediyesi öncülüğünde hayırsever işadamlarının destekleriyle Sultançiftliği Mahallesi’nde ibadete açılan Emine Mustafa Miktat Ekşi Camii dualarla ibadete açıldı. Cuma Namazı öncesinde gerçekleşen açılışa Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz , Çekmeköy Müftüsü Ahmet Aktürkoğlu ve vatandaşlar katıldı. Cami Mustafa ve Miktat Ekşi kardeşler tarafından anneleri Emine Ekşi, babaları Mustafa Ekşi ve dedeleri Miktat Ekşi adına yaptırıldı.

Açılışta konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İlçemize yatırımlarımız devam ediyor. Bu ibadethanelerin yapımında gayret gösteren başta hayırsever işadamlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Emine Mustafa Miktat Ekşi Cami 1600 metrekare arsa içinde cami ve eklentileri ile birlikte 600 metrekare kapalı alana sahip. Kapalı mekanda yaklaşık 800 kişi, bahçesiyle birlikte toplamda 1200 kişi ibadet yapılabilecek kapasiteye sahip olan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.  Cami yapımında üzerinde bulunduğu arazinin yapısına uyumlu olacak şekilde iç ve dış kaplamalarda doğal taş ve ahşap kullanıldı.



Bahadır Yıldız'dan Anlamlı Ziyaret

ÇEKMEKÖY AK PARTİ YKM BAŞKANLIĞI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMUYOR

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Program

Sivas Vadi Fedarasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkiniik

Başkan Salim Çetinkaya'dan Muhtarlara özel İmzalı Cumhurbaşkanı Portresi

Başkan Çerkez'den Giyim Kursu'na Ziyaret

Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel: Biz Gönül Hırsızlığından Yanayız

Çekmeköy Kent Konseyi, AFAD'la Stretejik Toplantı Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi'nden Müzelere Gezi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Çeksiad'dan Gelenek Haline Gelen Çağ Kebap İkramı

Kaymakam Çelik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Sırmacı Öğrencilerin Yerli Malı Günü'ne Katıldı

ÜMRANİYE KORU PROJESİ İLE MODERN VE GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI YÜKSELİYOR

HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çekmeköy AK Parti'den Konya'ya Kültür Köprüsü

ÇEKMEKÖY’DEN TÜM YURDA ÖRNEK PROJE

Ayyıldız Derneği'nden Mobil Aşevi Hizmeti

Başkan Çerkez Park'ta Spor Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Esat Kalay Ünalan Mahallesi'nde Hasta Ziyareti Gerçekleştirdi

YEŞİLAY'DAN TÜTÜN BAĞIMLILIĞINA KARŞI ACİL EYLEM ÇAĞRISI “BİZE BAŞVURAN ALTI DANIŞANIMIZDAN BEŞİNE SİGARAYI BIRAKTIRIYORUZ”