• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Çekmeköy Belediyesi Bir Günde Üç Açılış Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi Bir Günde Üç Açılış Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi Soğukpınar Mahallesi’nde bulunan Taşdelen Metro Taksi Durağı ve Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Beşyıldız Taksi Durağı ile Çamlık Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkının açılışlarını gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi Bir Günde Üç Açılış Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi Soğukpınar Mahallesi’nde bulunan Taşdelen Metro Taksi Durağı ve Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Beşyıldız Taksi Durağı ile Çamlık Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkının açılışlarını gerçekleştirdi.

Çocukların ve mahallelinin talebi doğrultusunda parkı yenileyen Çekmeköy Belediyesi taksici esnafının Çekmeköy halkı için en iyi ortamda çalışabilmesi amacıyla da ilçenin farklı noktalarında bulunan toplam 10 taksi durağı yenilenmekte.

Soğukpınar Mahallesi’nde bulunan Taşdelen Metro Taksi Durağı ve Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Beşyıldız Taksi Durağı'nın açılışları 25 Kasım 2022 tarihinde Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, taksici esnafı, muhtarlar ve Çekmeköylülerin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert bu hizmetleri Çekmeköy’e kazandıran Ahmet Poyraz’a şahsı ve esnaflar adına teşekkür etti.

“Çekmeköy Belediyesi Bu Hizmeti ile İstanbul’da Tek, Örnek Belediye”

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu programda yaptığı konuşmada, Çekmeköy Belediyesi’nin taksi duraklarını yeniden inşa etme hizmetinin tüm İstanbul belediyelerine örnek olduğunu, diğer belediyelerden de destek istediğini söyledi. Çekmeköy Belediyesi’nin bu hizmeti için Başkan Ahmet Poyraz’ın 1 kuruş para almadığını söyleyen Başkan Aksu, “Bize bu imkanları, hizmet ve barınma alanlarımızı inşa eden Başkan Ahmet Poyraz ve ekibine müteşekkiriz, teşekkür ediyoruz, Sayın Başkanımızdan taksici esnafımız çok memnun” dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan konuşmasında "Biz, 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydası olandır' diyen bir medeniyetin temsilcisi olarak Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz'ın yaptığı bu güzel hizmetlerin her zaman arkasındayız, esnafımıza hayırlı olsun" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, programda yaptığı konuşmada “Çekmeköy Belediyesi her zaman olduğu gibi yine ilklerin öncüsü. Belediye Başkanımız ve ekibine hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy’ün her kesimine hizmet için çabaladıklarını söyleyerek Çekmeköy sokaklarında her gün 10 kilometre yürüdüğünü ifade etti. Başkan Poyraz, "Rabbim burada çalışan tüm taksici kardeşlerime helal kazanç nasip etsin, yenilenen duraklarımız hayırlı olsun" dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy'e ilk geldiğimde ziyaret ettiğim taksi duraklarının bazılarının taleplerini dinlemiştim bu konuda yerinde tespit ve anında müdahale eden Sayın Başkanımız benden önce duymuş olmalı ki Çekmeköy'de 10 taksi durağını yenileme çalışmasına başladı. Ben Çekmeköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Poyraz'a parklarımızı çocuklarımızın, vatandaşlarımızın rahat edeceği şekilde yenilemesi ve ulaşım sisteminin en küçük birimi olan taksi esnafı kardeşlerimize sunduğu bu imkanlardan dolayı şahsım adına, mahalleli adına şükranlarımı ifade ediyorum. Aynı şekilde planlanmadan son çivisine kadar bu çalışmaları takip eden Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Şahmettin Yüksel ve personelimize de teşekkür ediyorum" dedi.



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti