• BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00

Çekmeköy Ak Parti 'Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Çekmeköy Ak Parti

Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tayyip Tuna ilçe merkezinde yerel basın mensupları ile buluşarak Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Çekmeköy Ak Parti 'Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Ak Parti Çekmeköy Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tayyip Tuna ilçe merkezinde yerel basın mensupları ile buluşarak Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Programda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Akın İlhan, “Yoğun bir çalışma temposundan dolayı bugün sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve hepinizin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Pandemiye rağmen hiç sahadan çekilmediklerini belirten Başkan İlhan, “Gerek yönetimimiz gerek mahalle başkanlarımız ve gerekse milletvekillerimiz ile sürekli sahadayız. Bu sahada olmamız bazılarının erken seçim mi var? Beklentisi ne yazık ki boşa. Seçimler 2023 yılında olacaktır. Biz seçim için değil her an her zaman sahadayız. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Vatandaşlarla gönül birliği içindeyiz. Onların sorunlarını dinleyip çözüm için gerekli mercilere ulaştırıyoruz. Çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız. Seçmen listelerini güncelledik ve bize oy versin veya vermesin herkesle iletişim kuracağız. Şu an için 44 bin olan üye sayımızı elli binlere ulaştırtacağız. Halkımızın sahada bize göstermiş olduğu teveccüh bizi çok umutlandırıyor. İnşallah 2024’te de İstanbul emanetini tekrar geriye alacağız.” Dedi.

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise yaptığı konuşmada, “İl Başkanlığımızın bize verdiği ilçe sorumluğu görevlerimiz gereği her ilçenin sorumlu vekilleri olarak, bizlerde devamlı sahadayız ve vatandaşlarımızın şikayetleri ile ilgili gerekeni yapmak üzere çalışıyoruz. Çünkü, ‘bizim için her şikâyet bir fırsattır’ diyerek, vatandaşlarımızın dertleri ile ilgileniyoruz. Çünkü halkı ile bağ kuramayan başarılı olamaz. Pandemi iki yıla yakındır hem bizleri sevdiklerimizden ayrı koydu ve hem de ekonomik birtakım sıkıntılara maruz bıraktı. Fakat en iyi tedbirlerle hafif atlattık. İnşallah önümüzdeki günler daha güzel olacaktır.” Dedi.

Gazetecilerin çeşitli sorularına da cevap veren Boyraz, gazeteciler gününün anlamına özel olarak ay yıldızlı bir rozet hediye takdim ettiler. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.



BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!