• BIST 100

    14991,40%0,51
  • DOLAR

    43,14% 0,10
  • EURO

    50,34% 0,08
  • GRAM ALTIN

    6377,90% 0,18
  • Ç. ALTIN

    10268,60% 0,00

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ PROF. DR. FUAT SEZGİN ULUSLARARASI BİLİM OLİMPİYATLARI´NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ PROF. DR. FUAT SEZGİN ULUSLARARASI BİLİM OLİMPİYATLARI´NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Çekmeköy Belediyesi´nin 30 Haziran 2018 yılında ebediyete intikal eden rahmetli Prof. Dr. Fuat Sezgin adına düzenlediği Prof. Dr. Fuat Sezgin Uluslararası Bilim Olimpiyatlar´ında kazanan öğrenciler ödüllerini aldılar.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ PROF. DR. FUAT SEZGİN ULUSLARARASI BİLİM OLİMPİYATLARI´NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Çekmeköy Belediyesi´nin 30 Haziran 2018 yılında ebediyete intikal eden rahmetli Prof. Dr. Fuat Sezgin adına düzenlediği Prof. Dr. Fuat Sezgin Uluslararası Bilim Olimpiyatlar´ında kazanan öğrenciler ödüllerini aldılar. 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın ev sahipliğinde Maltepe Marma Otel´de gerçekleşen final gecesinde, Uluslararası Bilim Olimpiyatları´nda dereceye giren projeler açıklandı. Final programına Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Vekili Prof. Dr. Betül Çotuksöken, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) Mütevelli Heyeti Başkanı Mecit Çetinkaya, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş,  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, jüri üyeleri ve  çok sayıda davetli katıldı.

Final programında Araştırma, Teknoloji ve Enerji Verimliliği adı altındaki 3 kategorinin birincilerine 10 bin TL, ikincilerine 5 bin TL, üçüncülere 3 bin TL ve mansiyon alan öğrencilere ise 2 Bin TL ödül verildi. Enerji Kategorisinde Taylan Tugay Cevahir Ve Naim Ege Yıldız; Manyetik Alanın Yarattığı Elektron Zayıflığından Yararlanılarak Tasarruflu Enerji Üretimi ve Nikel Teknolojisi ile birincilik kazanırken, Araştırma Kategorisinde Emre Tunalı; Onlara Kucak Aç:Sokak Hayvanlarını İzleme,Bakımını Yapma Ve Besleme Mobil Uygulaması ile, Deniz Mert Kara ve Hamdi Yağız Kamaç ise Karbon Kuantum Nokta-Manyetit Nanoparçacık Nanokompozitlerin Üretimi Ve Manyetik Yüzeylerde Yapı Kusuru Dedektörü Olarak Kullanımı projeleri ile Teknoloji Kategorisinde birincilik kazandı.

 

Öğrenciler ödüllerini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve protokol üyelerinden aldılar.

 

Başkan Poyaz ; Dr Numan Sabit Çetin, Prof. Dr. Nihat Akkuş, Prof. Dr. İdris Adnan Gümüş, Prof. Dr. Hamit Topuz, Doç. Dr. Nurettin Yiyit, Doç. Dr. Gökhan Aydemir, Doç Dr. Murat Hüdaverdi, Yrd. Doç. Dr. Melike Karakaya ve   Dr. Hasan Gökçeoğlu gibi isimlerden oluşan jüri heyetine teşekkür plaketi taktim etti. Plaketi jüri adına Dr. Numan Sabit Çetin aldı.



Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

EntaCars'dan Gazetecilere Sürpriz Kutlama

Çeksiad Bu Yılda Gazetecileri Unutmadı

Çekmeköy AK Parti'den 10 Ocak Buluşması

Kaymakam Çelik'e İstanbul Valisi'nden Başarı Belgesi

Başkan Nezih Mert Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Çerkez'den Soğuk Havada Sıcak İkram!

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDE KAR NÖBETİ

GÜYAD 17. GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy Kültür ve Sanatın Adresi Oldu

İl Afet Risk Azaltma Planları (İRAP) Toplantısı Çekmeköy'de Yapıldı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi Açılış Yemeği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Spor Odaklı Yaşam Kültürü Çekmeköy’de Yaygınlaşıyor

AK Parti İstanbul Teşkilatından Geniş Kapsamlı Gazeteciler Kutlaması

Çekmeköy Esnaf Derneği'nden Gazeteciler Günü Kutlaması

Ümraniye Esnaf Vakfı'dan Mehmet Özdil'e Yalanlama

Başkan Çerkez'den 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlaması

Medivia Sağlık Kuruluşu'ndan Gazeteciler Günü Kutlaması

TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN EL SANATLARINA DESTEK: AMİGURUMİ EĞİTİMİ