• BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

BEYHUDER´DE YENİ DÖNEM

BEYHUDER´DE YENİ DÖNEM

Kısa adı BEYHUDER olan Beyşehir-Hüyük-Derebucak Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimi belirledi.

Kısa adı BEYHUDER olan Beyşehir-Hüyük-Derebucak Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimi belirledi.

Şükrü Karagül´ün güven tazelediği genel kurulda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Şükrü Karagül bugüne kadar olan faaliyetlerini anlatarak yeni dönemde daha fazla çalışarak daha fazla hemşeriye ulaşmayı amaçladıklarını belirtti.

Karagül konuşmasında; ?Misyonumuz, İstanbul´da yaşayan Beyşehir, Hüyük ve Derebucaklı hemşerilerimiz için bir merkez olarak hemşerilerimiz arasındaki iletişimi, dayanışmayı artırarak hemşerilerimiz arasında bir köprü vazifesi yaparak hemşerilerimizi birleştirmek ve kaynaştırmak. Bunları yaparken sosyal faydayı ve kamu yararını gözeterek, hemşerilerimizin de faydasına olacak iş hayatı, eğitim hayatı ve sosyal hayat konularında yardımcı olmak güçlü bir gelir yapısı ile sürekli büyüyerek İstanbul´da her hangi bir üniversite yada fen lisesini kazanmış öğrenci hemşerilerimize gerek maddi yardımda bulunarak gerekse yurt ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime destek vermek? dedi.

?Göreve seçildiğimiz 15 Haziran 2014 tarihinden bugüne kadarki faaliyetlerimizden bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyoruz? diyen Başkan Karagül, ?Bölgemizden İstanbul´da üniversite kazanmış ihtiyaç sahibi gençlerimize burs vermekteyiz. Geleneksel olarak her yıl iftar programı düzenlemekteyiz. Periyodik olarak geniş katılımlı hemşeri buluşmalarını organize ediyoruz. İş adamı, bürokrat, akademisyen ve hemşerilerimize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bölgemizdeki yetkili yerel yöneticileri İstanbul´daki iş adamlarımızla tanışma ve yatırımlarla ilgili proje toplantısı düzenledik. Bursiyer öğrencilerimizle öğrenci kurulları oluşturup dallarında uzman hemşerilerimizle butik ve geniş çaplı programlar organize ediyoruz. Öğrenci ve hemşerilerimize yönelik kültür turları düzenleyerek geşmişle gelecek arasındaki bağı canlı tutmaya gayret ediyoruz. Dernek olarak bölgemizi temsil eden İstanbul ve İstanbul dışı derneklere ziyaret yaparak istişarede bulunuyoruz. Staj ve iş bulma konularında öğrenci ve hemşerilerimize yardımcı oluyoruz. Yöresel lezzetlerimizi yaşatma adına tarhana, arabaşı ve buna benzer günler düzenliyoruz. Dernek merkezimizde bayramlaşma programları düzenliyoruz. Dernek merkezinde bayramlarımıza yönelik yemekli tanışma ve kaynaşma günleri düzenliyoruz. Bölgemizin yetiştirdiği tarihçilerimizle bölgemizin genel tarihini öğrenme amaçlı program yaptık. Dernek merkezimizde butik hemşeri tanışma ve kaynaşma programları düzenliyoruz. Küçük çapta aile kaynaşma piknikleri düzenliyoruz. Tıp ve Hukuk öğrencilerimize deneyim kazandırmak için dernek merkezimizde hastane ve adliyelerde dallarında uzman hemşerilerimizle buluşturarak tecrübe kazanmalarına yardımcı oluyoruz. Mezun olan bursiyer öğrencilerimizin mezuniyet törenlerine katılarak sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu faaliyetlerimizi gerçekleştirmede maddi ve manevi yanımızda yer alan kıymetli hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz? şeklinde konuştu.



Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın