• BIST 100

    14224,63%0,17
  • DOLAR

    42,72% 0,06
  • EURO

    50,06% -0,25
  • GRAM ALTIN

    5943,72% 0,59
  • Ç. ALTIN

    9522,21% 0,00

Başkan Yıldırım, Konsolosları Ağırladı

Başkan Yıldırım, Konsolosları Ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Dostlar Bahçesi’ projesini görüşmek üzere altı ülkenin konsolos ve temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, programa katılan ülkelerin temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Yıldırım, Konsolosları Ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Dostlar Bahçesi’ projesini görüşmek üzere altı ülkenin konsolos ve temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, programa katılan ülkelerin temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde iki hafta önce 11 ülkenin İstanbul Başkonsolosu ve temsilcileri ile bir araya gelerek Ümraniye’de hayata geçirilmesi planlanan ‘Dostlar Bahçesi’ projesini görüşen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez de 6 ülkenin konsolos ve temsilcileri ile bir araya geldi. Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra Hindistan İstanbul Başkonsolos Vekili Sarjay Kumar Bharadwaj, Rusya  İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Müsteşar Dmitry Endokimov, Karadağ İstanbul Başkonsolos Vekili Jelena Grbovic, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Alexandar Hristov, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Çağrı Kalfaoğlu ve Kazakistan İstanbul Başkonsolosluğu’ndan temsilciler katıldı. Toplantıda Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapılması planlanan ‘Dostlar Bahçesi’ projesi ele alınırken, konsoloslarla görüş alışverişinde bulunuldu.

Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, daha önce 11 ülkenin konsolosları ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, şimdi de altı ülkenin konsolosu ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pandemi sürecinde ülkeler arasındaki ilişkilerin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını belirten Başkan Yıldırım, ‘Dostlar Bahçesi’ projesi ile ülkeler arasındaki dostlukların daha da pekişeceğini vurguladı. Başkan Yıldırım programın ardından konuklara Ümraniye Millet Bahçesi’ni gezdirdi.



Çekmeköy Belediyesi'nden Müzelere Gezi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Çeksiad'dan Gelenek Haline Gelen Çağ Kebap İkramı

Kaymakam Çelik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Sırmacı Öğrencilerin Yerli Malı Günü'ne Katıldı

ÜMRANİYE KORU PROJESİ İLE MODERN VE GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI YÜKSELİYOR

HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çekmeköy'den Konya'ya Kültür Köprüsü

ÇEKMEKÖY’DEN TÜM YURDA ÖRNEK PROJE

Ayyıldız Derneği'nden Mobil Aşevi Hizmeti

Başkan Çerkez Park'ta Spor Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Esat Kalay Ünalan Mahallesi'nde Hasta Ziyareti Gerçekleştirdi

YEŞİLAY'DAN TÜTÜN BAĞIMLILIĞINA KARŞI ACİL EYLEM ÇAĞRISI “BİZE BAŞVURAN ALTI DANIŞANIMIZDAN BEŞİNE SİGARAYI BIRAKTIRIYORUZ”

İstanbul Kızılay Merkez Şubesi'ne 2 Ödül Birden

TÜRK KIZILAY’IN İYİLİK GEMİSİ YARDIMLARI GAZZE’DE SICAK YEMEK DAĞITIMI GÜNLÜK 35 BİNE YÜKSELDİ

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI

ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ

Başkan Orhan Çerkez Cemevi'nde Kütüphane Açtı

ÜMRANİYE’DE TOPRAK SANATLA BULUŞUYOR

ÜMRANİYELİ GENÇLER HAVACILIKLA BULUŞTU: KARİYER YOLCULUKLARINA YENİ BİR UFUK

SOSYAL HAYATA KATILIMI GÜÇLENDİREN YENİ BİR YAŞAM ALANI: ASUDE ENGELSİZ YAŞAM KAFE HİZMETTE