• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

BAşkan Yazıcı: "Vatandaşlarımızı can kulağı ile dinliyoruz"

BAşkan Yazıcı:

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

BAşkan Yazıcı: "Vatandaşlarımızı can kulağı ile dinliyoruz"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 12 yıldır her perşembe günü düzenlediği Halk Günü görüşmeleri ile Tuzlalı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Halk Buluşmalarını 12 yıldır aralıksız devam ettiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her Perşembe günü yüz yüze düzenlediği ve Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ‘Halk Günü’ görüşmeleri ile Tuzlalı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak gerçekleştirilen görüşmelerde Başkan Yazıcı, vatandaşlar ile tek tek görüşüp talep ve önerini dinledi. Vatandaşların talep ve önerini tek tek not alan Yazıcı, çözülmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi. Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen görüşmelere Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

“VATANDAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ SORUNUNA KULAK VERİYORUZ”

12 yıl önce başlatmış oldukları Halk Günü buluşmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlalı vatandaşlarımız bilir ki her Perşembe halk gününde bir araya geliyoruz. Özellikle derdini, sıkıntısını, taleplerini bizzat bana iletmek isteyen komşularımız oluyor. Onları dinlemek, birlikte yerinde çözme kavuşturmak bizi de mutlu ediyor. Biz Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz” dedi.



Yeşilay'ın Yedam Hizmeti Takdir Topluyor

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan Geniş Çaplı Saha Çalışması

Güyad Başkanı Tahsin Söğüt'ten Basın Açıklaması

Ormancı'dan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Çekmeköy Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri İle Takdir Topluyor

Yılmaz Sezgin'den Kızılay Genel Merkezi’ne Ziyaret

Kaymakam Çelik'ten Yeşilay'a Ziyaret

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Heyetinden Yeşilay'a Ziyaret

Başkan Çerkez Çocuk Gündüz Bakımevi Projesini Yerinde Denetledi

Çekmeköy Müftülük Personeline Yönelik Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi’nde Yerel Basın Buluşması

Başkan Makıroğlu Misiad İstanbul İl Başkanı Can'ı Ziyaret Etti

TÜSEKON Heyeti Bakan Yusuf Tekin'i Ziyaret Etti

Çekmeköy'de Sonbahar Temizliği Devam Ediyor

Çekmeköy Ak Parti'li Gençlerden Futbol Turnuvası

CEMİL MERİÇ MAHALLESİ’NE YENİ VE MODERN BİR İLKOKUL KAZANDIRILIYOR

TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ İLE DAHA YEŞİL, DAHA YAŞANABİLİR BİR ÜMRANİYE

Esat Kalay Yeşilay Gönüllüleri İle Buluştu

Başkan Çerkez'e Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Çekmeköy AK Parti'den Aydınlar Mahallesi Ziyareti

ÜMRANİYE’DE AHŞAP YAKMA SANATINA YOĞUN İLGİ: YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI