• BIST 100

    17962,61%-1,16
  • DOLAR

    46,50% 0,03
  • EURO

    52,89% 0,18
  • GRAM ALTIN

    5981,37% 0,03
  • Ç. ALTIN

    9763,37% 0,00

BAşkan Yazıcı: "Vatandaşlarımızı can kulağı ile dinliyoruz"

BAşkan Yazıcı:

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

BAşkan Yazıcı: "Vatandaşlarımızı can kulağı ile dinliyoruz"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 12 yıldır her perşembe günü düzenlediği Halk Günü görüşmeleri ile Tuzlalı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Halk Buluşmalarını 12 yıldır aralıksız devam ettiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her Perşembe günü yüz yüze düzenlediği ve Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ‘Halk Günü’ görüşmeleri ile Tuzlalı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak gerçekleştirilen görüşmelerde Başkan Yazıcı, vatandaşlar ile tek tek görüşüp talep ve önerini dinledi. Vatandaşların talep ve önerini tek tek not alan Yazıcı, çözülmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi. Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen görüşmelere Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

“VATANDAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ SORUNUNA KULAK VERİYORUZ”

12 yıl önce başlatmış oldukları Halk Günü buluşmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlalı vatandaşlarımız bilir ki her Perşembe halk gününde bir araya geliyoruz. Özellikle derdini, sıkıntısını, taleplerini bizzat bana iletmek isteyen komşularımız oluyor. Onları dinlemek, birlikte yerinde çözme kavuşturmak bizi de mutlu ediyor. Biz Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz” dedi.



ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ

Başkan Nazif Kartal'dan Teşekkür Mesajı

Alemdağ Mahallesi’nde 40 Yıllık Tapu Sorunu Çözüldü

Ayyıldız Derneği'nden Şavaşın Gölgesindeki Çoçuklar İçin Yardım Kampanyası

Başkan Nezih Mert'ten Hukuk Mücadelesi İle İlgili Açıklama

Sabri Şenel Maden Politikaları İçin Yeni Bir Açıklama Yaptı

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı Vatandaşlarla Sohbet Etti

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

ÇEKMEKÖY'DE ŞİDDETE VE KÖTÜ MUAMELEYE SIFIR TOLERANS TOPLANTISI

Çekmeköy Saadet Partisi'nden ‘Güçlü Şehir’ Çalıştayı

Çekmeköy Ordulular Derneği'nin Kan Bağış Kampanyasına Yoğun İlgi

Ümraniye Saadet Partisi Halk Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Sırmacı'dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Ayyıldız Derneği'nden Babalar Günü'ne Özel Anlamlı Kampanya

Çekmeköy Tabiat Okulu'nda Hasat Zamanı

Kaymakam Çelik Şehit Babaları İle Buluştu

ÇEKMEKÖY ORDULULAR DERNEĞİ'NDEN ‘BİR KAN, BİR CAN’ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Çekmeköy'de Öğrenci Meclisi Toplandı

KIZILAY VE YEŞİLAY'DAN ‘BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ!’ KAN BAĞIŞ KAMPANYASI

Başkan Terlan Kaya'dan Sanatçı Kanun Teklifi İçin Siyasi Partilere Ziyaret

ÇEKMEKÖY GİRESUNLULAR DERNEĞİ'NDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI