• BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,00
  • EURO

    34,68% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2406,60% 0,27
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26

Başkan Önder Ayyıldız: "Köklü Bir Siyasi Gelenekten Geliyoruz"

Başkan Önder Ayyıldız:

“Yeniden refah Partisi yeni kurulmuş olmasına rağmen köklü bir siyasi geleneği olan bir partidir” diyen Çekmeköy Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Önder Ayyıldız, yerel gazetecilere gündemi değerlendirdi ve şöyle dedi:

Başkan Önder Ayyıldız: Köklü Bir Siyasi Gelenekten Geliyoruz!

“Yeniden refah Partisi yeni kurulmuş olmasına rağmen köklü bir siyasi geleneği olan bir partidir” diyen Çekmeköy Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Önder Ayyıldız, yerel gazetecilere gündemi değerlendirdi ve şöyle dedi:
  

 “Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan’ın öncülüğünde kurulan yeniden refah partimiz kısa zamanda 81 il ve 800’ün üzerinde ilçede teşkilatlanmasını tamamlayarak 45.000 kişinin katıldığı Türkiye siyaset tarihinin en büyük kongresini gerçekleştirmiştir. Yine parti teşkilatlarında teşkilatçıların kahir ekseriyetinin gençlerden oluşması, Türkiye siyasetinde uzun yıllar söz sahibi olacağını göstermektedir 

ÇEKMEKÖY’DE YENİDEN REFAH 
    

Çekmeköy ilçemizde yeniden refah Partisi’nin ana aksiyonu; Yeniden refah Partisi’nin tanıtılması ve çalışmaları teşkilatlanma çalışmaları, sandık görevlilerinin tespiti esnaf sivil toplum kuruluşu ve ziyaret çalışmaları ve basın açıklamaları İran yönetiminin çalışmalarının takibi genel ve yerel seçimlere hazırlık çalışmaları olarak yürütülmektedir. Yeniden refah Partisi; Yaşanabilir bir Türkiye ve tarihte olduğu gibi yeniden büyük Türkiye hedefine ulaşabilmek için maddi ve manevi kalkınmayı birlikte sağlanması gerektiğini düşünmekte, Bunun İçin İktidara geldiğimizde üretim ve eğitim seferberliği başlatacağız. 

YILLIK 150 MİLYAR DOLARLIK KAYNAK PAKETİ 

Yeniden refah Partisi olarak Genel başkan yardımcısı ve Genel Merkez Ar-Ge Başkanı Profesor doktor doğan ayd alın öncülüğünde; Borç almadan, İlave vergi koymadan ve Vatandaşa trafik cezası kesmeden zam yapmadan Tamamen yerli ve Cenabı Allah’ın verdiği Nimetlerin değerlendirilmesi ile yılda 150 milyar $ kaynak paketi ile milletimize nefes aldıracağız.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ 

Türkiye 1994’te milli görüş belediyeciliği ile tanışmasının ardından belediyecilikte çağ atladı. Milli görüş belediyeciliği efsaneleştiren En önemli faktörler; Milli görüş belediyeciliği nde rüşvet alan da veren de memnundur anlayışı hakimdi. Milli görüş belediyeciliğinde iltimas yoktu hak eden hak ettiği yere geliyordu. Milli görüş belediyeciliği nde belediyeye işçi alınacağı zaman refah Partisi ne üye olma şartı yoktu. Milli görüş belediyeciliği nde belediye başkanı herhangi bir karar alacağı zaman bu kararın yarın ahiretteki karşılığı ne olur düşüncesinde idi.

Bugün herhangi bir belediyeye iş başvurusu için gittiğinizde size Sorulan ilk soru hangi parti üyesiyim şimdi herkes bunu öğrendi önce partisinden istifa ediyor sonra iş başvurusuna gidiyor. Bugünkü belediyecilik anlayışında; Adalet ehliyet ve liyakata bakılmıyor. İşte bu sebeplerden dolayıdır ki tüm çaba ve gayretimiz önümüzdeki ilk genel seçimde Çekmeköy belediyesine refah partili bir belediye yapmaktır. Bunun için şartlar ve koşullar müsaittir. Mevcut Belediye başkanı Sayın Ahmet poyraz yorulmuştur saçları ağarmıştır. 
İlçe binasından sadece eve giderken çıkan cumhurbaşkanımızın ifadesi ile metal yorgunu bir partinin ilçe başkanı ve yönetimi Vatandaşın problemlerini ve dertlerini dinlemek şöyle dursun halkla arasına mesafe koymuştur o partisinin ilçe Başkanlığının bu yaklaşımı belediyeyi kazanmak için zeminin uygun olduğunu gösterir.
Çekmeköy belediyesi’nde en hayırlı hizmetleri bile takdir edemeyen son ilçe kongresini üç ilçe başkanı adayı ile yapan kendi içine çökmüş kendi içinde kavgalı ana muhalefet partisinin olduğu bir zemin Çekmeköy belediyesinin kazanmak için güzel bir zemindir.

HÜSEYİN SİPAHİ ve SEYFETTİN YILDIRIM’a 

Sadece yerel seçimlerde ortaya çıkan onun dışında ortalarda görünmeyen gelin damada çeyrek altın takmakla düğünlere Çelenk göndermekle belediye başkanlığına kazanacağını zanneden son seçimlerde aldıkları oyun ardından kendisine destek vermiş seçmenine arayıp sormayan Sosyal medyadan sadece dini ve milli bayramlarda tebrik mesajı yayınlayan belediye başkanı adayları profilinin olduğu bir zemin güzel bir zemindir.
Çekmeköy belediye Meclisi
Her şeyden önce üzülerek ifade etmek istiyorum ki ne yazık ki Çekmeköy belediyemiz çalışma yöntemi ve şekli belediye meclis üyelerinin düşük profilli olmalarından dolayı Vasat bir Meclis görüntüsü vermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi özetle Büyükşehir belediyesinin çalışmalarını ak Parti tarafından kısıtlandığını ve engellendiğini öne sürerken ak Partili  Çekmeköy belediyesi ise yerel belediyecilik hizmetlerini uygularken İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından engellendiğini ve çalıştırmadığını ifade etmektedir. Çekmeköy’ümüzün onca problemi varken, Çekmeköy belediyesi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kahvehanelerde iskambil kağıtlarının yenilenmesi ve oyunların bu şekilde oynatılmasının gündem konusu olması Türk Tabipler Birliği’nin gündem konusu olması kabul edilemez.

ÇEKMKÖY GERÇEK GÜNDEMİ 

Milletimizin çok değerli oylarıyla belediye Meclisi’ne gönderdiği sayın Üyeler Çekmeköy’ümüzün aslında gerçek gündemi;
Çekmeköylünün gerçek derdi; kömürün çuvalı bu sene 40 TL olmuş mudur ? Çekmeköy dönün derdi 800 900 TL gelecek doğalgaz faturasıdır. Çekmeköy dönün derdi 250 300 TL gelecek elektrik faturasıdır. Ekmek ölünün derdi tableti bulsa internet faturasını ödeyemedi için interneti kapanan çocuğu EBA’ya giremeyen babanın çaresizliğidir. Çekmeköy dönün derdi boş akbil de evden çıkıp bakkala ricayla akbil doldurtan işçinin derdidir. SİYASİ Partilere ve ÇEKMKÖY BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE SORULAR: 

Sayın belediye meclis üyeleri belediyemizi yönetenler Çekmeköy’de kaç hanenin borcundan dolayı elektrik su doğalgaz faturası kapatıldı hiç baktınız mı
Çekmeköy’de geçen sene kaç cinayet gasp çocuk istismar oldu bileniniz var mı?
Çekmeköy’de geçen sene kaç hırsızlık vakası yaşandı hanginiz biliyorsunuz?
Çekmeköy’de kaç baba yargı kararıyla evinden uzaklaştırma aldı biliyor musunuz?
Çekmeköy’de uyuşturucu kullanma yaşı kaça düştü bileniniz var mı?
Onuruna dokunduğu için geceleri sokağa çıkıp  kaç insan çöplerden ekmek topluyor biliyor musunuz?
Çekmeköy’de kaç ailesi boşanmış çocuk var biliyor musunuz?
Çekmeköy’de 2014’te 415, 2015’te 436, 2016’da 437, 2017’de 511, 2018’de 540, 2019’da 601 çift boşandı. En az 6000 çocuk Yuva sıcaklığından mahrum kaldı. Türkiye’de sadece bir yılda 511.000 çocuk suça karıştı. Acaba Çekmeköy’de kaç tane çocuk suça karıştı bilginiz var mı? İşte Çekmeköy’ün gerçek gündemi ve tablosu budur.  Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin Bütün ilçe başkanları, Belediye meclis bünyeleri ve belediye yönetenler olarak bu tablonun hesabını vereceksiniz

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ 

Geçtiğimiz ay İstanbul Sözleşmesi’nin Ailenin temeline dinamit koydu onu toplumun ahlaki yapısını bozduğunu İstanbul sözleşmesinin özellikle toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında üçüncü bir cins ortaya çıkartarak LGBT sapkınlığını meşrulaştırmaya ve yaygınlaştırmaya çalıştığını O kadına şiddet rakamlarını azaltmaktan ziyade daha çok arttırdığını boşanmaları arttırdığını yeni evlenmeleri azalttığını ifade etmek üzere Bütün siyasi partileri ziyaret ettim.
Bütün siyasi parti ilçe başkanları bana İstanbul sözleşmesi konusunda kendilerinin de hassas olduklarını söylediler fakat buna rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Grubu bulunan bütün partiler İstanbul sözleşmesinin daha çok uygulanması için görüş belirtiyorlar ve hükümet de bunu uygulama maksadıyla valiliklere valilikler de kaymakamlara genelge gönderiyor ve toplumsal çözülme daha çok hızlandırılıyor. 
Özet olarak Çekmeköy’ümüzün de İstanbul’umuzun de ülkemizin de yeniden milli görüşe ve yeniden refah partisine ihtiyacı var Türkiye bu hale gelirken hepiniz oradaydınız Çekmeköy bu hale gelirken hepiniz oradaydınız bu zihniyetin ne Çekmeköy‘e ülkemize verecekleri hiçbir şey kalmadı Çekmeköy’deki bütün siyasi partilerin ilçe Teşkilatlarına söylüyorum çarşafa Silkelenmiş dut gibi hepinizi silkele yicez 2023 seçimlerinde Çekmeköy’den bir milletvekili göndereceğiz 2024 seçimlerinde Çekmeköy belediyesine yeniden refah partili bir belediye yapacağız bu duygularda hepinize hürmet ve muhabbetle selamlıyorum."



HALK İSTEDİ BAŞKAN YAPTI! SOĞUKPINAR KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI KURULMAYACAK

Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ